İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cevap verdigin icin cok saol canim sana bisey daha sorabilirmiyim sende kasik agrisi yada bel agrisi oldumu ve yerlesme gerceklesmis ise agri devam edermi yoksa eskissi gibi degilde ara arami gelir birde istahim kesildi ama acim yemek istiyorum yiyemiyorum bi lokma aliyorum kesiliyorum ama hala acim bu ne yarabbim kendimizi dinlemekten bi hal olduk

Sen kendini yinede dinlememeye calıski psikolojik seyler yasama,benim kasık agrım adet olmam gereken gün basladı ondan önce diğer dönemlerimden farklı agrım olmadı,bel agrımda yok.iştahım hic değişmedi benm bulantım falanda yok henüz ama asıl belirtilerin 6. haftadan sonra baslayacagını sölüyolar

Tşkler cnm dinlememeye calisicam nasip artik hersey surda 5 gun kaldi zaten hic sasmaz reglim o gun ney oldugunu ogreniriz bakalim buradada paylasirim son durumu

Tşkler cnm dinlememeye calisicam nasip artik hersey surda 5 gun kaldi zaten hic sasmaz reglim o gun ney oldugunu ogreniriz bakalim buradada paylasirim son durumu
aynen canm haber ver mutlaka

Cnm senle herşeyimiz aynı :) benimde kaza oldu benimde reglem 26 sı ve benimde 10 gündür kasık ve bel ağrım var ben dün adete 5 gün kala idrar testi yaptım negatifti bence bekle en azından cuma adet günümüz ozaman yaparız :)

bu ne guzel tesadüf bekleyelim bakalim insallah rabbim gonlumuze gore verir bende test aldim yarin sabah yapayim diyordum bakalim ne cikacak bisey cikmazsada beklerim gununu artik burdan yazarim durumu

bu ne guzel tesadüf bekleyelim bakalim insallah rabbim gonlumuze gore verir bende test aldim yarin sabah yapayim diyordum bakalim ne cikacak bisey cikmazsada beklerim gununu artik burdan yazarim durumu
Senin yumurtlama günün ne? Şüpheli ilişkiden 12-13 gün geçmesi lazımmış idrara geçmesi için

Merhaba kızlar, benim de bat 27’si ama bugün çok açık kahve akıntım oldu. Umarım adetim erken gelmiyordur inş yerleşmedir diye dua ediyorum. Var mı böyle olan?

Merhaba kızlar, benim de bat 27’si ama bugün çok açık kahve akıntım oldu. Umarım adetim erken gelmiyordur inş yerleşmedir diye dua ediyorum. Var mı böyle olan?
Ben ilk hamileligimde cok az kahve rengi bi leke gormustum sonraki gun kan verdim hamileymistim

Ama supheli iliski gununu sayarsak 11 gun oluyo
Yumurtlama gününü baza alcan cnm yumrtlamadan 2 gün önce bile birliktelik olsa sperm 3 gün kalıyor yumurta çatlayınca orda dölleniyor benimde yumurtlama günüm 11 i buarada yeni belirti tansiyon düşüklüğü hafif baş dönmesi tansiyonum bugun 10/50 di ilk gebeliğimdede düşüyordu bakalım hayırlsıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…