Bazen kan sonuçlarındada yanılma olabiliyor öyle yazılar çok okudum çok enteresan Bi durum tabiki yaşadığın ama bu çizgi 10 dk içinde çıktıysa hamile olarak adlandırabiliriz başka Bi hastanede kan testini tekrarla istersenArkadaslar size bisey sorucam ya gecen test yaptim burdan attim pizitif di kan verdim negatif di planlanan bisey degildi gecmisimi okuyan arkadaslarim biliyo yarin regl gunum esim sabah haberim olmadan yine test almis planlamasakta heveslenmis yani o testi de yaptim ama bu seferki farkli bi testti saat 11 e yakin yaptim ya oda pozitif cikti bu ne demek oluyo anlamadim ya testlerde ariza var yada yadasini bende kestiremiyom artik guluyorum karmasiklik karsisinda testi atayim bi bakin ya kanda cikmayip sonra hamile olan varmidir acaba
Hayırlısı olsun canım Allah sağ Salim kucağına almak nasip etsin :)Amin arkadaşlar kanında pozitif çıktı şimdi 69 :) daha çok yeni
kanda çıkar kan verinKızlar ilişkiden 10 gün sonra presictör erken idrar gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce kesin negatifmi yani ilaç falan atacamda bende migren var atamıyorum ya varsa die sizce ilişkinden sonra 10 gün çokmu erken adetime 5 gün var
Canım ben okumuştum bir yerde bazı ilaçlar hcg yi yükseltebiliyormuş sen de ilacının yan etkilerini bir oku bakalım var mı böyle bir şeyTekrar cekip attim bu sefer cekimim nettir umarim... degerimi bilmiyorum arayip soylediler yok diye sadece ama insaninda kafasi karisiyor ben epilepsi hastasiyim ilac kullaniyorum ondan bu kadar endiseleniyorum yarin regli gunum zaten beklerim pazartesiye kadar olmasi birdaha kan veririm hakkimda ve hakkimizda hayirlisi olsun canlar
Bence bir daha kan ver canimCanim ben supheye dusunce ilaci kestim dr. Danismadan ayin 11 den beri almiyom
Bu sefer pazartesiye kadar beklicem canim yarin regli gunum hayirlisi olsun artikBence bir daha kan ver canim
Amin canm inşallah :)Ay amin cnm ıns bebıslerımız saglıklı olsn tutunaun allah herkese nasıp etsn ıns
Canım hayırlı olsun gözün aydın:)Amin arkadaşlar kanında pozitif çıktı şimdi 69 :) daha çok yeni
Bide ben varım bi sonraki aya kaldımGaliba bu ay seninle ben kaldık:))gerçi ben adet oldum beşinci günümdeyim de nasip kısmet Allah hayırlısını versin
Verdim cmm hamileyim :)kanda çıkar kan verin
Insallah bulantin olmaz rahat rahat her istedigini yersin canim :) bende ilk haftalar baya istahliydim sonra gitti o istah :)Kızlar bugunde yaptım heralde yavas yavas ılerlıyo bugun adet gunumdu ama döllenmenın 11 12. Gunu yumurtlamama göre ve buaksam iştahım açıldı :) sanırom bebek bahanesıyle 100 kilo olucam
Hayorlısı bakalm cnm bılmıyom neler olcak testımı attım 12. Gunde boyle cıkması normalmı senceInsallah bulantin olmaz rahat rahat her istedigini yersin canim :) bende ilk haftalar baya istahliydim sonra gitti o istah :)
bende 55 le öğrenmiştim kaç günün geciyorAmin arkadaşlar kanında pozitif çıktı şimdi 69 :) daha çok yeni
Bugun son adetimin 28.günü yarın adet olmam lazımdı yani adetim geçmeden öğrendim bende belirgin kasık ve bel ağrısı vardıbende 55 le öğrenmiştim kaç günün geciyor
Sen 55 ken nekadar geçtiydi adeti... birde benim şüpheli ilişkiden 14 gün geçti yani 14 günlük hamileyim aslında :))bende 55 le öğrenmiştim kaç günün geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?