İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Engelliyor diyorlar..sperm testi verirken hic bir kayganlastirici tükrük falan kullanmayin dediler. Bi uroloji doktoru da lifekasyon suresini etkiliyor demisti bn o günlerde hic bise kullanmiyom:)
İnt de hep engelliyor dior önerilmiyirmus bende yeni ogrndm bu ay hiç yapmadan deneyelim Bi de diyorum bklm arada yapiordk

İnt de hep engelliyor dior önerilmiyirmus bende yeni ogrndm bu ay hiç yapmadan deneyelim Bi de diyorum bklm arada yapiordk
Ya brn tükürük olayından çok irrite oluyorum çok rahatsız oluyorum hiç denemedik bile ama zaten tükürük kayganlaştırıcı vb. şeyler sperm kalitesini düşürüyor en doğalı tabiki kendi sıvınız bu nedenle acele yapmayın bence mutlaka kendi akıntınızın gelmesini sağlayın çünkü spremler o sıvıyla daha iyi hareket ediyormuş.

aynende öyle rahime rahat sağlıklı bir sekilde tasıyor ve spermin 2 3 gün yasamasını sağlıyor ama işte bazen kuruluk olunca işte napalım:) ben altın günlerimde bişe kullanmıyorum

aynende öyle rahime rahat sağlıklı bir sekilde tasıyor ve spermin 2 3 gün yasamasını sağlıyor ama işte bazen kuruluk olunca işte napalım:) ben altın günlerimde bişe kullanmıyorum
Valla kuruluk her kadında olabilir ama ben tükürükten tiksiniyorum işte o an biter herşey asla yapamam öyle bi huyum var

kızlar hep belirtilerlerden bahsediyoruz da bir de belirti zannettiklerimizden bahsedelimmi
rahim büyüdükçe sık idrara çıkma görülür
idrarın renginin koyu olması az su içme ile ilgili olduğunu düşünüyorum
geçen ay başıma geldi hamile değildim
mide bulantısı 6. haftadan sonra başlar benim hamilelik boyunca 1 kere bile bulanmadı mesela herkeste görülmeyebilir
mide yanması son aylarda rahimin bebeğin mideyi sıkıştırmasıyla görülebilir ben ağladığımı bilirim yanmadan
aklınıza gelenler varsa paylaşın kızlar

Ben çok aşırı tiksinilecrk durum olarak görmüyorum ha sürekli yapılan bişe değil zaten ama yine de düşündürdü için bu ay dikkat etmeyi düşünüyorum... Bi kaç yazı da okudum nette iyij olmadığına dair TSK ederim tavsiyen içinde

hamilemisin canım sen hamileysen idrarında bi değişiklik yokmuydu bazıları cok su içmeme ragmen idrarım koyu diyor çünkü senin hiç bir belirtin yokmuydu adet öncesine kadar sivilcen cıkarmıydı mesela normalde

Kızlar geçen gün de gece kızlarla konuşmuştuk az. Erkeğin isteği ne kadar çok artarsa çıkan sperm sayısında da artış olurmuş. Bu da ön sevişmeyi uzatmak demek. Karşılıklı hoşlanılan şeyler yapılırsa tükürüğe falan da gerek kalmaz diye düşünüyorum.

cnm ben hamile değilim 1.5 yaşında bir oğlum var hamileliğimi düşünüyorum idrarın rengi koyu olmadı ama sabahları herkesin koyu olur heralde . hiçbir belirtim olmadı sadece göğüs uçlarım acıyordu eşim sen çok sıcaksın deyip duruyordu adetim başlamadan akıntım gelirdi oda gelmeyince şüphelendim öyle öğrendim . soğuktanda çok idrara çıkılır diye duymuştum .sivilceyi hiç hatırlamıyorum normalde adet öncesi sivilcem çıkar

göğüs ucların kendiliğinden mi acıyordu yoksa dokununca mı

Allah kolaylık versin canım benim çok yorma kendini yavaş yavaş yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…