- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Hahhaahha ınsallah cnm hepımız ıns en kosa zamanda ahhaBence 2 vakte kadr hamile olcan bu ay değilse öbür ay benim hislerm kuvvetlidir ki bu ay bile olabilir :)
Cnm hipofiz baktırdınmı mr ile bakılıyor die biliyorum bu konunun branşi endonrinoloji o bölüme gitmeni öneriririmBende gittim doktora bugün prolaktin değerim yine yüksek çıktı nabıcaz bilmiyorum kızlar ya aslan pençesi içtim ama oda fayda etmedi sanırım hala yüksek(
Yok canım baktırmadım nasıl gidicem ona internette vermiyor randevu önce dahiliyeye mi gitmem gerekiyorCnm hipofiz baktırdınmı mr ile bakılıyor die biliyorum bu konunun branşi endonrinoloji o bölüme gitmeni öneriririm
Nerde yaşıyorsun? Bulunduğun ilde endokrinoloji bölümü vardır devlet hastanesinde yoksa özelden randevu al sadece prolaktim yüksekliği gebeliğe engel değil hipofiz bezinde problem varsa engel birde yalancı prolaktim yüksekliği die bişi var kanda yüksek ama bi kaç test daha var onlar biraz özel test onuda anca endokrim bölümü yapar ozaman sana kesin derler yalancı yükseklik die yada başka bişi dieYok canım baktırmadım nasıl gidicem ona internette vermiyor randevu önce dahiliyeye mi gitmem gerekiyor
Birde yeşillk düşürüyor beni ablamdada vardı yalancı prolaktin yüksekliği dendi maydonoz tere falan çok tüketmişti düşmüştü baya birde ilaç başlıyorlar eğer adetin düzensizse prolaktin yüksekse doğum kontrol ilacı başlarlar tüm bunları nerden biliom dersen 5 yıl önce endokrin doktoru yanında sekreterdim :)Bende gittim doktora bugün prolaktin değerim yine yüksek çıktı nabıcaz bilmiyorum kızlar ya aslan pençesi içtim ama oda fayda etmedi sanırım hala yüksek(
Ben ateşime hiç bakmadım :) tansiyon bi 10/60 bi 130/90 oluyor anlamadım :)Ben son 3 gundur atesime dikkat ediyorum regli gunune yaklasirken yuksek olursa ates gebelik soz konusu olabilirmis tabi herhangi bi rahatsizligin yoksa usutmemissen yani eger atesin dusuyorsa regli olmaya isaretmis ben dijital bi ateş ölçer kullaniyorum kulaktan bakalim ne olucak
Süpermiş :)) ben endokrinde muayene olmak için nerden almalıyım randevu.. adetim düzenli şükür ama niye yükseliyoe bilmiyorum kadın Doğum çözüm olmadı bide küçük bi şehire tayinim çıktı doğru düzgün doktorda yokBirde yeşillk düşürüyor beni ablamdada vardı yalancı prolaktin yüksekliği dendi maydonoz tere falan çok tüketmişti düşmüştü baya birde ilaç başlıyorlar eğer adetin düzensizse prolaktin yüksekse doğum kontrol ilacı başlarlar tüm bunları nerden biliom dersen 5 yıl önce endokrin doktoru yanında sekreterdim :)
Benimde ilk gebeligimde tansiyonum duserdi .... son 4 gun kaldi reglime ama gunler gecmiyo sanki bizdeki bu sabirsizlik mahvedecek keske bu kadar beklemeye gerek kalmadan bi belirti olsada hemencecik ogrensekBen ateşime hiç bakmadım :) tansiyon bi 10/60 bi 130/90 oluyor anlamadım :)
Benim de az az gelmeye devam ediyor gögüs uçlarımda da acıma var ama test yapmak istemiyorum daha adetime 4-5 gün varBen ilk hamileligimde cok az kahve rengi bi leke gormustum sonraki gun kan verdim hamileymistim
Valla eğer benim bu yaşadıklarım gebelik değilse ya kist ya başka bişidir çünkü herşey bariz var e sen yarın yapcanmı test?Benimde ilk gebeligimde tansiyonum duserdi .... son 4 gun kaldi reglime ama gunler gecmiyo sanki bizdeki bu sabirsizlik mahvedecek keske bu kadar beklemeye gerek kalmadan bi belirti olsada hemencecik ogrensek
Cnm bulunduğun şehirde varmı araştır eğer orda yoksa sana en yakın şehirden alırsın randevu büyl illerde oluyor endokrinSüpermiş :)) ben endokrinde muayene olmak için nerden almalıyım randevu.. adetim düzenli şükür ama niye yükseliyoe bilmiyorum kadın Doğum çözüm olmadı bide küçük bi şehire tayinim çıktı doğru düzgün doktorda yok
Yapicam canim sabah bakalim ne cikacak cikmazsa reglime kadar beklicem birdaha da test yapmicam hayirlisi neyse o olsunValla eğer benim bu yaşadıklarım gebelik değilse ya kist ya başka bişidir çünkü herşey bariz var e sen yarın yapcanmı test?
Sabah ilk idrarla yap bi kaç damla tuvAlete sonraki damlalarla testi yapYapicam canim sabah bakalim ne cikacak cikmazsa reglime kadar beklicem birdaha da test yapmicam hayirlisi neyse o olsun
Tamam canım çok sağol:)Cnm bulunduğun şehirde varmı araştır eğer orda yoksa sana en yakın şehirden alırsın randevu büyl illerde oluyor endokrin
Gunaydun cnm sen ne ilacı kullanıyorsunGunaydın kızlar bugun 10.gunum ılıskıden 25.gunum adetten sonra ılacım bıttı bugun belırtıler ne olcakmbakalım benım hamıle olmamla alakalı umudumnpek kalmadı allahtan umıt kesılmez
Progestan kullanıyodum cnm belkı belırtılerımı ılac yapıyodur duye dusundum bakalım neler olcak bugunGunaydun cnm sen ne ilacı kullanıyorsun
Hey naptın yaptınmı test :)Yapicam canim sabah bakalim ne cikacak cikmazsa reglime kadar beklicem birdaha da test yapmicam hayirlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?