- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Sagol tatlım amınCanım hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Insallah kuzum tehlıkelı zamanları ıns atlatalımdq daha cok erken 3+5 bugunAynen masallah canim demek ki hizli yukseliyor hcg hormonun
Tebrık ederım ucgun var aramızda kuzumKızlarrr bugun son adetimin 28. Günü şüpheli ilişkiden sonra 14.gün veee hamileyimmn hemde kasık ağrım ilişkiden 1 gün sonra başladı bel ağrım kasık ağrım var belirtilerim bunlar predictör erken gebelik testi yaptım bi yorumlayn allah isteyen hekese versin buarada ikinci çizgi 3 dakikanın içinde hemen yaparken çıktı
Benim son adet tarihi 29 aralık ilişki tarihi 12 ocak :) bakalım kan verdim az önce zaten hastanede çalışıyorum istedğmde usg yede baktırırım allahım isteyen herkese versinn aminnnTebrık ederım ucgun var aramızda kuzum
30 bnmde ılısskı 14 u ahaha yakınızBenim son adet tarihi 29 aralık ilişki tarihi 12 ocak :) bakalım kan verdim az önce zaten hastanede çalışıyorum istedğmde usg yede baktırırım allahım isteyen herkese versinn aminnn
Canım tebrik ederimmm:) Allah tamamına erdirsin sağlıkla:) kan sonucunu haber ver mutlakaaBenim son adet tarihi 29 aralık ilişki tarihi 12 ocak :) bakalım kan verdim az önce zaten hastanede çalışıyorum istedğmde usg yede baktırırım allahım isteyen herkese versinn aminnn
canimm gozun aydin ne guzel pes pese guzel haberler geliyor Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin sirasiyla keseyi kalp atislarini da hemencik gorursunuz insallahKızlarrr bugun son adetimin 28. Günü şüpheli ilişkiden sonra 14.gün veee hamileyimmn hemde kasık ağrım ilişkiden 1 gün sonra başladı bel ağrım kasık ağrım var belirtilerim bunlar predictör erken gebelik testi yaptım bi yorumlayn allah isteyen hekese versin buarada ikinci çizgi 3 dakikanın içinde hemen yaparken çıktı
Emzirme konusunda emın ddgılım kımısı emzırmeye devam edıyor eger ımkanım olursa devam edıcem tabı gebelık varsa. Az once kan verdım yarın ogleden sonra cıkacakmıs kısmet artık hayırlsı olsunCanım böyle hamile kalırsan bebeğin bile anlar sut içmez zaten verilmiyor gebeyken dikkat etmek lazım sen kan kesin ver bence bide kadın doğuma git her ihtimale karsi
Canim hadi gozun aydin cok sevindim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin rabbimKızlarrr bugun son adetimin 28. Günü şüpheli ilişkiden sonra 14.gün veee hamileyimmn hemde kasık ağrım ilişkiden 1 gün sonra başladı bel ağrım kasık ağrım var belirtilerim bunlar predictör erken gebelik testi yaptım bi yorumlayn allah isteyen hekese versin buarada ikinci çizgi 3 dakikanın içinde hemen yaparken çıktı
Bekle balalım cnm belki geç döllenmedir bidaha yaparsanda presictör erken gebelik testi yap o iyi bende onla yaptımBenim bugün bat günü ama henüz gelen giden yok bazen gecikmeler yaşayabiliyorum. Gerçi adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif ağrı var , mide bulantısı, gerginlik, göğsüm acımaya başladı. Sabah test yaptım normal test erken gebelik testi değil negatif çıktı. 1 hafta bekleyeceğim eğer olmazsam yine test yaparım. Olmadı doktora gideceğim artık :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahAmin arkadaşlar kanında pozitif çıktı şimdi 69 :) daha çok yeni
Galiba bu ay seninle ben kaldık:))gerçi ben adet oldum beşinci günümdeyim de nasip kısmet Allah hayırlısını versinBenim bugün bat günü ama henüz gelen giden yok bazen gecikmeler yaşayabiliyorum. Gerçi adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif ağrı var , mide bulantısı, gerginlik, göğsüm acımaya başladı. Sabah test yaptım normal test erken gebelik testi değil negatif çıktı. 1 hafta bekleyeceğim eğer olmazsam yine test yaparım. Olmadı doktora gideceğim artık :)
Kan degerin kac cikmisti canim bu test pozitif gorunuyor ama biraz daginik gibi ben mi yanlis goruyorum acabaArkadaslar size bisey sorucam ya gecen test yaptim burdan attim pizitif di kan verdim negatif di planlanan bisey degildi gecmisimi okuyan arkadaslarim biliyo yarin regl gunum esim sabah haberim olmadan yine test almis planlamasakta heveslenmis yani o testi de yaptim ama bu seferki farkli bi testti saat 11 e yakin yaptim ya oda pozitif cikti bu ne demek oluyo anlamadim ya testlerde ariza var yada yadasini bende kestiremiyom artik guluyorum karmasiklik karsisinda testi atayim bi bakin ya kanda cikmayip sonra hamile olan varmidir acaba
Canim insallah Rabbim en kisa zamanda size de nasip eder.. senin testlerin pembe sekilde pozitifti nasil bu kadar yaniltabilir gercekten hayretGaliba bu ay seninle ben kaldık:))gerçi ben adet oldum beşinci günümdeyim de nasip kısmet Allah hayırlısını versin
Evet bir daha da almam zaten miratech hayırlısı vardır onun da bir zamanı ama sabırsızlık işte biran önce olsun bitsin istiyorum:))Canim insallah Rabbim en kisa zamanda size de nasip eder.. senin testlerin pembe sekilde pozitifti nasil bu kadar yaniltabilir gercekten hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?