İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cvp verdigin icin cok tsk. Ederim biraz daha beklim ondan sonra ilk isim dr gitmek kanda iliskiden 10 gun sonra cikiyormus zaten 4 gun daha var zamanim gecmezse gidicem tekrar saol

Cvp verdigin icin cok tsk. Ederim biraz daha beklim ondan sonra ilk isim dr gitmek kanda iliskiden 10 gun sonra cikiyormus zaten 4 gun daha var zamanim gecmezse gidicem tekrar saol
Evet cıkıyor diyorlar ben hiç öyle erkeb yaptırmadım yapınca sonucu bildir bizede :))

20 dk dan sonrası olmuyor ilk 20 dk cıkarsa iki cizgi pozitif cnm
valla buralarda neler yazanı duydum senelerdir burdayım birgün bekleyen testle silik çizgilerle öğreneni geç dölleneni en büyük belirti regl gecikmesi artık bakalım bekleyelim biraz daha.

Kızlar bugün bata 3 gün var ve neredeyse akıntım dışında bir adet belirtisi yaşamıyorum normalde çok belim falan ağırır sadece akıntım devam ediyor ve hemen yorulma var ya cok ağır bir regl dönemi geçireceğim ya da başka bir şey pek anlayamadım

valla buralarda neler yazanı duydum senelerdir burdayım birgün bekleyen testle silik çizgilerle öğreneni geç dölleneni en büyük belirti regl gecikmesi artık bakalım bekleyelim biraz daha.
Adetin den kac gün önce yaptın testi ne kdar var adetine

Bu akşam kasığım çok ağrıyo hayırdır inşallah

CNm geri çekilmeyle hamile kalan arkadaşlarım var ben test yaptır derim

Evet cıkıyor diyorlar ben hiç öyle erkeb yaptırmadım yapınca sonucu bildir bizede :))
tabi burada paylasirim nasip hersey 6 yasinda oglum var kardes dusunuyorduk ama biraz daha bekleyelim demistik olursada mucize olacak

Benimde bat 23 test yapmaya korkuyorum erken belki cikmaz diye bekliyorum ama degisik bir his var icimde bide 2 gündür merdiven ciktigim zaman nefes nefese kaliyorum bacaklarim agriyor kizlar

Regl 2 gun gecti ama bu cizgi 2 saat sonra cikti yaklasik olarak

Eklentiler

• IMG_20180116_210741-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 86
Allah bağışlasın.. Peki o zaman da erken belirtiler yaşadın mı
En keskin belirtilerim ilişkiden 5gün sonra başladı, gögüslerim hassaslaşıp iğne batması gibi ince ince sızlamalar oluyordu hayatımda ilk defa olmuştu böyle bişey, bi de sağ yada soldu tam hatırlayamıyorum kasığımda tek taraflı minik minik batma hissi vardı sanki içerden karınca ısırıyomuş gibi. Sonra uyku hali ve tembellik hissi başladı daha sonra da hazımsızlık problemim başladı karnım davul gibi oldu normalde 47 kiloydum ama karnım göbeğim şişti iki lokma yesem üçüncüde tıkanıyodum zaten o arada da testlerim silik şekilde pozitif vermeye başlamıştı. Bi de en son ağzımda tarif edemeyeceğim kötü metalik bi tat oluşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…