İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yani cok düşük bi ihtimal tabi ama ben normalde bekledgm adetten 1 hafta önce 2. Ye yumurtladım ve o zmaan tuttu hic belli olmaz bu iş,ki ben yumurtlamamı hissetmesem kacıracaktım belkide
Hkloson cnm ya esım ruyasında gumus yuzuk gormus takıcakmıs sonra erıtmıs baska bıseyemı kullanmıs ne oyle bısoler hormıs bende dedm acaba hamılelık fln olmasn degerlendırım ben bıkac gunu daha 1 haftaya olmadı adet olcm zatn

Zaten yumurtlamısın onda bi sıkıntı yokta korunmana gerek yok diye söledim kendi yasadıgımdan yola cıkarak yine sen bilirsin tabi

.canım aynı şeyleri bende yaşadım geçen ay doktora gittim enfeksiyon muş hemde kokulu falan akintim yoktu şimdi fitil antibiyotik içiyorum 13 yıldır evliyim 12 yaşında kizlarim var ikiz ve bir bebek daha istedik 1 yıldır deniyoruz Meyer enfeksiyon dan olmuyormuş muhakkak doktora görünün

Yardımm kızlar
29 aralıkda regle oldum 3 ocakda reglem bitti 10 ocakda yumurtlama belirtim oldu çünkü akıntım yumurta akı gibi parmak arasında uzuyordu nette bu akıntıdan 1 gün sonra yumurtlarsınız diyor 11 ocakda yumurtlamışımdır tahminen sonra 11 ocağın gecesi 12 ye bağlanan gün eşimle birlikde olduk sarhoştuk olduğu gibi korunmasız oldu ilişki çocuk düşünmüyoruz tamda yumurtlma günüme dek geldi :) şuan ilişkiden 8 gün geçti ve bende ilişkiden 1 gün sonra kasık ağrısı sanki buz var gibi rahmimde sızlama yanma ve sol kasık alt tarafda iğne batması tarzında ağrım var regleme daha 7 gün var ben nezaman test yapayım pazar günü yapsam erken gebelk testi düşükde olsa çıkarmı benim bukadr erken böyle ağrılarım olmazdı ilk hamileliğmde böyle kasık ağrım olmuştu

Kafam çok karışık migreni olan biriyim hamileysem die ilaç atamıyorum şükür buaralr okadr baş ağrm yok bugun belirtime beyaz akıntıda eklendi

Kızlar gunaydın yumurtlayınca rahatlayanşar bırdamı dıger kızları da goremıym asılama yaptıran catlatma ıgnesı vurduran bat bakleyenler nasılsınız

Kızlar gunaydın yumurtlayınca rahatlayanşar bırdamı dıger kızları da goremıym asılama yaptıran catlatma ıgnesı vurduran bat bakleyenler nasılsınız
Günaydın canım :) ay yumurtlamana ve çıkan sonucuna İnan çok çok sevindim geçen ay ikimizde stresten ölüyoduk nerdeyse Rabbim yüzüne güldü hadi hayırlı haberler inşallah :)

Kızlar;

bende bu ay ovulasyon testi kullandım çok umutluydum ama hastalandım yarın son günü olmasına rağmen hala yoğun bir şekilde geliyor

artık bir sonraki aya kaldı BAT Şubat 17

Canım sıkma kendini hersey cok iyi olacak herseyin hayırlısı diye düsün lütfen,sen doktoruna git adetini ol yeni bir baslangıc olsun,bu durumun sebebini bi öğren önlemini al bak hersey yoluna girecek..
Sağol canım benim inşallahh gittim geldim doktordan şimdi hormonlarıma ve yumurtalıklarıma bakılmasını istedim fakat adetliyken bakılabileceğini şu an bakamayacağını söyledi tekrar Bi gebelik baktırdı kanda sonucunu bekliyorum ona göre eğer gebelik yoksa adet söktürücü ilaç verecek adetin 3. Günü gidicem o zaman hormonlarıma ve yumurtalıklarıma başlıcaktım hayırlısı artık bu ay Bi adet olayım ondan sonra bakıcaz artık.. desteğin için teşekkür ederim :)

Hello :)) burdayım ben yine beklemelerdeyim :) 1-2 gün içinde adet olmazsam umutlancam inşallah. Dünden beri adet sancısı gibi bişey var inşallah adet olmam. Aşılama tutsa da adet zamanı gelince adet sancısı olur mı bilen var mı çok yoruldum

rica ederim canım,iyi olmuş kanda birşey yoksa kullan ilacınıda her adet dönemi yeni bir başlangıç demek :) sonucunuda haber ver mutlaka

aşılama tutarsa gebelik olur adet olmazsın canım,hakkında hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…