Cevap verdigin icin cok saol canim sana bisey daha sorabilirmiyim sende kasik agrisi yada bel agrisi oldumu ve yerlesme gerceklesmis ise agri devam edermi yoksa eskissi gibi degilde ara arami gelir birde istahim kesildi ama acim yemek istiyorum yiyemiyorum bi lokma aliyorum kesiliyorum ama hala acim bu ne yarabbim kendimizi dinlemekten bi hal oldukCanım öncelikle ben bata 4 gün kala silik cizgiyle öğrendim hamileliğimi,herkeste farklı olur ama benimde bata 6 gün kala gece terlemelerim basladı halada sırılsıklam oluyorum,birde aynı olan göğüslermde bata kadar şişmedi ve acımadı battan sonra gerginlik ve agrı basladı,hamile olabilrisin,hakkında hayırlısı olsun,erken gebelik testi yaparsan daha net sonuc alabilirsin
Sen kendini yinede dinlememeye calıski psikolojik seyler yasama,benim kasık agrım adet olmam gereken gün basladı ondan önce diğer dönemlerimden farklı agrım olmadı,bel agrımda yok.iştahım hic değişmedi benm bulantım falanda yok henüz ama asıl belirtilerin 6. haftadan sonra baslayacagını sölüyolarCevap verdigin icin cok saol canim sana bisey daha sorabilirmiyim sende kasik agrisi yada bel agrisi oldumu ve yerlesme gerceklesmis ise agri devam edermi yoksa eskissi gibi degilde ara arami gelir birde istahim kesildi ama acim yemek istiyorum yiyemiyorum bi lokma aliyorum kesiliyorum ama hala acim bu ne yarabbim kendimizi dinlemekten bi hal olduk
Tşkler cnm dinlememeye calisicam nasip artik hersey surda 5 gun kaldi zaten hic sasmaz reglim o gun ney oldugunu ogreniriz bakalim buradada paylasirim son durumuSen kendini yinede dinlememeye calıski psikolojik seyler yasama,benim kasık agrım adet olmam gereken gün basladı ondan önce diğer dönemlerimden farklı agrım olmadı,bel agrımda yok.iştahım hic değişmedi benm bulantım falanda yok henüz ama asıl belirtilerin 6. haftadan sonra baslayacagını sölüyolar
aynen canm haber ver mutlakaTşkler cnm dinlememeye calisicam nasip artik hersey surda 5 gun kaldi zaten hic sasmaz reglim o gun ney oldugunu ogreniriz bakalim buradada paylasirim son durumu
Cnm senle herşeyimiz aynı :) benimde kaza oldu benimde reglem 26 sı ve benimde 10 gündür kasık ve bel ağrım var ben dün adete 5 gün kala idrar testi yaptım negatifti bence bekle en azından cuma adet günümüz ozaman yaparız :)Arkadaslar bisey sorucam bana yardimci olabilirmisiniz reglime 5 gun kala test yapsam cikar mi.Daha once bazi paylasimlarda bulundum arkadaslarda tahminlerini yazdilar ama bu son 4 veya 5 gundur sol kasigima karinca ısırığı gibi bi aci girip cikiyor sonra karnimin alt kismi agriyor her oturdugumda bi baski oluyor aciyor 1 veya 2 gundurde gece terlemesi basladi bel agrisi malum geceden itibaren hala devam ediyor ben bunlari hic yasamazdim beni supheye dusurense esimle ayin 10 da geri cekilerek 2 kere birlikte oldukta sonra basladi ve agrilarim yuzunden birdaha olmadik kaldiysa 10 nu gecesi oldu ne olduysa reglim ayin 26 si birde ben reglime 1 hafta 10 gun kala goguslerim siser acayip agrirdi suan ondan eser yok bu ayki degisik belirtiler supheye dusurdu beni
bu ne guzel tesadüf bekleyelim bakalim insallah rabbim gonlumuze gore verir bende test aldim yarin sabah yapayim diyordum bakalim ne cikacak bisey cikmazsada beklerim gununu artik burdan yazarim durumuCnm senle herşeyimiz aynı :) benimde kaza oldu benimde reglem 26 sı ve benimde 10 gündür kasık ve bel ağrım var ben dün adete 5 gün kala idrar testi yaptım negatifti bence bekle en azından cuma adet günümüz ozaman yaparız :)
Senin yumurtlama günün ne? Şüpheli ilişkiden 12-13 gün geçmesi lazımmış idrara geçmesi içinbu ne guzel tesadüf bekleyelim bakalim insallah rabbim gonlumuze gore verir bende test aldim yarin sabah yapayim diyordum bakalim ne cikacak bisey cikmazsada beklerim gununu artik burdan yazarim durumu
Benim daha 10 gün geçti dün 9 gün geçmişti ilişkiden erken yapmışım testi senin şüpheli ilişkiden 12 gün geçtiyse yapSenin yumurtlama günün ne? Şüpheli ilişkiden 12-13 gün geçmesi lazımmış idrara geçmesi için
Benim yumurtlama gunum 12 ile 13 9 gun olmus bugunBenim daha 10 gün geçti dün 9 gün geçmişti ilişkiden erken yapmışım testi senin şüpheli ilişkiden 12 gün geçtiyse yap
Ben ilk hamileligimde cok az kahve rengi bi leke gormustum sonraki gun kan verdim hamileymistimMerhaba kızlar, benim de bat 27’si ama bugün çok açık kahve akıntım oldu. Umarım adetim erken gelmiyordur inş yerleşmedir diye dua ediyorum. Var mı böyle olan?
Ama supheli iliski gununu sayarsak 11 gun oluyoBenim daha 10 gün geçti dün 9 gün geçmişti ilişkiden erken yapmışım testi senin şüpheli ilişkiden 12 gün geçtiyse yap
Benımde bugun 9 bıtıyo 3 gun sonra testte artık cıkması lazım varsaAma supheli iliski gununu sayarsak 11 gun oluyo
Yumurtlama gününü baza alcan cnm yumrtlamadan 2 gün önce bile birliktelik olsa sperm 3 gün kalıyor yumurta çatlayınca orda dölleniyor benimde yumurtlama günüm 11 i buarada yeni belirti tansiyon düşüklüğü hafif baş dönmesi tansiyonum bugun 10/50 di ilk gebeliğimdede düşüyordu bakalım hayırlsııAma supheli iliski gununu sayarsak 11 gun oluyo
Benimde şüpheli ilişki bugun 11 gün oluyor benim tam yumurtladım gün olduAma supheli iliski gununu sayarsak 11 gun oluyo
İnş cnm allah isteyen herkese versin hamilesindir inşşşBenımde bugun 9 bıtıyo 3 gun sonra testte artık cıkması lazım varsa
Pek sanmıyorum cnm ama hayırlısıİnş cnm allah isteyen herkese versin hamilesindir inşşş
Bnmkı pskolojık gıbı gelıyo delırdık evthepimiz kafayımı yedik yoksa hiç bir belirtimiz yokda psikolojikmi
Bence 2 vakte kadr hamile olcan bu ay değilse öbür ay benim hislerm kuvvetlidir ki bu ay bile olabilir :)Bnmkı pskolojık gıbı gelıyo delırdık evt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?