İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Testte negatif çıktı erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar gösterirmiş benimde 6 günüm kaldı yanılm payı varmıdırki acaba kan vermeye gidemedim
Ben bu testte silik çizgiyi görüyorum sanki normalde nasıl tek mi çizgisi ben uydurmuyorumdur inşallah

Anladım canım hayırla sağ salim kucağına alırsın inşallah

Merhaba kızlar,
İnternetten toplu gebelik testi alanlar, hangi markayı güvenilir buluyorsunuz? Bir de kargonun üstünde gebelik testi yazıyor mu, yoksa gizli kargo mu oluyor?

Merhaba kızlar,
İnternetten toplu gebelik testi alanlar, hangi markayı güvenilir buluyorsunuz? Bir de kargonun üstünde gebelik testi yazıyor mu, yoksa gizli kargo mu oluyor?
Ben freely almıştım çokta memnun kaldım kalanlarıda cevremde çocuk isteyen arkadaşıma ve bi yakınıma verdim onlarda doğru sonuç aldılar. Bana gelen paket sarılıydı üzerinde ne olduğu yazmıyodu diye hatırlıyorum

Arkadaslar bisey sorucam bu tarz belirti yaşayanlar var mi daha once belirtileri yazmistim bugunde gobegimin altkismi yani kasiklarimin orta kisminda hep bi agri var gecmek bilmiyor oksururken sag kasigima anlik agri giriyor yumurtlama gunumde zaten gecti ayin 13 14 duydu atesim 37.4 bu tarz belirti yasayip hamile olan varmi...

Kizlar benimde adetten 1 2 gun sonra baslayip hala devam eden beyaz kremsi akintim var. Adetim birazda garipti ilk cok camurlu sonra sonra normalden az parcali. 4. Gun bitti sonra kahverengi kremsi akinti oldu. Ertesi günü beyaz kremsi akintim basladi. 20 gun oldu adetim biteli hala devam ediyor kokusuz. 6 gun sonra bidaha adet olucam. Bu 20 gunde goguslerde batma agri kasiklarda agri mide yanmasi alt karinda sislik kramplarda vardi. Yasayan var mi

Test yaptın mı canım adetinden şüpheliysen bi test yap varsa çıkar zaten

Oğluma hamileyken kasık ağrısı çok yaşamıştım, eğilsem, uzansam öksürsem hapşursam sürekli kasığım ağrırdı sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ama tabi herkeste farklı canım

Ilıskıdem 4! Gun gectımbenımde kendımı farklı hıssedıyorum cnm ama tabı buaefer kaptırmak yok baska belırrtın oldumu bukadar erken

Ilıskıdem 4! Gun gectımbenımde kendımı farklı hıssedıyorum cnm ama tabı buaefer kaptırmak yok baska belırrtın oldumu bukadar erken
Bunlar göze gelir dikkatimi çeken ve normalde olmayan şeylerdi canım bende o ay belirtilerime bakmıycam kafaya takmıycam demiştim ama şu belirtiler hep kafanı kurcalamıştı, başka da çok belirti hatırlamıyorum bel kasık ağrım olmuştu çok hafif ama onu nerdeyse her ay yaşıyordum zaten

Haklsn cnm benomde bel kasık agrım var sabahtan berı dun aksam gogus uclarm hafıf acımaya baslamıstı ama ılacta kullanıyorum onlarada yoruyorum bkalım neler olcak ama batı kac saycam bılmıyorum progestandan erken gelebılır gec gelırmı bılmıyorum acıkcası

Gecikmez inşallah canım inşallah progestanın faydasını görürsün

Gecikmez inşallah canım inşallah progestanın faydasını görürsün
Amşn cnm ıns gelmezden kısmet bakalım yarrın dr a gıdıcem evet yumurlamıssın desınde rahatlıyım bende valla topıgın en dertlısınden bırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…