İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yumurtlamadan sonra eğer döllenme olduysa hormonların yükseliyor da olabilir :) inşallah öyledir.. regl dönemine kadar bekle bakalım devam edecek mi yada farklı belirtiler ortaya çıkacak mı..

yumurtlamadan sonra eğer döllenme olduysa hormonların yükseliyor da olabilir :) inşallah öyledir.. regl dönemine kadar bekle bakalım devam edecek mi yada farklı belirtiler ortaya çıkacak mı..
Ayy hadi inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sabah baya net pozitif cikti birde aksam yapmistim o negatif cikti canim normal kaset testti ikiside
Allah Allah acaba şu early olandan mı alıp yapsan? ben dün eczaneden 30tl ye aldım sabah baktım internette 12 tl ye bile satılıyor şaka gibi..

Bana da çok sıcak basmalar olmustu hele geceleri uyuyamıyordum ayaklarım özellikle

şuan gebelık belırtısı ıcın erken ates basması yumurtlama sonrası progesteron hormonunun yukselmesı sonucu olan bısey. vucut sıcaklıgı artar yum. sonrası adet oluncaksa düşer ısı adete yakın veya adet gununde eger gebelık olusursa vucut sıcaklogı gebelık boyunca yüksek devam eder.

Kartanesi8892 canim sonucum gece cikti 75.44 nasil sence bes gun varken evet aksamki negatifti ama cok su icmistim ondandir belkide
hayırlı olsun canım guzell degerın senın duzensız mydı erken dollenme olmus duzenlıyse dha 5gun varsa

Bana da çok sıcak basmalar olmustu hele geceleri uyuyamıyordum ayaklarım özellikle
İnşallah bende sizin gibi gebeyimdir. Geçen ay kimyasal geçirdim böyle bişi olmamıştı. Şuan nöbetteyim ayaklarım yanıyor ama vücudum donuyor sanki bu sıcakta üstünde hırka ama ayaklarım çorapsız. İyice dengem değişti

İstersen 9 gün kala falan erken test dene benim 9 gün kala erken testte çok Çok silik çıkmıştı Naberr

İnşallahhh... bi bakmışsın hamilelik haftalarını sayıyosun:) Benim iki tüpüme de tıkalı dediler ama, soğan kürü yaptım, bi de kaplıcada sıcak su... açılmış:))

Olabilir biraz daha bekleyeyim gogusteki belirtide gecer belki belli olmaz
Ay çok heyecanlandım hadi inşallah :) benimde adetin 10. Günü ovulasyon yaptım koyuydu ertesi gün siliklesti. Ama daha erken yumurtlama için bugün yaptım yine koyulaşıyor. Bir kaç kere mi yumurtlama oluyor acaba ? Kafam karıştı coookkk

Yok canim ayda 1 kere yumurtlama olur

İnşallahhh... bi bakmışsın hamilelik haftalarını sayıyosun:) Benim iki tüpüme de tıkalı dediler ama, soğan kürü yaptım, bi de kaplıcada sıcak su... açılmış:))
ya bu soğan kürünü ben de denesem mi diyorum ama ya hamileysem diye cesaret edemiyorum.. sen nasıl yapmıştın ve ne kadar sonra hamile kaldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…