İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bazen kan sonuçlarındada yanılma olabiliyor öyle yazılar çok okudum çok enteresan Bi durum tabiki yaşadığın ama bu çizgi 10 dk içinde çıktıysa hamile olarak adlandırabiliriz başka Bi hastanede kan testini tekrarla istersen

Bi önceki gebeliğimde bat günümden 4 gün sonra 102 falan çıkmıştı. Şimdi bilemiyorum belki geç döllenmedir ama nedense öyle hissetmiyorum. Biraz umudumu yitirdim bu ay ..

Tekrar cekip attim bu sefer cekimim nettir umarim... degerimi bilmiyorum arayip soylediler yok diye sadece ama insaninda kafasi karisiyor ben epilepsi hastasiyim ilac kullaniyorum ondan bu kadar endiseleniyorum yarin regli gunum zaten beklerim pazartesiye kadar olmasi birdaha kan veririm hakkimda ve hakkimizda hayirlisi olsun canlar

Eklentiler

• 15168781706261979782553.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 101
kanda çıkar kan verin

Canım ben okumuştum bir yerde bazı ilaçlar hcg yi yükseltebiliyormuş sen de ilacının yan etkilerini bir oku bakalım var mı böyle bir şey

Canim ben supheye dusunce ilaci kestim dr. Danismadan ayin 11 den beri almiyom

Kızlar bende dün akşamdan beri kahverengi lekelenmeler oluyor ya regl habercisi ya da sını bilmiyorum artık.. Regl 8 gün kala yine böyle kahverengi lekelenme olmuştu.. Neler oluyor acaba bu belirsizlik ve sabırsızlık artı stres beni yedii :)

Ay amin cnm ıns bebıslerımız saglıklı olsn tutunaun allah herkese nasıp etsn ıns
Amin canm inşallah :)

Amin arkadaşlar kanında pozitif çıktı şimdi 69 :) daha çok yeni
Canım hayırlı olsun gözün aydın:)

Galiba bu ay seninle ben kaldık:))gerçi ben adet oldum beşinci günümdeyim de nasip kısmet Allah hayırlısını versin
Bide ben varım bi sonraki aya kaldım

Kızlar bugunde yaptım heralde yavas yavas ılerlıyo bugun adet gunumdu ama döllenmenın 11 12. Gunu yumurtlamama göre ve buaksam iştahım açıldı :) sanırom bebek bahanesıyle 100 kilo olucam

Eklentiler

• BF5D2935-7B9F-4007-9E94-692B0F25270D.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bugunde yaptım heralde yavas yavas ılerlıyo bugun adet gunumdu ama döllenmenın 11 12. Gunu yumurtlamama göre ve buaksam iştahım açıldı :) sanırom bebek bahanesıyle 100 kilo olucam
Insallah bulantin olmaz rahat rahat her istedigini yersin canim :) bende ilk haftalar baya istahliydim sonra gitti o istah :)

Kızlar aranızda hamilelikle sigarayı bırakan varmı bugun sabah 4 de öğrendim hamile olduğumu ve içmedim içmeyide düşünmüyorum ama kriz esnasında ne yapcam onuda bilmiyorum çok yesem çok kilo alırım hamilelikde metobolizma yavaşlıyor sanırım bende kendimi suya verdin su içtikce canım bişi istemiyor

Insallah bulantin olmaz rahat rahat her istedigini yersin canim :) bende ilk haftalar baya istahliydim sonra gitti o istah :)
Hayorlısı bakalm cnm bılmıyom neler olcak testımı attım 12. Gunde boyle cıkması normalmı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…