yumurtlamadan sonra eğer döllenme olduysa hormonların yükseliyor da olabilir :) inşallah öyledir.. regl dönemine kadar bekle bakalım devam edecek mi yada farklı belirtiler ortaya çıkacak mı..Ağrı sızı anlarım psikolojik olabilir ki yaşadım da psikolojik belirtiler. Ama bu başka bişey gibi ya resmen 2 gündür içimde soba yanıyor sanki. Allahtan hayırlısı diyelim o zmn. Cevabın için tşk ederim canım.
Sabah baya net pozitif cikti birde aksam yapmistim o negatif cikti canim normal kaset testti ikisidebat a 5 gün kala erken test mi negatif çıktı?
Ayy hadi inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinyumurtlamadan sonra eğer döllenme olduysa hormonların yükseliyor da olabilir :) inşallah öyledir.. regl dönemine kadar bekle bakalım devam edecek mi yada farklı belirtiler ortaya çıkacak mı..
Allah Allah acaba şu early olandan mı alıp yapsan? ben dün eczaneden 30tl ye aldım sabah baktım internette 12 tl ye bile satılıyor şaka gibi..Sabah baya net pozitif cikti birde aksam yapmistim o negatif cikti canim normal kaset testti ikiside
inşallah canım Allah herkesin gönlündekini versin..Ayy hadi inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bana da çok sıcak basmalar olmustu hele geceleri uyuyamıyordum ayaklarım özellikleAğrı sızı anlarım psikolojik olabilir ki yaşadım da psikolojik belirtiler. Ama bu başka bişey gibi ya resmen 2 gündür içimde soba yanıyor sanki. Allahtan hayırlısı diyelim o zmn. Cevabın için tşk ederim canım.
şuan gebelık belırtısı ıcın erken ates basması yumurtlama sonrası progesteron hormonunun yukselmesı sonucu olan bısey. vucut sıcaklıgı artar yum. sonrası adet oluncaksa düşer ısı adete yakın veya adet gununde eger gebelık olusursa vucut sıcaklogı gebelık boyunca yüksek devam eder.Slm arkadaşlar size bişi sorsam. Yumurtlama haftasını takiben ateş basması , ayaklarında ateş hissi ve grip gibi olanlar var mı? Yumurtlama dönemim biteli 3 gün oldu dünden beri grip gibiyim ama değilim. Ve ateş basıp duruyor en çok da ayaklarım yanıyor.
hayırlı olsun canım guzell degerın senın duzensız mydı erken dollenme olmus duzenlıyse dha 5gun varsaKartanesi8892 canim sonucum gece cikti 75.44 nasil sence bes gun varken evet aksamki negatifti ama cok su icmistim ondandir belkide
İnşallah bende sizin gibi gebeyimdir. Geçen ay kimyasal geçirdim böyle bişi olmamıştı. Şuan nöbetteyim ayaklarım yanıyor ama vücudum donuyor sanki bu sıcakta üstünde hırka ama ayaklarım çorapsız. İyice dengem değiştiBana da çok sıcak basmalar olmustu hele geceleri uyuyamıyordum ayaklarım özellikle
Bence de cikmaz :) ama o kadar sizliylr ki goguslerim anlatamamkız dur daha testte cıkmaz :)Naberr
İnşallahhh...ay nasıl sevindim bilemezsin böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum umutlanıyorum.. evet bi tatil şart. bana doktorum visanne hapı bıratıktan sonra regl döneminden sonra bi rahim filmi çekelim bakalım sol tüp zaten kapalı sağ tüp açıldı ama tekrar tıkandı mı kontrol edelim demişti. ben yaz sonu yaptırmayı düşünüyordum ama eğer şuan hamile değilsem regl dönemimde kontrole gidip bitiminde rahim filmimi çektireyim kafam rahatlasın yazın da tatil havasında belki birşeyler olur diyorum..
Olabilir biraz daha bekleyeyim gogusteki belirtide gecer belki belli olmazİstersen 9 gün kala falan erken test dene benim 9 gün kala erken testte çok Çok silik çıkmıştıNaberr
Ay çok heyecanlandım hadi inşallah :) benimde adetin 10. Günü ovulasyon yaptım koyuydu ertesi gün siliklesti. Ama daha erken yumurtlama için bugün yaptım yine koyulaşıyor. Bir kaç kere mi yumurtlama oluyor acaba ? Kafam karıştı coookkkOlabilir biraz daha bekleyeyim gogusteki belirtide gecer belki belli olmaz
Yok canim ayda 1 kere yumurtlama olurAy çok heyecanlandım hadi inşallah :) benimde adetin 10. Günü ovulasyon yaptım koyuydu ertesi gün siliklesti. Ama daha erken yumurtlama için bugün yaptım yine koyulaşıyor. Bir kaç kere mi yumurtlama oluyor acaba ? Kafam karıştı coookkk
ya bu soğan kürünü ben de denesem mi diyorum ama ya hamileysem diye cesaret edemiyorum.. sen nasıl yapmıştın ve ne kadar sonra hamile kaldın canım?İnşallahhh...bi bakmışsın hamilelik haftalarını sayıyosun:) Benim iki tüpüme de tıkalı dediler ama, soğan kürü yaptım, bi de kaplıcada sıcak su... açılmış:))
Daha olmadı o zaman akşam tekrar yapicam bakalım test ..Yok canim ayda 1 kere yumurtlama olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?