Ayyy hadi gözün aydın canım bariz belli çizgi
Kız öyledir dimi inşallah bir sürü test aldım yarın sabah ilk idrarla da yaparım yine haber veririm günüm gelmediği icinmi bu kadar silik cıktı cizgi bende senin gibi ilişkiden 11 gün sonra yaptım testi yanılmaktan korkuyorumAyyy hadi gözün aydın canım bariz belli çizgi
Çizgi hemen çıktıysa muhtemeln yanıltmaz canım çok belirgin biraz beklerse eminim daha da netleşir :) bu testin biraz beklemiş halini de at bakalım :)Kız öyledir dimi inşallah bir sürü test aldım yarın sabah ilk idrarla da yaparım yine haber veririm günüm gelmediği icinmi bu kadar silik cıktı cizgi bende senin gibi ilişkiden 11 gün sonra yaptım testi yanılmaktan korkuyorum
Anın da belirdi canım yapalı 20 dk oldu bakıyım ne durumdaÇizgi hemen çıktıysa muhtemeln yanıltmaz canım çok belirgin biraz beklerse eminim daha da netleşir :) bu testin biraz beklemiş halini de at bakalım :)
O zaman kesindir canım zaten çizgiden belli hemen belirdiği, kocaya yapacağın süprizi düşün senAnın da belirdi canım yapalı 20 dk oldu bakıyım ne durumda
canım hayırlı olsun var bence :) cok erken oldugu icin silik canm yarın sabahta yap inşallah koyulasır kan verirsin hemen :)Kız öyledir dimi inşallah bir sürü test aldım yarın sabah ilk idrarla da yaparım yine haber veririm günüm gelmediği icinmi bu kadar silik cıktı cizgi bende senin gibi ilişkiden 11 gün sonra yaptım testi yanılmaktan korkuyorum
Var kiz var bellicene cizgi.hadi gozunaydin.rabbim kucagina almayida nasip etsin.Anın da belirdi canım yapalı 20 dk oldu bakıyım ne durumda
Bu testin markasi neydi canim acaba.Amin inşallah darısı isteyen herkesin başına eşime emin olmadan söylemicem sabahta test yapıyım duruma göre :)
Bu testin markasi neydi canim acaba.
ilaçları kullanmıyorum cnm ama iğneyi mecbur yaptırıyorum belki onun zararı olmaz :) bu sabah hiç bişey yiyemedim nedense gergün camış gibi yerdimAdet olana kadar ilaçları kullanma canım ne olur ne olmaz
cnm baya görünüyo aslında yoksa yoksa yoksa :d hamilemisin kız git hemen kan tahlili yaptır ben senden çok heyecanlandım şuan:)
olmaz inşallah canımilaçları kullanmıyorum cnm ama iğneyi mecbur yaptırıyorum belki onun zararı olmaz :) bu sabah hiç bişey yiyemedim nedense gergün camış gibi yerdimbu sabah midem almadı yedikçe kuscak gibi oldum ekmek bişe yiyemedim sabah kalkınca da adet ağrısı gibi ağrım oldu belki günüm geliyo diye ağrmıştır 3 4 gün kaldı :) dün röntgen çekildim inşallah bebek varsa bişey olmaz ona
Evet canım yapmadı şimdi de başka bir doktor hsg yapalım diyor ne yapacağımı şaşırdımC
anım çatlatma iğnesi yapmaları gerek,doktormu verdi klomeni
canım yumurtlama problemi varsa suan hsg ye ne gerek var bence sen doktor degiştir yani klomen verdiyse iğne yapması gerek yoksa kist olur ki tamam hsg de cekilmeli ama yumurtlamayla alakası yokEvet canım yapmadı şimdi de başka bir doktor hsg yapalım diyor ne yapacağımı şaşırdım
Bende böyle düşündüm belki çatlama olsa gebelik oluşacaktı dedim ama eşim illa hsg yaptıralım diyorcanım yumurtlama problemi varsa suan hsg ye ne gerek var bence sen doktor degiştir yani klomen verdiyse iğne yapması gerek yoksa kist olur ki tamam hsg de cekilmeli ama yumurtlamayla alakası yok
hsg yi yaptırmak faydalı olur ama tüplerde bir sorun varsa,yoksa çatlama problemini zaten cözmen gerekecekBende böyle düşündüm belki çatlama olsa gebelik oluşacaktı dedim ama eşim illa hsg yaptıralım diyor
Eninde sonunda ikiside yapılacak hamile kalamazsam ama şuan için ne yapmalıyım bilemedimhsg yi yaptırmak faydalı olur ama tüplerde bir sorun varsa,yoksa çatlama problemini zaten cözmen gerekecek
suan adet dönemindemisin o da önemli hsg adetten 2-3 gün sonra cekilir cunku?Eninde sonunda ikiside yapılacak hamile kalamazsam ama şuan için ne yapmalıyım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?