İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ilişkiden 10 gün sonra presictör erken idrar gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce kesin negatifmi yani ilaç falan atacamda bende migren var atamıyorum ya varsa die sizce ilişkinden sonra 10 gün çokmu erken adetime 5 gün var

Bana erken gibi geldi canım bence biraz daha bekle

Bana erken gibi geldi canım bence biraz daha bekle
Teşekkürler cnm kafam çok karıştı az da olsa idrarda çıkardı die düşündüm kasık ağrım devam ediyor idrara sık çıkmaya başladım gece alt karın ağrısı ile uyanıp idrara çıkıyorum off beklemek çok kötü :)

canm sen nolur nolmaz ilaç alma gec döllenme falan olmustur belki riske atma derim

Suyuna nane limon koy bi şişenin içine taze nane öyle ıc çok şu iç iyi gelmezse nane kaynatıp öyle ıc iyi geliyor allah şifa versin

canm sen nolur nolmaz ilaç alma gec döllenme falan olmustur belki riske atma derim
Cnm ayın 11 inde yumurtladım bugun 21 i 10 gün oldu yumurtlama günü ilişki oldu yani her ikisinin üzerindende 10 gün hatta 9 buçuk gün geçince idrar testi naptım negatifti çoğu kişi idrara geçmesi için ilişkiden 12 gün geçmesi lazım diyor bende ondan erkenmi acaba daha dedim

Erken tabi canm sen bekle bence

Bnmde 8 oldu erken daha 12. Yı beklıcez

Cnm sen hamilemsn? Eğer öyleyse rica etsem ilk belirtilerini yaZarmısın
Evet canm hamileyim,canım ben bunu herkese sölüyorum hamile kalmadan önce adet oldugum aylarda yasadıgım belirtilerin hicbirini yasamadım yani onları psikolojik olduguna emin olmustum artık ciddende öleymiş.kasık agrılarım adet gecikmemin oldugu ilk gün basladı,aynı sekilde göğüs gerginliğim ve acımda.gögüslerim adet zamanından cok farklı acıyor.adetten 5 gün önce sabah çarpıntım ve gece terlemelerim vardı.ve inan onlarıda hic hamileliğe yormamıstım ama öleymiş.

Anladım cnm teşekkürler benim 4 yaşında oğlum var ondada adet olcağm gün kasık ağrısı ve yorgunlk olduğunu hatırlıyorum bu ay biz kaza oldu eşimle çocuk düşünmüyorduk aslında ama yumurtlamadn sonra kasık ağrım hiç geçmeynce hamileym die düşünüyor insan :)

Hakkında hayırlısı olsun canım,Herkeste belirti farklı olur Allah gönlüne göre versin

Kızlar gunaydın bılgısı olan varsa benle payşasırsa sevınırım progestan kullanımımın 8.gununde goguslerım aıstı ve koyulastı hafıf gunden gune acımaya basladı ılacın yan etkısıyse nıye bırıncı ıkıncı gunndegıl 8.gun baslar bılgısı olan varmı hamılelık belırtısımı yoksaılacın gec kalmıs yan etkısımı

Arkadaslar bisey sorucam bana yardimci olabilirmisiniz reglime 5 gun kala test yapsam cikar mi.Daha once bazi paylasimlarda bulundum arkadaslarda tahminlerini yazdilar ama bu son 4 veya 5 gundur sol kasigima karinca ısırığı gibi bi aci girip cikiyor sonra karnimin alt kismi agriyor her oturdugumda bi baski oluyor aciyor 1 veya 2 gundurde gece terlemesi basladi bel agrisi malum geceden itibaren hala devam ediyor ben bunlari hic yasamazdim beni supheye dusurense esimle ayin 10 da geri cekilerek 2 kere birlikte oldukta sonra basladi ve agrilarim yuzunden birdaha olmadik kaldiysa 10 nu gecesi oldu ne olduysa reglim ayin 26 si birde ben reglime 1 hafta 10 gun kala goguslerim siser acayip agrirdi suan ondan eser yok bu ayki degisik belirtiler supheye dusurdu beni

Canım öncelikle ben bata 4 gün kala silik cizgiyle öğrendim hamileliğimi,herkeste farklı olur ama benimde bata 6 gün kala gece terlemelerim basladı halada sırılsıklam oluyorum,birde aynı olan göğüslermde bata kadar şişmedi ve acımadı battan sonra gerginlik ve agrı basladı,hamile olabilrisin,hakkında hayırlısı olsun,erken gebelik testi yaparsan daha net sonuc alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…