- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Hkloson cnm ya esım ruyasında gumus yuzuk gormus takıcakmıs sonra erıtmıs baska bıseyemı kullanmıs ne oyle bısoler hormıs bende dedm acaba hamılelık fln olmasn degerlendırım ben bıkac gunu daha 1 haftaya olmadı adet olcm zatnYani cok düşük bi ihtimal tabi ama ben normalde bekledgm adetten 1 hafta önce 2. Ye yumurtladım ve o zmaan tuttu hic belli olmaz bu iş,ki ben yumurtlamamı hissetmesem kacıracaktım belkide
Devam edım mı calısmalara ben senceMuhtemelen o dur canım hadi hayırlısı
Zaten yumurtlamısın onda bi sıkıntı yokta korunmana gerek yok diye söledim kendi yasadıgımdan yola cıkarak yine sen bilirsin tabiHkloson cnm ya esım ruyasında gumus yuzuk gormus takıcakmıs sonra erıtmıs baska bıseyemı kullanmıs ne oyle bısoler hormıs bende dedm acaba hamılelık fln olmasn degerlendırım ben bıkac gunu daha 1 haftaya olmadı adet olcm zatn
Haklsn bıgece ıns uygulocmZaten yumurtlamısın onda bi sıkıntı yokta korunmana gerek yok diye söledim kendi yasadıgımdan yola cıkarak yine sen bilirsin tabi
Eğer ikinci kez yumurtlama ihtimalim var dersen devam et canım bebek varsa bir zararı olmaz bu konuda için rahat olsunDevam edım mı calısmalara ben sence
Yanı bellımı olur kosmet hayırlısı dıyelım bata kadar devam bakalkm cnmEğer ikinci kez yumurtlama ihtimalim var dersen devam et canım bebek varsa bir zararı olmaz bu konuda için rahat olsun
.canım aynı şeyleri bende yaşadım geçen ay doktora gittim enfeksiyon muş hemde kokulu falan akintim yoktu şimdi fitil antibiyotik içiyorum 13 yıldır evliyim 12 yaşında kizlarim var ikiz ve bir bebek daha istedik 1 yıldır deniyoruz Meyer enfeksiyon dan olmuyormuş muhakkak doktora görününKızlar ben yine sabah test yaptım negatif, bata 4 gün var. çok kasık ağrım var. ilişkide bile çok ağrıyor, dün gece ağladım ağrıdan resmen. özellikle sol kasığım. başka bir sorun yoktur umarım yumurtalıklarımda. doktora gözüksem iyi olucak. :) sizlerden haberleri bekliyorum
Cok sevindim sonucuna canim.ins daha iyi sonuclarda alicaz senden bu ay.Yanı bellımı olur kosmet hayırlısı dıyelım bata kadar devam bakalkm cnm
Amin kuzum hepımız ıns sen nasılsınCok sevindim sonucuna canim.ins daha iyi sonuclarda alicaz senden bu ay.
Günaydın canım :) ay yumurtlamana ve çıkan sonucuna İnan çok çok sevindim geçen ay ikimizde stresten ölüyoduk nerdeyse Rabbim yüzüne güldü hadi hayırlı haberler inşallah :)Kızlar gunaydın yumurtlayınca rahatlayanşar bırdamıdıger kızları da goremıym asılama yaptıran catlatma ıgnesı vurduran bat bakleyenler nasılsınız
Sağol canım benim inşallahh gittim geldim doktordan şimdi hormonlarıma ve yumurtalıklarıma bakılmasını istedim fakat adetliyken bakılabileceğini şu an bakamayacağını söyledi tekrar Bi gebelik baktırdı kanda sonucunu bekliyorum ona göre eğer gebelik yoksa adet söktürücü ilaç verecek adetin 3. Günü gidicem o zaman hormonlarıma ve yumurtalıklarıma başlıcaktım hayırlısı artık bu ay Bi adet olayım ondan sonra bakıcaz artık.. desteğin için teşekkür ederim :)Canım sıkma kendini hersey cok iyi olacak herseyin hayırlısı diye düsün lütfen,sen doktoruna git adetini ol yeni bir baslangıc olsun,bu durumun sebebini bi öğren önlemini al bak hersey yoluna girecek..
Hello :)) burdayım ben yine beklemelerdeyim :) 1-2 gün içinde adet olmazsam umutlancam inşallah. Dünden beri adet sancısı gibi bişey var inşallah adet olmam. Aşılama tutsa da adet zamanı gelince adet sancısı olur mı bilen var mıKızlar gunaydın yumurtlayınca rahatlayanşar bırdamıdıger kızları da goremıym asılama yaptıran catlatma ıgnesı vurduran bat bakleyenler nasılsınız
rica ederim canım,iyi olmuş kanda birşey yoksa kullan ilacınıda her adet dönemi yeni bir başlangıç demek :) sonucunuda haber ver mutlakaSağol canım benim inşallahh gittim geldim doktordan şimdi hormonlarıma ve yumurtalıklarıma bakılmasını istedim fakat adetliyken bakılabileceğini şu an bakamayacağını söyledi tekrar Bi gebelik baktırdı kanda sonucunu bekliyorum ona göre eğer gebelik yoksa adet söktürücü ilaç verecek adetin 3. Günü gidicem o zaman hormonlarıma ve yumurtalıklarıma başlıcaktım hayırlısı artık bu ay Bi adet olayım ondan sonra bakıcaz artık.. desteğin için teşekkür ederim :)
aşılama tutarsa gebelik olur adet olmazsın canım,hakkında hayırlısı bakalım :)Hello :)) burdayım ben yine beklemelerdeyim :) 1-2 gün içinde adet olmazsam umutlancam inşallah. Dünden beri adet sancısı gibi bişey var inşallah adet olmam. Aşılama tutsa da adet zamanı gelince adet olur mı bilen var mıçok yoruldum
Yanlış yazmışım :))) ne kadar kendimde değilsem artık :))) aşılama tutsa da adet zamanı gelince sancı olur mu diyecektimaşılama tutarsa gebelik olur adet olmazsın canım,hakkında hayırlısı bakalım :)
Iliskinin uzerinden 12 gun filan gecince test yap canim varsa cikarKafam çok karışık migreni olan biriyim hamileysem die ilaç atamıyorum şükür buaralr okadr baş ağrm yok bugun belirtime beyaz akıntıda eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?