İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

olsun canım olsunda içimde korku var işte ya bebek varsa radyasyondan etkilenirse radyasyon yok diyenler var biraz onun için rahatladım bakalım ne olcak
Belki yarın girmeden durumunu söylediğin de kan testi yaparlar sana sonuca göre alırlar emara

Belki yarın girmeden durumunu söylediğin de kan testi yaparlar sana sonuca göre alırlar emara
öyle olsa çok iyi olur aslında canım ama devlete gitceğim için şüphem var desem niye test yapmadan geldin be kardeşim diye azarlarlar insanı onlar öyle

öyle olsa çok iyi olur aslında canım ama devlete gitceğim için şüphem var desem niye test yapmadan geldin be kardeşim diye azarlarlar insanı onlar öyle
Haklısın canım hangi devlet hastanesi belki insaflı cıkarlar bilemedim şimdi

inşallah canım ben zaten şimdi birden bire ümidimi kestim büyük ihtimal ağrılarım adet ağrısıdır
Adet agrısı hamilelik belirtisi de birbirine benziyor ama Allah gönlüne göre versin ilk cocuk muydu seni cocuk denemesi icin kacıncı ayındı

Adet agrısı hamilelik belirtisi de birbirine benziyor ama Allah gönlüne göre versin ilk cocuk muydu seni cocuk denemesi icin kacıncı ayındı
Yok kız birde oğlum var 4 yaşında :) kardeş istiyoruz ona inşallah kız olursa çok sevinirim gönlüm kız istiyor ama tabiki herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim

Yok kız birde oğlum var 4 yaşında :) kardeş istiyoruz ona inşallah kız olursa çok sevinirim gönlüm kız istiyor ama tabiki herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim
Ayy ya ben 6 yaşına kadar bekledim bilseydim daha önce deneme yapardım 9 yaşında çocuk benim kardeşim olmayacak galiba diyor

Mrh arkadaslar bana yardimci olursaniz cok mutlu olucam acabalardan sıkıldım bu arada ben araniza yeni katildim... 1ocak regli baslangicim 6 ocak bitisi 10 ocak iliski gunu ama bir sorunda şu geri cekilerek ust uste 2 iliski peniste meni kalma olasilligi varmi ve ben bu yuzden hamile kalmis olabilirmiyim diye sormaktan acabalardan sıkıldım ve 11ocakta baslayan inanilmaz bel agrisi karin ve 2 kasik agrisi genellekle sol taraf daha fazla bazen kramp seklinde geliyor ve sık idrara cikma ama ateşlenme ve idrarda yanma yok iltihab olsa dicem ve en onemlisi ben yumurtlama donemimde hic agri yasamam reglimede 11 gun var yani supheli iliskinin ustunden 6 gun gecti hic boyle bir sorunla karsilastinizmi yada cevrenizde varmiydi lutfen beni aydinlatin

Gebelik var mı bilemem ama bana yok gibi geldi. Ayrıca iltihap olabilir çünkü her iltihap yanma ya da ateş olmayabiliyor. Çünkü bende aynısı oldu gebelik düşünüp kan verdim idrar yolu iltihabı çıktı. Yani belirtiler mide bulantısı ve yanması, sık idrara çıkma şeklindeydi. Tabi yine de kan ver ve ne olduğuna detaylı baktır senin için çok daha iyi olur.

Bu arada kızlar benimde bat 25 ocak.
Mide bulantısı,kusma,göğüslerde batma,bel ve kasık ağrısı,baş ağrısı,sürekli yorgunluk ve uyku hali, sık idrara çıkma var yani gebelikle ilgili bütün belirtiler mevcut ama havalar böyle olunca ve etrafında sürekli hasta insanlar var olunca hasta mı oluyorum gebelik belirtileri mi bilemiyor insan !!!
Daha çok var eğer bir şey olursa buraya yazacağım takipteyim kızlar .. :)

Hakkında hayırlısı olsun canım evet söylediğin belirtilerin coğu gebelik belirtisi Allah gönlüne göre versin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…