- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
adet sancisi gibi sancin var mi kuzum ben suan yumurtluyorsun yada yumurtan catlamis ben testrn degilde belirtiden anliyorum kasigin. belin agriyor. vucudun sicak miEki Görüntüle 2207683
Kızlar ovulasyon bu karnımda agrıyor yumurtluyormuyum A Annelerin en yorgunu @Meylen @dilzapek
Kasıgım belim agrıyor şeffaf akıntım varadet sancisi gibi sancin var mi kuzum ben suan yumurtluyorsun yada yumurtan catlamis ben testrn degilde belirtiden anliyorum kasigin. belin agriyor. vucudun sicak mi
tamam değerlendir bu akşamıKasıgım belim agrıyor şeffaf akıntım var
Gün aşurımı yapayım yoksa bir kere yapsak yeterlimi ay heyecanlandım ya stressiz yapmam Lazım benim kesintamam değerlendir bu akşamı
yarın tekrar test yap bak silikleşiyor mu öyleyse çatlamış demektir yarın da önemli yarında yaparsınGün aşurımı yapayım yoksa bir kere yapsak yeterlimi ay heyecanlandım ya stressiz yapmam Lazım benim kesin
sonra gün aşırı devam et canımyarın tekrar test yap bak silikleşiyor mu öyleyse çatlamış demektir yarın da önemli yarında yaparsın
şimdi böyle t çizgiside hemen hemen c kadar koyu olunca yumurtan 24-36 saat sonra çatlıcak demektir. o gün ilişki olcak ertesi gün eğer silikleşirse demekki yumurtan çatlamış artıkBende bu testlerden aldım,bende anlamıyorum hangi işarette yumurtlama oldu,hangisinde çatladı
Laboquick ovulasyon testi kullanan var mı aranızda,
Ben onu kullanıyıruk işte canım en sonunda çift çizgiyi gordumBende bu testlerden aldım,bende anlamıyorum hangi işarette yumurtlama oldu,hangisinde çatladı
Allah razı olsun canım sağolasın dua edin :)sonra gün aşırı devam et canım
aslında biraz yapa yapa alışıyosun bende ilk başlarda anlamamıştım o yüzdenstres yapardım falan en koyuyu yakalamaya çalış. aslında giderk koyulaşmaya basladığında sen o günleri gün aşırı değerlendirBende bu testlerden aldım,bende anlamıyorum hangi işarette yumurtlama oldu,hangisinde çatladı
Ben bu ay kullandım tatlım sorabilirsin soruların varsaBende bu testlerden aldım,bende anlamıyorum hangi işarette yumurtlama oldu,hangisinde çatladı
Zaten olması gereken o şekilde tatlım.kacirma ihtimalin yok hep böyle devam ediyorsanizYa kızlar ben bir gün ara verip ilişki yaşıyorum yumurtlamayi kaçırmış olablrmyim.Yani gunasiri yapıyoruz
kuzum sen. yumurtanin tam 21 gunu kadar sansini dene .oyle olsa bile spermler 3 gun yasiyor ins dillenme olmustr bence sen sansini kacirmaPeki yumurtam çatlıyorsa en son cumartesi günü birlikte olabildik bugünde birlikte olsak olmazmıki kaçırdım.mı yani bu ay A Annelerin en yorgunu
İnşallah canm ovulasyon testi hiç kullanmadm kullansam mi acaba bilemedim garanti olsun istiyorumZ
Zaten olması gereken o şekilde tatlım.kacirma ihtimalin yok hep böyle devam ediyorsaniz
uraaa test yapin artik yigenim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?