İyi cnm rahatladın mı biraz cok şükür bir sorun yokKalp atısını duyamadm ama gordm bebegın kalbının attını hareket edıyodu 6+5 cıktı ultrason bes gun yanılabılır dedı dr kan ve ıdrar verdim vıtamınlere bakcakmıs ıkı haftaua gel dedı tekrar ılıskı uc aya kdr yasak nolur nolmaz dedı
Yok canım bana normal geldi9 gun once alttan 3 mmdı sımdı 8 mm yavasmı buyuyo ustten dahamı ufak gozukuyo
Dr derdı heralde ama ultrason yanlıs ölcuyoYok canım bana normal geldi
Daha mı küçük ölçüyorDr derdı heralde ama ultrason yanlıs ölcuyo
Cnm kahve lekelerım olduya sen her ıhtımale karsı bekle dedı on gune ragmen kocaman duruyo kesenın ıcıne oturmus baksana hahahahbukadar derin düşünme canım strese gırıyosun sana zarar herhangı bır sorun olsa Allah korusun nasıl ki ilişki yasak dedi dr. bunda da derdi bence gayet normaldir büyümüş işte çevremdekılerden bılıyorum hemen buyumuyor kı:)dlkkydlntpl
Evet bes gun yanılma payı bar dedıDaha mı küçük ölçüyor
Allaha şükür canım herşeyi normal bence bi sıkıntı olsa arkadaşların dediği gibi doktor söylerdi mesela bana o dönem kalp atışlarını bile söylemedi dur bakalım haftaya demişti ne milim ne bişey ilk kez bu hafta söyledi düşün herseyin normal canimEvet bes gun yanılma payı bar dedı
Neyi kızKızlar acıl bırı yorumlasın
Ne zaman çıktı bunlar doktor gordummuKrıstal hücre 9
Erıkrosıt 7
Lokosıt 5
Yassı epıtel 6
Bakterı 21
Internete dustu kasıklarm arıyodu bıkac gındur bakterı cıktı baksana yarn drum yok mecbur pzeşe godoceö hemen gıdım dımı dr aNe zaman çıktı bunlar doktor gordummu
Sanrm yarn ozele gıdıcem yapıskan akıntımmve kasok agrom oyuzden snrmnormalde hep bakterı var ki bız bılmıyoruz test yapmadıgınmzıcn:) hanılelıkte de ıltıhap bakterı vs olma olasılıgı yuksek dıye okumustum.bıcokyerdedlkkydlntpl
Tabi bencede gitInternete dustu kasıklarm arıyodu bıkac gındur bakterı cıktı baksana yarn drum yok mecbur pzeşe godoceö hemen gıdım dımı dr a
Git de bi doktor sitesi var diyolar orda bi sor istersenTabi bencede git
Pufff ya mutlu olmustım bıan ama ıste ruyamdakı bılezık korılması yapıskan akıntıda varTabi bencede git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?