İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Eklentiler

• 3877E668-3B3A-4137-98B4-13B934248EF1.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 33
Ayyy hadi gözün aydın canım bariz belli çizgi
Kız öyledir dimi inşallah bir sürü test aldım yarın sabah ilk idrarla da yaparım yine haber veririm günüm gelmediği icinmi bu kadar silik cıktı cizgi bende senin gibi ilişkiden 11 gün sonra yaptım testi yanılmaktan korkuyorum

Çizgi hemen çıktıysa muhtemeln yanıltmaz canım çok belirgin biraz beklerse eminim daha da netleşir :) bu testin biraz beklemiş halini de at bakalım :)

Çizgi hemen çıktıysa muhtemeln yanıltmaz canım çok belirgin biraz beklerse eminim daha da netleşir :) bu testin biraz beklemiş halini de at bakalım :)
Anın da belirdi canım yapalı 20 dk oldu bakıyım ne durumda

canım hayırlı olsun var bence :) cok erken oldugu icin silik canm yarın sabahta yap inşallah koyulasır kan verirsin hemen :)

Amin inşallah darısı isteyen herkesin başına eşime emin olmadan söylemicem sabahta test yapıyım duruma göre :)

Adet olana kadar ilaçları kullanma canım ne olur ne olmaz
ilaçları kullanmıyorum cnm ama iğneyi mecbur yaptırıyorum belki onun zararı olmaz :) bu sabah hiç bişey yiyemedim nedense gergün camış gibi yerdim bu sabah midem almadı yedikçe kuscak gibi oldum ekmek bişe yiyemedim sabah kalkınca da adet ağrısı gibi ağrım oldu belki günüm geliyo diye ağrmıştır 3 4 gün kaldı :) dün röntgen çekildim inşallah bebek varsa bişey olmaz ona

olmaz inşallah canım

Evet canım yapmadı şimdi de başka bir doktor hsg yapalım diyor ne yapacağımı şaşırdım
canım yumurtlama problemi varsa suan hsg ye ne gerek var bence sen doktor degiştir yani klomen verdiyse iğne yapması gerek yoksa kist olur ki tamam hsg de cekilmeli ama yumurtlamayla alakası yok

canım yumurtlama problemi varsa suan hsg ye ne gerek var bence sen doktor degiştir yani klomen verdiyse iğne yapması gerek yoksa kist olur ki tamam hsg de cekilmeli ama yumurtlamayla alakası yok
Bende böyle düşündüm belki çatlama olsa gebelik oluşacaktı dedim ama eşim illa hsg yaptıralım diyor

Bende böyle düşündüm belki çatlama olsa gebelik oluşacaktı dedim ama eşim illa hsg yaptıralım diyor
hsg yi yaptırmak faydalı olur ama tüplerde bir sorun varsa,yoksa çatlama problemini zaten cözmen gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…