Ah senin bu testlerRegl 2 gun gecti ama bu cizgi 2 saat sonra cikti yaklasik olarak
Ben bu testte silik çizgiyi görüyorum sanki normalde nasıl tek mi çizgisi ben uydurmuyorumdur inşallahTestte negatif çıktı erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar gösterirmiş benimde 6 günüm kaldı yanılm payı varmıdırki acabakan vermeye gidemedim
Anladım canım hayırla sağ salim kucağına alırsın inşallahEn keskin belirtilerim ilişkiden 5gün sonra başladı, gögüslerim hassaslaşıp iğne batması gibi ince ince sızlamalar oluyordu hayatımda ilk defa olmuştu böyle bişey, bi de sağ yada soldu tam hatırlayamıyorum kasığımda tek taraflı minik minik batma hissi vardı sanki içerden karınca ısırıyomuş gibi. Sonra uyku hali ve tembellik hissi başladı daha sonra da hazımsızlık problemim başladı karnım davul gibi oldu normalde 47 kiloydum ama karnım göbeğim şişti iki lokma yesem üçüncüde tıkanıyodum zaten o arada da testlerim silik şekilde pozitif vermeye başlamıştı. Bi de en son ağzımda tarif edemeyeceğim kötü metalik bi tat oluşmuştu
Amin inşallah canım sağ olasın Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa en hayırlı zamandaAnladım canım hayırla sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ben freely almıştım çokta memnun kaldım kalanlarıda cevremde çocuk isteyen arkadaşıma ve bi yakınıma verdim onlarda doğru sonuç aldılar. Bana gelen paket sarılıydı üzerinde ne olduğu yazmıyodu diye hatırlıyorumMerhaba kızlar,
İnternetten toplu gebelik testi alanlar, hangi markayı güvenilir buluyorsunuz? Bir de kargonun üstünde gebelik testi yazıyor mu, yoksa gizli kargo mu oluyor?
Aynen ya sorma yarin kan vercem carsamba gel dedi dr regl olmazsan alalim hcg tekrar dediAh senin bu testleriki gün gecikmeye daha net ve hızlı çıkması lazım
Çok teşekkürlerBen freely almıştım çokta memnun kaldım kalanlarıda cevremde çocuk isteyen arkadaşıma ve bi yakınıma verdim onlarda doğru sonuç aldılar. Bana gelen paket sarılıydı üzerinde ne olduğu yazmıyodu diye hatırlıyorum
Baksana buda baska saçmalik isteAh senin bu testleriki gün gecikmeye daha net ve hızlı çıkması lazım
Test yaptın mı canım adetinden şüpheliysen bi test yap varsa çıkar zatenKizlar benimde adetten 1 2 gun sonra baslayip hala devam eden beyaz kremsi akintim var. Adetim birazda garipti ilk cok camurlu sonra sonra normalden az parcali. 4. Gun bitti sonra kahverengi kremsi akinti oldu. Ertesi günü beyaz kremsi akintim basladi. 20 gun oldu adetim biteli hala devam ediyor kokusuz. 6 gun sonra bidaha adet olucam. Bu 20 gunde goguslerde batma agri kasiklarda agri mide yanmasi alt karinda sislik kramplarda vardi. Yasayan var mi
yani şu testi başkası yapsa bariz pozitif derdim ama şimdi sana diyemiyorum ama inşallah pozitiftirBaksana buda baska saçmalik iste
Oğluma hamileyken kasık ağrısı çok yaşamıştım, eğilsem, uzansam öksürsem hapşursam sürekli kasığım ağrırdı sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ama tabi herkeste farklı canımArkadaslar bisey sorucam bu tarz belirti yaşayanlar var mi daha once belirtileri yazmistim bugunde gobegimin altkismi yani kasiklarimin orta kisminda hep bi agri var gecmek bilmiyor oksururken sag kasigima anlik agri giriyor yumurtlama gunumde zaten gecti ayin 13 14 duydu atesim 37.4 bu tarz belirti yasayip hamile olan varmi...
Cnm bu teste guvenme kan ver artıkRegl 2 gun gecti ama bu cizgi 2 saat sonra cikti yaklasik olarak
Ilıskıdem 4! Gun gectımbenımde kendımı farklı hıssedıyorum cnm ama tabı buaefer kaptırmak yok baska belırrtın oldumu bukadar erkenEn keskin belirtilerim ilişkiden 5gün sonra başladı, gögüslerim hassaslaşıp iğne batması gibi ince ince sızlamalar oluyordu hayatımda ilk defa olmuştu böyle bişey, bi de sağ yada soldu tam hatırlayamıyorum kasığımda tek taraflı minik minik batma hissi vardı sanki içerden karınca ısırıyomuş gibi. Sonra uyku hali ve tembellik hissi başladı daha sonra da hazımsızlık problemim başladı karnım davul gibi oldu normalde 47 kiloydum ama karnım göbeğim şişti iki lokma yesem üçüncüde tıkanıyodum zaten o arada da testlerim silik şekilde pozitif vermeye başlamıştı. Bi de en son ağzımda tarif edemeyeceğim kötü metalik bi tat oluşmuştu
Bunlar göze gelir dikkatimi çeken ve normalde olmayan şeylerdi canım bende o ay belirtilerime bakmıycam kafaya takmıycam demiştim ama şu belirtiler hep kafanı kurcalamıştı, başka da çok belirti hatırlamıyorum bel kasık ağrım olmuştu çok hafif ama onu nerdeyse her ay yaşıyordum zatenIlıskıdem 4! Gun gectımbenımde kendımı farklı hıssedıyorum cnm ama tabı buaefer kaptırmak yok baska belırrtın oldumu bukadar erken
Haklsn cnm benomde bel kasık agrım var sabahtan berı dun aksam gogus uclarm hafıf acımaya baslamıstı ama ılacta kullanıyorum onlarada yoruyorum bkalım neler olcak ama batı kac saycam bılmıyorum progestandan erken gelebılır gec gelırmı bılmıyorum acıkcasıBunlar göze gelir dikkatimi çeken ve normalde olmayan şeylerdi canım bende o ay belirtilerime bakmıycam kafaya takmıycam demiştim ama şu belirtiler hep kafanı kurcalamıştı, başka da çok belirti hatırlamıyorum bel kasık ağrım olmuştu çok hafif ama onu nerdeyse her ay yaşıyordum zaten
Gecikmez inşallah canım inşallah progestanın faydasını görürsünHaklsn cnm benomde bel kasık agrım var sabahtan berı dun aksam gogus uclarm hafıf acımaya baslamıstı ama ılacta kullanıyorum onlarada yoruyorum bkalım neler olcak ama batı kac saycam bılmıyorum progestandan erken gelebılır gec gelırmı bılmıyorum acıkcası
Amşn cnm ıns gelmezdenGecikmez inşallah canım inşallah progestanın faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?