İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Freshmommy cay bahcesindeyiz biz cay bahcesi gecelerini baslattik :)
eşim gunlerdır gıdelım dıyor kız ama ben kendımı o gucte hıssetmyorm ah ıyı olsam.bn de hep orda olurdum yaa bode bılıyorsun orda wc sorunu var 10dkda bır gıdıyrm ortalama nasıl olcak bılmem buyaz orda:)

Yanda cami var ya oraya gidiyoz biz

Yanda cami var ya oraya gidiyoz biz
hahaha ben de oraya canm mecbur kaldıkca :) ama yorgunm ya wcye sureklı gıtgel yapmak ıstemedıgımden gıtmedım bırz daha iyı olaym cıkacam ınsallah kesın bızım tayfa ordadır arkadaslar fln havalar da soguk dıye de cıkamadım bı duzelse aksamları sıcak olsa az aksamları cok usuyorum cnku

Bizde simdi eve geldik hava cok guzeldi canim baya kalabalikti cay bahcesi de

erken testler güvenilir ama gec yum ihtimaline karsı birkaç gün sonra tekrar yap derim
dün ağlamaktan içim dışıma çıktı acaip duygusalım. sabah uyandığımda belimin ağrısından ölüyordum yine.. aslında aklımın bir köşesinde hala acaba var ama ümitlenmek istemiyorum. normalde cuma yada cumartesi regl olmam gerek bakalım, eğer gecikirse yaparım tekrar..

Ben de söylediklerini yaşadım.özellikle çarpıntı.. inşallah gebesindir mjlarını takip etmedim ama.. Erken gebelik testi cok işe yarıyor..
amin canım.. senin durumun ne? ben dün erken test yaptım negatif çıktı. ya bu belirtiler regl öncesi belirtileri yada hamileyim diyorum ama test negatif. yumjurtlama döneminden itibaren regl belirtisi de daha önce hiç olmamıştı. ya bi beklenti olduğu için insan kendini dinliyor ya da artık neyse bilemiyorum

Sadece yüksek moral ve sabır diyorum... ve imkan varsa bi tatil, kafa dagıtmak için.. ben cok şükür 5. Aya girdim..

Kartanesi8892 canim sonucum gece cikti 75.44 nasil sence bes gun varken evet aksamki negatifti ama cok su icmistim ondandir belkide

Slm arkadaşlar size bişi sorsam. Yumurtlama haftasını takiben ateş basması , ayaklarında ateş hissi ve grip gibi olanlar var mı? Yumurtlama dönemim biteli 3 gün oldu dünden beri grip gibiyim ama değilim. Ve ateş basıp duruyor en çok da ayaklarım yanıyor.

Sadece yüksek moral ve sabır diyorum... ve imkan varsa bi tatil, kafa dagıtmak için.. ben cok şükür 5. Aya girdim..
ay nasıl sevindim bilemezsin böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum umutlanıyorum.. evet bi tatil şart. bana doktorum visanne hapı bıratıktan sonra regl döneminden sonra bi rahim filmi çekelim bakalım sol tüp zaten kapalı sağ tüp açıldı ama tekrar tıkandı mı kontrol edelim demişti. ben yaz sonu yaptırmayı düşünüyordum ama eğer şuan hamile değilsem regl dönemimde kontrole gidip bitiminde rahim filmimi çektireyim kafam rahatlasın yazın da tatil havasında belki birşeyler olur diyorum..

psik
psiolojik olabilir canım yada takip et bakalım diğer belirtiler olacak mı. göğüslerde hassasiyet kasık ağrısı vs..

psik

psiolojik olabilir canım yada takip et bakalım diğer belirtiler olacak mı. göğüslerde hassasiyet kasık ağrısı vs..
Ağrı sızı anlarım psikolojik olabilir ki yaşadım da psikolojik belirtiler. Ama bu başka bişey gibi ya resmen 2 gündür içimde soba yanıyor sanki. Allahtan hayırlısı diyelim o zmn. Cevabın için tşk ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…