İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende bu testlerden aldım,bende anlamıyorum hangi işarette yumurtlama oldu,hangisinde çatladı
Laboquick ovulasyon testi kullanan var mı aranızda,

Bende bu testlerden aldım,bende anlamıyorum hangi işarette yumurtlama oldu,hangisinde çatladı
şimdi böyle t çizgiside hemen hemen c kadar koyu olunca yumurtan 24-36 saat sonra çatlıcak demektir. o gün ilişki olcak ertesi gün eğer silikleşirse demekki yumurtan çatlamış artık

aslında biraz yapa yapa alışıyosun bende ilk başlarda anlamamıştım o yüzdenstres yapardım falan en koyuyu yakalamaya çalış. aslında giderk koyulaşmaya basladığında sen o günleri gün aşırı değerlendir

Ya kızlar ben bir gün ara verip ilişki yaşıyorum yumurtlamayi kaçırmış olablrmyim.Yani gunasiri yapıyoruz

Peki yumurtam çatlıyorsa en son cumartesi günü birlikte olabildik bugünde birlikte olsak olmazmıki kaçırdım.mı yani bu ay A Annelerin en yorgunu
kuzum sen. yumurtanin tam 21 gunu kadar sansini dene .oyle olsa bile spermler 3 gun yasiyor ins dillenme olmustr bence sen sansini kacirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…