İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım cok stres yapıyorsun takma kafana bu kadar kötü düşünme iyi düşün iyi olsun burcun ne kız
Uyuz oldm bakterı falan sımdı gene yapıskan akıntı kahveye dondu delırtıyp benı burcum akrep

Sanrm yarn ozele gıdıcem yapıskan akıntımmve kasok agrom oyuzden snrm
Pufff ya mutlu olmustım bıan ama ıste ruyamdakı bılezık korılması yapıskan akıntıda var
kızzz hakkaten sakın ol senın hormonlarn tavan zaten. akıntıda ne vr ya ben normal bılıyorm. yanı mıkroba daha elverıslı hamıleyken vucut ıdrar yollarnda mesela genelde hep mıkrop olur cogunlukkısıde. bencee koç:) Sllh

Akrep burcuyum bılemedın ahahaha dr a gıdıcem. Gene akıntı kahveye dondu bısıler gelıyo ıdrar da tortulu

kızlar sızce kutumda beyaz mı var kırmızı mı ahhaahaha:))

Dayanırlar ya hayatları boyunca evlenene kdr naptılar ahahha bnm hormonlardan bazen sapıtıyom ama cabuk gecıyo esım hıc ıstemıyo bısey olur dıye cok korkuyorum dıyo dr a gıdıyom buarada
Ben de ki hormonlar tersine işliyor valla eşime sarılmak bile istemiyorum bunalıyorum sıkılıyorum bi boğulma geliyo o da çok üstüme gelmiyor bu aralar :))

Hadi gözün aydın olsun canım :)

Ay hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin :)))
Cnm ıdrarımda Krıstal hücre 9
Erıkrosıt 7
Lokosıt 5
Yassı epıtel 6
Bakterı 21
Cıktı dr cıkmıstı aksam gıttım buhaftafa hıc yok hemen basla bı dr a gıdımmı akıntı rengım gene degısmeye basladı yapıskan tortulu bısıler gelıyo

Biraz bakteri var sanırım canım bol bol su iç dr benim idrar tahlilimi hiç yorumlamamıştı bile başından savar gibi konuşup bol su içeceksin demişti sadece bende yanma da vardı zoraki antibiyotik yazdı onu da güvenip kullanmadım bol su içince hemen düzeliyor günde 2-3 litre mutlaka iç

1 1.5 lıtre anca ıcıyorum akıntılarmyapıskanlık be renklerı korkutuyor cnm

ben de eşimin başının etini yiyorum ne hissediyosun diye bıktı benden artık, benden nerden bileyim diyo, hiç mi altıncı his yok sende diye üstüne gidiyorum

ben de eşimin başının etini yiyorum ne hissediyosun diye bıktı benden artık, benden nerden bileyim diyo, hiç mi altıncı his yok sende diye üstüne gidiyorum
hisler onemlıdır benım hısler de kuvvetlı ben kendımı hıssedyrm hamıle oldugumda hahaha.:) kesın net emınım demıstım mesela:) sımdı de yuzde 95lerdeym :) ama busfer ıtıraf edemyrm kendme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…