- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Allahın ıznıyle cnm kanlada netlesır ıns haftaya bercm kan somdılık beklemedeyım ıns allahım sızede nasıp etsnBakıp bakıp bidaha bakıyorum kuzummm nasıl mutlu oldum heyecanlandım anlatamam bide kan hadi hayırlısı olsun bakalım canım kan sonucuyla da netleştir artık :) bak geçen ay girdiğin strese değdi mi gördün mü biraz rahat olunca nasıl oluyomuş inşallahh test yanılmaz ama içimden Bi ses hamilesin diyo hayırlısı bakalım :)
Amiinnn canım inşallah sen bat geçmedi mi ? Net hissettiğin belirtiler neler peki?Allahın ıznıyle cnm kanlada netlesır ıns haftaya bercm kan somdılık beklemedeyım ıns allahım sızede nasıp etsn
Yarın bat 26.bugun cnm valla ılıskıden bırhafta sonra goguslerde agrı buyume damar cıkması dunde ara ara kasık bel agrıso batması dun aksam hafıf bas donmesı bugunde gaz cnm aslında belırtılerı baya yasadım pskolojık sandmAmiinnn canım inşallah sen bat geçmedi mi ? Net hissettiğin belirtiler neler peki?
Can'ım b benim giremedim nete. senin adına çok sevindim sağlıkla alırsın kucağına inşallah bana da dua et olur mu :)))Ilıskıden 11 gun gectı sımdı yaptm 30 aralık
Ay amin cnm ıns bebıslerımız saglıklı olsn tutunaun allah herkese nasıp etsn ınsCan'ım b benim giremedim nete. senin adına çok sevindim sağlıkla alırsın kucağına inşallah bana da dua et olur mu :)))
Elinde varsa kan verene kadar test yap koyulaşmayı takip et canım ben öyle yapmıştım inşallah kopkoyu iki çizgiyi de yanyana görürsünAy amin cnm ıns bebıslerımız saglıklı olsn tutunaun allah herkese nasıp etsn ıns
Uctane var cnm ıkıgunde bır ypcam dun cok sılıktıya bugun baya belırgn ıkıgune ınş kopkoyuElinde varsa kan verene kadar test yap koyulaşmayı takip et canım ben öyle yapmıştım inşallah kopkoyu iki çizgiyi de yanyana görürsün
Hadi insallah canimUctane var cnm ıkıgunde bır ypcam dun cok sılıktıya bugun baya belırgn ıkıgune ınş kopkoyu
Bıgunde baya fakrytıHadi insallah canim
Aynen masallah canim demek ki hizli yukseliyor hcg hormonunBıgunde baya fakrytı
Allah gonlune gore versin canim supheli her iliski hamilelige davetiye cikarir ama cogu zaman belirtiler psikolojik oluyorHerkese iyi geceler burayada yazmak istedim benim 6 aylik bebegim var gecen ay ilk kez adet oldum bir kez supheli iliskimkz oldu bikac gun aonra baktim ovulasyon gunume geliyor.birkac gun sonrasindada kasik ve bel agrim basladi bastan usuttugumu dusundum ama gun gextkce supheleniyorum hamilelikten kemik agrisi da oldu birkac gun.adetime bir hafta kaldi ve akintim var yogun bi sekilde.ilk hamileligimde sadece kasik ve goguslefde degisiklik olmustu ama bu sefer farkli belirtiler basladi hic cikmazdi sivilcelenmeye basladim herkeste farklidir tabi ama varmi benim gibi belirtileri olan.icimde garip bi heyecan var ikinci bebegi istiyordum tabi ama bu kadar erken dusunmemistim yine de icim kipir kipir :) allah her isteyene gonlundekini versin insallah
Evet cok tehlıkelı bişey yaptık 6aydır hıc korunmadık adet olmadım dıye cok onemsemedım biz korunma yontemını secene kadar adet oldum bıde üstüne ilişki oldu korunmasız :) eşim ıkıncıye hıc sıcak bakmıyor o düşünsün artıkAllah gonlune gore versin canim supheli her iliski hamilelige davetiye cikarir ama cogu zaman belirtiler psikolojik oluyor
Canım hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinBana yazan pek olmadı kımse ;(
Canım böyle hamile kalırsan bebeğin bile anlar sut içmez zaten verilmiyor gebeyken dikkat etmek lazım sen kan kesin ver bence bide kadın doğuma git her ihtimale karsiEvet cok tehlıkelı bişey yaptık 6aydır hıc korunmadık adet olmadım dıye cok onemsemedım biz korunma yontemını secene kadar adet oldum bıde üstüne ilişki oldu korunmasız :) eşim ıkıncıye hıc sıcak bakmıyor o düşünsün artıkbelirtiler Psikolojık degılde enfeksıyon olabılır gıbı gelıyor veya yenı yenı adet oldugum ıcınde agrı normal dıye düşünüyorum ilk bebegımde bu kadar agrı olmamıstı hafıf sızı seklındeydi ve goguslerımde renklı kısımda genısleme olmustu sımdı emzırdıgım ıcon goguslerım hep degısık zaten bakalım yarın aşıya gıdıcez bende kan verıp enfeksıyon mu dıye kontrol ettıreyım dıyorum varsa gebelıkte cıkar heralde bat 30 ocak gerco ama kanda bellı olur yınede.
Cnm banada öyle dedi daha 1 hafta önce doktor ama ben hamileym sanırım test pozitif yumurtalıj kisti çok önemşi değil adetle atılırKızlar sizinle paylaşmak istedim belki faydası olur ben bu ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım göğüs ucu acısı göğsüm ağrır ama iki kez uçları hassaslasti bel ağrısı kaşık ağrısı gaz ara ara mide bulantısı baş dönmesi bacak ağrısı meğerse yumurtalık kisti olmuş yumurtla dönemimde patlamadan devam etmiş büyümeye şimdi takip ediyor doktor bakalım nolcak allahım herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin ilk önce sonrada sağlıklı bi şekilde kucagina almayı amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?