İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Inşallah olur da doktora gerek kalmaz canım benim rabbim nasip etsin.insallah isteyen herkese

kizlar ben kendime gecrn seneki gibi. takviim indirdim kendimce matematiksel hesablar yaptim adet biteli 9 gun oldu hemen iliskimiz oldu cunku o gun yumurtlama akintim vardi. tam 4 kez degerlendime yapti haftayz saliya kadar degerlendirecem. buyuk bir ihtimal iki haftalik calisma guzel sonuclar alacagiz

Kendime valla Abla ama şimdi bıraktım asagı doğru bakıyom ya basım dönüyo nedense
yorgunluktandir balim birde adetliyken kan gidiyor o kadra bas donmesi gayet normal adetin bitsede hemn calismalara basla esinlede konus ben konustum anlayisla karsilayip aen nasl istiyorsan. dedi. yeterki cani gonulden iste biz. esimle adam akilli gorusemiyoruz o tempodan cocuklardan vakit yaratiyorz

Abla dış gebeliğimdede böyleydi vallahi korkuyorum ya insallah öyledir geçmezse hastaneye gitmem lazım Allahım bana bi daha yasatmasın o günleri kimseye yaşatmasın

balim aen daha iyi bilirsinde genelde karinda ve kasikta kramp gibi sanci olur oyle dusunme kuzum guzel dusun
Ya suan normal adet sancım var da daha kötüsü olduğu günlerde oldu ama baş dönmesi beni şüphelendiriyo insallah bişey yoktur veya hamileyken adet görüyorumdur çünkü benim annem 9 ay hergün adet görmüş bana da geçmiş olabilir ondan ama insallah oda olmaz iyi bişey olsun da ne olursa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…