Gebelik mevcut ise çıkar cnm birde gec dollenme olmadiysa eger ama sen bekle 2 gunum var demissin ben bugun yaptim negatif benimde 3 gun var bata beklicem bendeYa kızlar çok kararsızımBenim Bata 2 gün var. Ama gün yaklaştıkça kendimi daha çok stres yaptım sanırım oldu mu olmadı mı diye her gün internetlerde belirti arıyorum gibi. Aslında kendimi çokta fazla dinlememeye çalışıyorum. Üşütmüşümdür diyorum soğuktan olmuştur diyorum bu şekildeyim ama yine size bende olanları söyleyeyim.
Her dakika olmamakla birlikte mide bulantısı yaşıyorum ve çıkarmamak için zor tutuyorum hatta. Aynı zamanda yanma var. Arada göğüste batmalar oluyor ve kaşınıyor. Ara ara kasık ağrıları oluyor. 5-6 gün önce lekelenme oldu. Baş ağrım oluyor. Koku hassasiyetini saymıyorum bu devamlı yaşadığım bir şey. Bir de arada bacaklarımda ağrı oluyor. Ve baş dönmem var.
Bir akıl verin lütfen şu an idrar testi yapsam çıkar mı ? Böyle çıkmayıpta sonra öğrenenler var mı?
Dedim sana bekle die :) daha çok erken ben cuma günü yapayım diyorum hatta direk gidip kanmı versekSimdi yaptim daha negatif gosterdi hayirlisi canim beklicem artik ilk hamileligimde araligin 14 de regli oldum ama ocagin 14 de kahve rengi lekem geldi yani tam 30 cu gunde belli oldu 3 gun kaldi reglime ama dun geceden beri belim agriyor ince ince birde simdiye kadar goguslerimin sismesi lazimdi ben hastalanmadan once goguslerim siser agrirdi simdi hic bisey yok sadece bel agrisi yasiyorum
Cnm yumurtlaman nezamandı ilişkiden en az 13 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için bence beklemişken 2 gün daha bekle heyecanın tadını çıkar bendede tüm belirtler var ilişkiden 9 gün sonra test yaptım negatifdi bende adet günüm tekrae lıycan cuma günüYa kızlar çok kararsızımBenim Bata 2 gün var. Ama gün yaklaştıkça kendimi daha çok stres yaptım sanırım oldu mu olmadı mı diye her gün internetlerde belirti arıyorum gibi. Aslında kendimi çokta fazla dinlememeye çalışıyorum. Üşütmüşümdür diyorum soğuktan olmuştur diyorum bu şekildeyim ama yine size bende olanları söyleyeyim.
Her dakika olmamakla birlikte mide bulantısı yaşıyorum ve çıkarmamak için zor tutuyorum hatta. Aynı zamanda yanma var. Arada göğüste batmalar oluyor ve kaşınıyor. Ara ara kasık ağrıları oluyor. 5-6 gün önce lekelenme oldu. Baş ağrım oluyor. Koku hassasiyetini saymıyorum bu devamlı yaşadığım bir şey. Bir de arada bacaklarımda ağrı oluyor. Ve baş dönmem var.
Bir akıl verin lütfen şu an idrar testi yapsam çıkar mı ? Böyle çıkmayıpta sonra öğrenenler var mı?
Cnm yumurtlaman nezamandı ilişkiden en az 13 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için bence beklemişken 2 gün daha bekle heyecanın tadını çıkar bendede tüm belirtler var ilişkiden 9 gün sonra test yaptım negatifdi bende adet günüm tekrae lıycan cuma günü[/Q
Valla tam hatırlamıyorum 10-13 ü arasında bişey. ben dediğin gibi 2 gün daha beklicem baktım gelmedi test yapıcam ..
Ayyy bence hamilesinnnn
HNgi
cnm bi kan ver istersen garanti olsun birde hangi marka test yaptın senle herşeymz aynı ya bende cuma o marka test yapayım
canım tebrikler,var bence :) hayırlı olsunnn
Cok saol canim bu bize supriz oldu rabbim herkese bu sevinci yasatsincanım tebrikler,var bence :) hayırlı olsunnn
Miratech diye bi marka eczaneye gidip gebelik testi dedim bunu verdilerHNgi
cnm bi kan ver istersen garanti olsun birde hangi marka test yaptın senle herşeymz aynı ya bende cuma o marka test yapayım
amin canım zaten sürpriz olunca daha güzel :)Cok saol canim bu bize supriz oldu rabbim herkese bu sevinci yasatsin
canm bence baska markayla dene bu marka cok sıkıntılıMiratech
Miratech diye bi marka eczaneye gidip gebelik testi dedim bunu verdiler
Yarin kan vericem canim kesin emin olmak icin test te bu kadar cikiyorsa kanda artik net belli olurcanm bence baska markayla dene bu marka cok sıkıntılı
tabi kanda cıkar canım.haber ver :)Yarin kan vericem canim kesin emin olmak icin test te bu kadar cikiyorsa kanda artik net belli olur
Erken gebelik testimi normal testmi cnmMiratech
Miratech diye bi marka eczaneye gidip gebelik testi dedim bunu verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?