Cvp verdigin icin cok tsk. Ederim biraz daha beklim ondan sonra ilk isim dr gitmek kanda iliskiden 10 gun sonra cikiyormus zaten 4 gun daha var zamanim gecmezse gidicem tekrar saolGebelik var mı bilemem ama bana yok gibi geldi. Ayrıca iltihap olabilir çünkü her iltihap yanma ya da ateş olmayabiliyor. Çünkü bende aynısı oldu gebelik düşünüp kan verdim idrar yolu iltihabı çıktı. Yani belirtiler mide bulantısı ve yanması, sık idrara çıkma şeklindeydi. Tabi yine de kan ver ve ne olduğuna detaylı baktır senin için çok daha iyi olur.
silik çizgi gördüm ama miratech marka 2 saat sonra falan çıktınasip böyleymiş cnım vardır bir zamanı üzülme inşallah olucak olumlu düşün
olur inşallah üzme kendini:)Ayy ya ben 6 yaşına kadar bekledim bilseydim daha önce deneme yapardım 9 yaşında çocuk benim kardeşim olmayacak galiba diyor
Evet cıkıyor diyorlar ben hiç öyle erkeb yaptırmadım yapınca sonucu bildir bizede :))Cvp verdigin icin cok tsk. Ederim biraz daha beklim ondan sonra ilk isim dr gitmek kanda iliskiden 10 gun sonra cikiyormus zaten 4 gun daha var zamanim gecmezse gidicem tekrar saol
20 dk dan sonrası olmuyor ilk 20 dk cıkarsa iki cizgi pozitif cnmolur inşallah üzme kendini:)
valla buralarda neler yazanı duydum senelerdir burdayım birgün bekleyen testle silik çizgilerle öğreneni geç dölleneni en büyük belirti regl gecikmesi artık bakalım bekleyelim biraz daha.20 dk dan sonrası olmuyor ilk 20 dk cıkarsa iki cizgi pozitif cnm
Adetin den kac gün önce yaptın testi ne kdar var adetinevalla buralarda neler yazanı duydum senelerdir burdayım birgün bekleyen testle silik çizgilerle öğreneni geç dölleneni en büyük belirti regl gecikmesi artık bakalım bekleyelim biraz daha.
CNm geri çekilmeyle hamile kalan arkadaşlarım var ben test yaptır derimMrh arkadaslar bana yardimci olursaniz cok mutlu olucam acabalardan sıkıldım bu arada ben araniza yeni katildim... 1ocak regli baslangicim 6 ocak bitisi 10 ocak iliski gunu ama bir sorunda şu geri cekilerek ust uste 2 iliski peniste meni kalma olasilligi varmi ve ben bu yuzden hamile kalmis olabilirmiyim diye sormaktan acabalardan sıkıldım ve 11ocakta baslayan inanilmaz bel agrisi karin ve 2 kasik agrisi genellekle sol taraf daha fazla bazen kramp seklinde geliyor ve sık idrara cikma ama ateşlenme ve idrarda yanma yok iltihab olsa dicem ve en onemlisi ben yumurtlama donemimde hic agri yasamam reglimede 11 gun var yani supheli iliskinin ustunden 6 gun gecti hic boyle bir sorunla karsilastinizmi yada cevrenizde varmiydi lutfen beni aydinlatin
tabi burada paylasirim nasip hersey 6 yasinda oglum var kardes dusunuyorduk ama biraz daha bekleyelim demistik olursada mucize olacakEvet cıkıyor diyorlar ben hiç öyle erkeb yaptırmadım yapınca sonucu bildir bizede :))
Hayir canim o ay hasta oldum hepsi usutme belirtisiymis, o son adetim oldu bi sonra ki ay hamile kaldim.Siz bu belirtileri yaşadığınız ay mı Hamile kaldınızmi-nick
4 gun daha bekleyip yaptiracam cnm tsk ederim cvp verdigin icinCNm geri çekilmeyle hamile kalan arkadaşlarım var ben test yaptır derim
Allah bağışlasın.. Peki o zaman da erken belirtiler yaşadın mıHayir canim o ay hasta oldum hepsi usutme belirtisiymis, o son adetim oldu bi sonra ki ay hamile kaldim.
Hiç bekleme daha canım sonra ugrasıyoruz olsun diye Allah gönlüne göre versintabi burada paylasirim nasip hersey 6 yasinda oglum var kardes dusunuyorduk ama biraz daha bekleyelim demistik olursada mucize olacak
Amin canim rabbim iseyen herkese nasip etsin kucaklarini doldursun evlerini şenlendirsinHiç bekleme daha canım sonra ugrasıyoruz olsun diye Allah gönlüne göre versin
VAr gibi duruyor canım ama hemen çıkmadan kesin diyemiyorumRegl 2 gun gecti ama bu cizgi 2 saat sonra cikti yaklasik olarak
En keskin belirtilerim ilişkiden 5gün sonra başladı, gögüslerim hassaslaşıp iğne batması gibi ince ince sızlamalar oluyordu hayatımda ilk defa olmuştu böyle bişey, bi de sağ yada soldu tam hatırlayamıyorum kasığımda tek taraflı minik minik batma hissi vardı sanki içerden karınca ısırıyomuş gibi. Sonra uyku hali ve tembellik hissi başladı daha sonra da hazımsızlık problemim başladı karnım davul gibi oldu normalde 47 kiloydum ama karnım göbeğim şişti iki lokma yesem üçüncüde tıkanıyodum zaten o arada da testlerim silik şekilde pozitif vermeye başlamıştı. Bi de en son ağzımda tarif edemeyeceğim kötü metalik bi tat oluşmuştuAllah bağışlasın.. Peki o zaman da erken belirtiler yaşadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?