Cnm bazen ikinci gündn sonra gecio bende de olmustu ara ara
Cnm gecer insallah bazen hormonlar böle tuhaf oyunlar oynayabiliyor :/Ya dün oldum bugun iki ama geçmezse eyvahhhh
İnsallah canım yaCnm gecer insallah bazen hormonlar böle tuhaf oyunlar oynayabiliyor :/
İyi ablam sen nbyon ben yelek örüyorum :)kizceler na yapiyorsunz
hayirdir kuzum kime:)ben cocuklari zor uyuttum vallaİyi ablam sen nbyon ben yelek örüyorum :)
Kendime valla Abla ama şimdi bıraktım asagı doğru bakıyom ya basım dönüyo nedensehayirdir kuzum kime:)ben cocuklari zor uyuttum valla
Inşallah olur da doktora gerek kalmaz canım benim rabbim nasip etsin.insallah isteyen herkeseSakınisyan etme canım iyi olmasa Rabbim verir mi hiç... boşuna imtihan dünyasında değiliz... ben hiç kullanmadım canım zaten benim yasağım yeni bitti doktor Aralık demişti ilaç ancak çıktı vücudumdan belki olsaydı çocuğum sağlıksız olacaktı biz bilemiyoruz ki ben Rabbime güveniyorum bu ay düzenli ilişki düşünüyorum insallah gün aşırı bakalım olmazsa artık bi iki ay daha denerim olmadı dr a giderim
yorgunluktandir balim birde adetliyken kan gidiyor o kadra bas donmesi gayet normal adetin bitsede hemn calismalara basla esinlede konus ben konustum anlayisla karsilayip aen nasl istiyorsan. dedi. yeterki cani gonulden iste biz. esimle adam akilli gorusemiyoruz o tempodan cocuklardan vakit yaratiyorzKendime valla Abla ama şimdi bıraktım asagı doğru bakıyom ya basım dönüyo nedense
Amin insallah cümlemizeInşallah olur da doktora gerek kalmaz canım benim rabbim nasip etsin.insallah isteyen herkese
Abla dış gebeliğimdede böyleydi vallahi korkuyorum ya insallah öyledir geçmezse hastaneye gitmem lazımyorgunluktandir balim birde adetliyken kan gidiyor o kadra bas donmesi gayet normal adetin bitsede hemn calismalara basla esinlede konus ben konustum anlayisla karsilayip aen nasl istiyorsan. dedi. yeterki cani gonulden iste biz. esimle adam akilli gorusemiyoruz o tempodan cocuklardan vakit yaratiyorz
balim aen daha iyi bilirsinde genelde karinda ve kasikta kramp gibi sanci olur oyle dusunme kuzum guzel dusunAbla dış gebeliğimdede böyleydi vallahi korkuyorum ya insallah öyledir geçmezse hastaneye gitmem lazımAllahım bana bi daha yasatmasın o günleri kimseye yaşatmasın
Canım benim kırmızı olmadi hâlâ acik kahverengi pembemsi geluyor ve bir surahi su ictim aksam 9'dan sonra sürekli susuyorum normalde yine su içerdim ama hiç bu kadar içmemiştimAmin insallah cümlemize
Olmaz inşallah canım benim korku ve kötülük verme kendine dua et insallahAbla dış gebeliğimdede böyleydi vallahi korkuyorum ya insallah öyledir geçmezse hastaneye gitmem lazımAllahım bana bi daha yasatmasın o günleri kimseye yaşatmasın
Rabbim neyi nasip ederse onu yaşarız napalım...Olmaz inşallah canım benim korku ve kötülük verme kendine dua et insallah
Bizde bi gariplik var ama hadi hayırlısı :)Canım benim kırmızı olmadi hâlâ acik kahverengi pembemsi geluyor ve bir surahi su ictim aksam 9'dan sonra sürekli susuyorum normalde yine su içerdim ama hiç bu kadar içmemiştim
Ya suan normal adet sancım var da daha kötüsü olduğu günlerde oldu ama baş dönmesi beni şüphelendiriyo insallah bişey yoktur veya hamileyken adet görüyorumdur çünkü benim annem 9 ay hergün adet görmüş bana da geçmiş olabilir ondan ama insallah oda olmaz iyi bişey olsun da ne olursa olsun :)balim aen daha iyi bilirsinde genelde karinda ve kasikta kramp gibi sanci olur oyle dusunme kuzum guzel dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?