İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Dr a gıtsem bebegımın ıyı oldugunu ogrensem de rahatlasam cnm ya korkuyorum goremıcez dıye
Yok yavrum ya valla iki gündür benimde öyle içim sıkılıyor hormonların etkisi bence güzel şeyler düşün allahin izniyle kucağına alacaksın emzirceksin geri kalanını takma borç harç allah bi şekilde yardım ediyor sen canını sıktığınla kalıyorsun canım yorma kendini böyle bebeye en çok sitres zarar verir rahat ol

Amin canim cok saol rabbim isteyen bekleyen herkeze haayirli saglikli evlatlar nasip etsin
emin ol kendımden cok,ıstedım yıne senın hamılr oldugunu gormenı canım duam senınle kavusun artık bebegınıze yaa ınsallah yaa

Ahahah hadı ya ısımız zor nabım cocuk ıstedı beklesın 9 10 ay hıc unrumda degıl valla

Yok streslı degılım sacde cok sıstm ıcın sıkıldı okdr cnm az kaldı dr a gıdıcem yarım saat sonra

canım ben de bunu sorucaktm aslnda sıze yuzeysel oldu da cok afedersın aksam benım kasıgıma adet gibi kramplar gırdı ılerı gtmezdm ztn ama normalde hıc boyle olmazdı korunurken adetten bogun once bıle oldugunda boyle bısey yasamadjm denk mı geldı acaba

Hadi bakalım cnm inşallah sende kısa zamanda test yap
yapıcam canım yenı testler sıparıs ettım 10lu. bitane kalmıs meger evde:) yarına gelır heralde kargolanırsa. en kotu cuma gelr

Yuzumde uc tane sıvılce cıktı cok kotuya hıc cıkmazdı ;( hormonlara noluyo

Belki denk gelmiştir canım ama sen tedbirli ol yine de :)

Aynen öyle :) biz ağrılarla yaşıyoruz dayanıyoruz onlar da bi şekilde bu duruma dayanacaklar :)
Dayanırlar ya hayatları boyunca evlenene kdr naptılar ahahha bnm hormonlardan bazen sapıtıyom ama cabuk gecıyo esım hıc ıstemıyo bısey olur dıye cok korkuyorum dıyo dr a gıdıyom buarada

Kalp atısını duyamadm ama gordm bebegın kalbının attını hareket edıyodu 6+5 cıktı ultrason bes gun yanılabılır dedı dr kan ve ıdrar verdim vıtamınlere bakcakmıs ıkı haftaua gel dedı tekrar ılıskı uc aya kdr yasak nolur nolmaz dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…