n silik çizgiyi 11. Gün gördüm canım ama kişiden kişiye değişir sen erken gebelik yap10.ggun erkenmi sizce kizlar idrar testi icin yoksa en azindan silik bi cizgi cikmalimiydi.
Kızlar kan degerim 92 olmus yani tam 48 saatte 19 dan 92 ye cıkmıs,nerdeyse 5 kat bu biraz beni korkuttu ama fikri olan varmı,cogul gebelik olabilirmi dedim ama o zaman ilk degeriminde cok yuksek olması gerekmezmiydi???
Be
n silik çizgiyi 11. Gün gördüm canım ama kişiden kişiye değişir sen erken gebelik yap[/QUOTE en iyisi gunumu bekliyim canim olmazsa pzt kan veriyim
Evet canm ovulasyondan 11 gün sonra silik çizgiyi gördüm 12. Gün kanda baktırdım netleşti,hatta daha dündü bat ama erkenci davrandım:) lekelenme yerleşme kanaması olabilir cunku daha cok var adetine cok sabırsızlanırsan 5-6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin..Siz silik çizgiyi ilişkiden 11 gün sonra mı gördünüz anlayamadım ?
Bu arada ben dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Daha bata dün 8 gün vardı bugün 7 gün kaldı. Biraz erken yapmış olabilirim ama ne biliyim biz kadınlar çok sabırsız olabiliyoruz.
Ayrıca belirtilerime aşırı duygusallık,sinirlilik ve koku hassaslığı diyeceğim ama benim burnum hep hassastır o bana belirti gibi gelmiyor hiç. Ve dün kahverengi lekelenme oldu acaba erken mi geldi dedim ama sonrası gelmedi. Kafam çok karışık bekleyip göreceğim..
erken canım 12-13 gün geçince belirgin çıkar10.ggun erkenmi sizce kizlar idrar testi icin yoksa en azindan silik bi cizgi cikmalimiydi.
normal canım şimdi panik yapma çoğul gebelik olduğunu sanmıyorum ama sağlıklı bir gebelik olduğu kesin :) bundan sonra sadece iyi olmaya iyi beslenmeye dikkat et, kendini yorma hiç bişeyi de kötü düşünme :)Kızlar kan degerim 92 olmus yani tam 48 saatte 19 dan 92 ye cıkmıs,nerdeyse 5 kat bu biraz beni korkuttu ama fikri olan varmı,cogul gebelik olabilirmi dedim ama o zaman ilk degeriminde cok yuksek olması gerekmezmiydi???
Şüpheli görünüyor canım bilemedimKizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz
Ins oyledir canim eger 21 ne kadar regl olmazsam ozaman pzt kan testi yaptiririm ins.erken canım 12-13 gün geçince belirgin çıkar
normal canım şimdi panik yapma çoğul gebelik olduğunu sanmıyorum ama sağlıklı bir gebelik olduğu kesin :) bundan sonra sadece iyi olmaya iyi beslenmeye dikkat et, kendini yorma hiç bişeyi de kötü düşünme :)
Hadi ins guzel haberler getirirsin bize.ben bugunde regl olmadim.ara ara olucak gibi oluyo ama gelen giden yok.gogus uclarim dokununca agrimaya devam.halkada koyulasma filan yok ama buyume var sanki.kasiklarimda bi acayip bakalim sonu ne cikicak.Kızlar gunaydın buaksam dr a gıdıcem belımın ortası agrıyo ya ara sıankasınlar ıns usutmemısımdır sıLerde ne var ne tok
Bnmde goguşerım yarıdan uca kadar acıyo ya belım agrıyo sankı hıc hamıle kalamıcakmıs gbı hıssedıyorum zaten butun eltıler gorumceler cocuk calısmasına baslamıs ben haber alırsam onlardan ılk yıkılırım ya ben kalamazsam pskolojımı cok etkıler allah herkese versın tabı ama ıste haşa alıntım var sulu ıkı gundur akıntılarmdevam edıyo sen kan ver bence cok streslıyım bugunHadi ins guzel haberler getirirsin bize.ben bugunde regl olmadim.ara ara olucak gibi oluyo ama gelen giden yok.gogus uclarim dokununca agrimaya devam.halkada koyulasma filan yok ama buyume var sanki.kasiklarimda bi acayip bakalim sonu ne cikicak.
cok tesekkurler canım,burasıda olmasa insan herseyi takar valla :)erken canım 12-13 gün geçince belirgin çıkar
normal canım şimdi panik yapma çoğul gebelik olduğunu sanmıyorum ama sağlıklı bir gebelik olduğu kesin :) bundan sonra sadece iyi olmaya iyi beslenmeye dikkat et, kendini yorma hiç bişeyi de kötü düşünme :)
Igne vurdurmadınmo cnm valla ben bıaksam gıbıcem catladımı catladımı dıye cnm ıyı bındr a gıtsene sen klomen kullanıp catşamıyosa ıgne yapıyolarMerhaba arkadaşlar yumurtası çatlamayıp tedavi olup hamile kalan var mı zaman geçtikçe umudum azalıyor benim bir kez iğnesiz klomen kullandım kist oluşmuştu şimdi başka bir doktor hsg çekilmemi önerdi neden çatlamıyor çatlaması için ne yapabilirim
yok canım tek çıktı ya bugünde kasığım çok ağrıyo günüm yaşlaşıyo :) zaten bu ay bebek düşünemem bi poşet ilaç iğne verdiler kullanmam gerekiyor bebek varsa kötü olurBen bu testte silik çizgiyi görüyorum sanki normalde nasıl tek mi çizgisi ben uydurmuyorumdur inşallah
anım çatlatma iğnesi yapmaları gerek,doktormu verdi klomeniMerhaba arkadaşlar yumurtası çatlamayıp tedavi olup hamile kalan var mı zaman geçtikçe umudum azalıyor benim bir kez iğnesiz klomen kullandım kist oluşmuştu şimdi başka bir doktor hsg çekilmemi önerdi neden çatlamıyor çatlaması için ne yapabilirim
Adet olana kadar ilaçları kullanma canım ne olur ne olmazyok canım tek çıktı ya bugünde kasığım çok ağrıyo günüm yaşlaşıyo :) zaten bu ay bebek düşünemem bi poşet ilaç iğne verdiler kullanmam gerekiyor bebek varsa kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?