İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende gittim doktora bugün prolaktin değerim yine yüksek çıktı nabıcaz bilmiyorum kızlar ya aslan pençesi içtim ama oda fayda etmedi sanırım hala yüksek (

Bende gittim doktora bugün prolaktin değerim yine yüksek çıktı nabıcaz bilmiyorum kızlar ya aslan pençesi içtim ama oda fayda etmedi sanırım hala yüksek (
Cnm hipofiz baktırdınmı mr ile bakılıyor die biliyorum bu konunun branşi endonrinoloji o bölüme gitmeni öneriririm

Ben son 3 gundur atesime dikkat ediyorum regli gunune yaklasirken yuksek olursa ates gebelik soz konusu olabilirmis tabi herhangi bi rahatsizligin yoksa usutmemissen yani eger atesin dusuyorsa regli olmaya isaretmis ben dijital bi ateş ölçer kullaniyorum kulaktan bakalim ne olucak

Yok canım baktırmadım nasıl gidicem ona internette vermiyor randevu önce dahiliyeye mi gitmem gerekiyor
Nerde yaşıyorsun? Bulunduğun ilde endokrinoloji bölümü vardır devlet hastanesinde yoksa özelden randevu al sadece prolaktim yüksekliği gebeliğe engel değil hipofiz bezinde problem varsa engel birde yalancı prolaktim yüksekliği die bişi var kanda yüksek ama bi kaç test daha var onlar biraz özel test onuda anca endokrim bölümü yapar ozaman sana kesin derler yalancı yükseklik die yada başka bişi die

Birde yeşillk düşürüyor beni ablamdada vardı yalancı prolaktin yüksekliği dendi maydonoz tere falan çok tüketmişti düşmüştü baya birde ilaç başlıyorlar eğer adetin düzensizse prolaktin yüksekse doğum kontrol ilacı başlarlar tüm bunları nerden biliom dersen 5 yıl önce endokrin doktoru yanında sekreterdim :)

Ben ateşime hiç bakmadım :) tansiyon bi 10/60 bi 130/90 oluyor anlamadım :)

Süpermiş :)) ben endokrinde muayene olmak için nerden almalıyım randevu.. adetim düzenli şükür ama niye yükseliyoe bilmiyorum kadın Doğum çözüm olmadı bide küçük bi şehire tayinim çıktı doğru düzgün doktorda yok

Ben ateşime hiç bakmadım :) tansiyon bi 10/60 bi 130/90 oluyor anlamadım :)
Benimde ilk gebeligimde tansiyonum duserdi .... son 4 gun kaldi reglime ama gunler gecmiyo sanki bizdeki bu sabirsizlik mahvedecek keske bu kadar beklemeye gerek kalmadan bi belirti olsada hemencecik ogrensek

Ben ilk hamileligimde cok az kahve rengi bi leke gormustum sonraki gun kan verdim hamileymistim
Benim de az az gelmeye devam ediyor gögüs uçlarımda da acıma var ama test yapmak istemiyorum daha adetime 4-5 gün var

Benimde ilk gebeligimde tansiyonum duserdi .... son 4 gun kaldi reglime ama gunler gecmiyo sanki bizdeki bu sabirsizlik mahvedecek keske bu kadar beklemeye gerek kalmadan bi belirti olsada hemencecik ogrensek
Valla eğer benim bu yaşadıklarım gebelik değilse ya kist ya başka bişidir çünkü herşey bariz var e sen yarın yapcanmı test?

Cnm bulunduğun şehirde varmı araştır eğer orda yoksa sana en yakın şehirden alırsın randevu büyl illerde oluyor endokrin

Valla eğer benim bu yaşadıklarım gebelik değilse ya kist ya başka bişidir çünkü herşey bariz var e sen yarın yapcanmı test?
Yapicam canim sabah bakalim ne cikacak cikmazsa reglime kadar beklicem birdaha da test yapmicam hayirlisi neyse o olsun

Gunaydın kızlar bugun 10.gunum ılıskıden 25.gunum adetten sonra ılacım bıttı bugun belırtıler ne olcakmbakalım benım hamıle olmamla alakalı umudumnpek kalmadı allahtan umıt kesılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…