Yok yavrum ya valla iki gündür benimde öyle içim sıkılıyor hormonların etkisi bence güzel şeyler düşün allahin izniyle kucağına alacaksın emzirceksin geri kalanını takma borç harç allah bi şekilde yardım ediyor sen canını sıktığınla kalıyorsun canım yorma kendini böyle bebeye en çok sitres zarar verir rahat olDr a gıtsem bebegımın ıyı oldugunu ogrensem de rahatlasam cnm ya korkuyorum goremıcez dıye
emin ol kendımden cok,ıstedım yıne senın hamılr oldugunu gormenı canımAmin canim cok saol rabbim isteyen bekleyen herkeze haayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Ahahah hadı ya ısımız zor nabım cocuk ıstedı beklesın 9 10 ay hıc unrumda degıl vallaAynen valla bende o yükü kaldıramam ilkinde hiç yapmadık gayette güzel doğum yaptım pek faydası olduğu söylenemez :) ha son haftalarda bebek ısrarla gelmezse o zaman yapılabilir çünkü cinsel ilişki rahmi uyarıyor sancıları düzene koyabilir.
Yok streslı degılım sacde cok sıstm ıcın sıkıldı okdr cnm az kaldı dr a gıdıcem yarım saat sonraYok yavrum ya valla iki gündür benimde öyle içim sıkılıyor hormonların etkisi bence güzel şeyler düşün allahin izniyle kucağına alacaksın emzirceksin geri kalanını takma borç harç allah bi şekilde yardım ediyor sen canını sıktığınla kalıyorsun canım yorma kendini böyle bebeye en çok sitres zarar verir rahat ol
canım ben de bunu sorucaktm aslnda sıze yuzeysel oldu da cok afedersın aksam benım kasıgıma adet gibi kramplar gırdı ılerı gtmezdm ztn ama normalde hıc boyle olmazdı korunurken adetten bogun once bıle oldugunda boyle bısey yasamadjm denk mı geldı acabaAynen valla bende o yükü kaldıramam ilkinde hiç yapmadık gayette güzel doğum yaptım pek faydası olduğu söylenemez :) ha son haftalarda bebek ısrarla gelmezse o zaman yapılabilir çünkü cinsel ilişki rahmi uyarıyor sancıları düzene koyabilir.
yapıcam canım yenı testler sıparıs ettım 10lu. bitane kalmıs meger evde:) yarına gelır heralde kargolanırsa. en kotu cuma gelrHadi bakalım cnm inşallah sende kısa zamanda test yap
canım cok tesekkur ederım bana da sen oylegelıyorsun ve cok,ıstyorum senden guzel.haber duymayıAmin canim insallah seni umutlandirmak istemem ama benim icime sen hamilesin gibi doguyor allahin izniyle alcaz senden güzel haber
Belki denk gelmiştir canım ama sen tedbirli ol yine de :)canım ben de bunu sorucaktm aslnda sıze yuzeysel oldu da cok afedersın aksam benım kasıgıma adet gibi kramplar gırdı ılerı gtmezdm ztn ama normalde hıc boyle olmazdı korunurken adetten bogun once bıle oldugunda boyle bısey yasamadjm denk mı geldı acaba
Aynen öyle :) biz ağrılarla yaşıyoruz dayanıyoruz onlar da bi şekilde bu duruma dayanacaklar :)Ahahah hadı ya ısımız zor nabım cocuk ıstedı beklesın 9 10 ay hıc unrumda degıl valla
Dayanırlar ya hayatları boyunca evlenene kdr naptılar ahahha bnm hormonlardan bazen sapıtıyom ama cabuk gecıyo esım hıc ıstemıyo bısey olur dıye cok korkuyorum dıyo dr a gıdıyom buaradaAynen öyle :) biz ağrılarla yaşıyoruz dayanıyoruz onlar da bi şekilde bu duruma dayanacaklar :)
Amin cok saol canim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah nekadar zor bilirimemin ol kendımden cok,ıstedım yıne senın hamılr oldugunu gormenı canımduam senınle kavusun artık bebegınıze yaa ınsallah yaa
Canım naptin haber vermeyi unutmaDayanırlar ya hayatları boyunca evlenene kdr naptılar ahahha bnm hormonlardan bazen sapıtıyom ama cabuk gecıyo esım hıc ıstemıyo bısey olur dıye cok korkuyorum dıyo dr a gıdıyom buarada
canımm herşey çok güzel gidecek ıcını ferah tutKızlar dr a geldım 18;30 da randevum dua edelım bırbırımıze
Ins bakalm kuzum gazdan patlamassam ıyıdır zaten bıraz korkmuyo degılım hıc acıkmadm bıle ogleden sonracanımm herşey çok güzel gidecek ıcını ferah tut
ee canım ne oldu gaz yapan şeyler yeme. döndn mu drdanIns bakalm kuzum gazdan patlamassam ıyıdır zaten bıraz korkmuyo degılım hıc acıkmadm bıle ogleden sonra
Canım noldu hayırlısıyla bizi unuttun mu kizzzzKızlar dr a geldım 18;30 da randevum dua edelım bırbırımıze
Kız naptın nasıl durum?duydun mu kalp atışlarınıIns bakalm kuzum gazdan patlamassam ıyıdır zaten bıraz korkmuyo degılım hıc acıkmadm bıle ogleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?