İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar testi tekrarladım tertemiz negatif buna Eminim artık

Kozlar dr dan coktm rahım duvarı kalın dedı cok kafaya takıyosn dıye bıkızdı bana kan verdm yumurtlama ocın oda ıkı saat sonra cokcak ıste oyle

Gayet iyi canım,yumurtlamışsın..ama doktor haklı valla cok kafaya takıyosun az rahat bırak kendini olacak inşallah
Cok rahatladm sımdı ben kalıtelı yumurtlamısım dımı 10 ustu esımde sıra artık korunuyoruz adet tarıhıne kdr dımı cnm

Yarın gidicem canım ama şuan çok kötü hissediyorum kendimi iyi değilim yani ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum
Canım sıkma kendini hersey cok iyi olacak herseyin hayırlısı diye düsün lütfen,sen doktoruna git adetini ol yeni bir baslangıc olsun,bu durumun sebebini bi öğren önlemini al bak hersey yoluna girecek..

Cok rahatladm sımdı ben kalıtelı yumurtlamısım dımı 10 ustu esımde sıra artık korunuyoruz adet tarıhıne kdr dımı cnm
Canm benim 8 cıkmıstı doktorum cok iyi demişti,neden korunuyosunuz ki?

Yumurtladım bıttı ya hamıle falan olurmuyum benege bısı olurmu dıye ne bılım devammı etsek
Canım bebege bi zararı olmazki zaten ki bakarsın tekrar yumurtlarsın farketmeden,yani sen yine doktoruna da sor farklı bir durumun varmı bilmiyorum ama hamilelik olursa zaten rahim agzı kapanıyormus

Canım bebege bi zararı olmazki zaten ki bakarsın tekrar yumurtlarsın farketmeden,yani sen yine doktoruna da sor farklı bir durumun varmı bilmiyorum ama hamilelik olursa zaten rahim agzı kapanıyormus
Yok bısey demedı dr yumurtalklarıma kotu bısey yoktu kost mıyom falan bısı yok ons hamıle kalmısımdor lh testlerını bıraktım zaten buaksam yapalm barı

Yok bısey demedı dr yumurtalklarıma kotu bısey yoktu kost mıyom falan bısı yok ons hamıle kalmısımdor lh testlerını bıraktım zaten buaksam yapalm barı
Yani cok düşük bi ihtimal tabi ama ben normalde bekledgm adetten 1 hafta önce 2. Ye yumurtladım ve o zmaan tuttu hic belli olmaz bu iş,ki ben yumurtlamamı hissetmesem kacıracaktım belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…