canım bence sen artık doktora gitEki Görüntüle 2096815 Kızlar testi tekrarladım tertemiz negatif buna Eminim artık
Yarın gidicem canım ama şuan çok kötü hissediyorum kendimi iyi değilim yani ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorumcanım bence sen artık doktora git
Değilim canım diğer ay çekilecek çektirirsem hastaneden randevu aldımsuan adet dönemindemisin o da önemli hsg adetten 2-3 gün sonra cekilir cunku?
Aldın mı canım sonucunuKozlar dr dan coktm rahım duvarı kalın dedı cok kafaya takıyosn dıye bıkızdı bana kan verdm yumurtlama ocın oda ıkı saat sonra cokcak ıste oyle
Hadi bakalim ins guzel bi sonuc cikar canim.Kozlar dr dan coktm rahım duvarı kalın dedı cok kafaya takıyosn dıye bıkızdı bana kan verdm yumurtlama ocın oda ıkı saat sonra cokcak ıste oyle
Gayet iyi canım,yumurtlamışsın..ama doktor haklı valla cok kafaya takıyosun az rahat bırak kendini olacak inşallahKozlar sonucum 12,60 progesterpnum yorum ıstıyorummm
Anladm canm baktır bakalm ama yumurtlama sorunu cözülmesi lazm en önemlisi buDeğilim canım diğer ay çekilecek çektirirsem hastaneden randevu aldım
Cok rahatladm sımdı ben kalıtelı yumurtlamısım dımı 10 ustu esımde sıra artık korunuyoruz adet tarıhıne kdr dımı cnmGayet iyi canım,yumurtlamışsın..ama doktor haklı valla cok kafaya takıyosun az rahat bırak kendini olacak inşallah
Canım sıkma kendini hersey cok iyi olacak herseyin hayırlısı diye düsün lütfen,sen doktoruna git adetini ol yeni bir baslangıc olsun,bu durumun sebebini bi öğren önlemini al bak hersey yoluna girecek..Yarın gidicem canım ama şuan çok kötü hissediyorum kendimi iyi değilim yani ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum
Canm benim 8 cıkmıstı doktorum cok iyi demişti,neden korunuyosunuz ki?Cok rahatladm sımdı ben kalıtelı yumurtlamısım dımı 10 ustu esımde sıra artık korunuyoruz adet tarıhıne kdr dımı cnm
Yumurtladım bıttı ya hamıle falan olurmuyum benege bısı olurmu dıye ne bılım devammı etsekCanm benim 8 cıkmıstı doktorum cok iyi demişti,neden korunuyosunuz ki?
Canım bebege bi zararı olmazki zaten ki bakarsın tekrar yumurtlarsın farketmeden,yani sen yine doktoruna da sor farklı bir durumun varmı bilmiyorum ama hamilelik olursa zaten rahim agzı kapanıyormusYumurtladım bıttı ya hamıle falan olurmuyum benege bısı olurmu dıye ne bılım devammı etsek
Lh testinden belliydi zaten canım yumurtlamışsın hadi gözünaydın inşallah tutunmuştur bebişYumurtladım bıttı ya hamıle falan olurmuyum benege bısı olurmu dıye ne bılım devammı etsek
Yok bısey demedı dr yumurtalklarıma kotu bısey yoktu kost mıyom falan bısı yok ons hamıle kalmısımdor lh testlerını bıraktım zaten buaksam yapalm barıCanım bebege bi zararı olmazki zaten ki bakarsın tekrar yumurtlarsın farketmeden,yani sen yine doktoruna da sor farklı bir durumun varmı bilmiyorum ama hamilelik olursa zaten rahim agzı kapanıyormus
Evet cnm ama akıntım yumurtlamadan 1 2 gun sonra geldı jel gıbıydı heralde oydu kosmetLh testinden belliydi zaten canım yumurtlamışsın hadi gözünaydın inşallah tutunmuştur bebiş
Yani cok düşük bi ihtimal tabi ama ben normalde bekledgm adetten 1 hafta önce 2. Ye yumurtladım ve o zmaan tuttu hic belli olmaz bu iş,ki ben yumurtlamamı hissetmesem kacıracaktım belkideYok bısey demedı dr yumurtalklarıma kotu bısey yoktu kost mıyom falan bısı yok ons hamıle kalmısımdor lh testlerını bıraktım zaten buaksam yapalm barı
Muhtemelen o dur canım hadi hayırlısıEvet cnm ama akıntım yumurtlamadan 1 2 gun sonra geldı jel gıbıydı heralde oydu kosmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?