- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
o çayı ben cokduzensız ıctm canm prolaktın dusursun dıye ıcıyodum pekonemsemedım oyuzden her boslukta ıcıodum bazen gunde bır oluyordu. Ama normalde kahvaltıdan 1saat sonra 1 aksam yemeğimden 1saat sonra 1 bardak ıcıyorsun. 1aykullanıp bıhafta ara verıp 1sy ıcılıyormus bnm 10un fln ıcebldim hamile oldugumu ögrenınce braktmDaha olmadı o zaman akşam tekrar yapicam bakalım test ..Freshmommy canim bu çayı bende içtim bu ay ama çok düzenli değil. Belirli bir zamanı var mı yani 10 gün içip bırakmak gibi ?
canımm belkı hemen yerlesmıstır ınsallah hadı:)Olabilir biraz daha bekleyeyim gogusteki belirtide gecer belki belli olmaz
Ya bu ay hic umutlanmak istemiyorum gecen ay o kadar umutlandim bosa cikti ama umarim vardir :)canımm belkı hemen yerlesmıstır ınsallah hadı:)
Canım tam ortada olmaya çalış olursa sevın kı olmazsa üzülme. Demesı kolay tabı ama bı bakıcaksın olmuş hangı ara ya dıyorsun olunca daYa bu ay hic umutlanmak istemiyorum gecen ay o kadar umutlandim bosa cikti ama umarim vardir :)
Anladım canım ramazan dolayısıyla zaten pekk düzenli olamıyor hiç bir şey.. Bu ay böyle geçsin de bakalım birdahaki ay kısmetse bende hamile kalabilirim :)o çayı ben cokduzensız ıctm canm prolaktın dusursun dıye ıcıyodum pekonemsemedım oyuzden her boslukta ıcıodum bazen gunde bır oluyordu. Ama normalde kahvaltıdan 1saat sonra 1 aksam yemeğimden 1saat sonra 1 bardak ıcıyorsun. 1aykullanıp bıhafta ara verıp 1sy ıcılıyormus bnm 10un fln ıcebldim hamile oldugumu ögrenınce braktm
canm ısmın önune @ koy oyle yaz bıldırım gelmıyor yoksa. Artışa bak tekrar 2gun sonra benceKartanesi8892 duzenlidir canim ama bu ay erken yum oldu yani yuma gore 24 Adet tarihi.
kız belkı buay ıyı gelmıstır tum hormonları duzenlıyor mucıze yaa kadın mantosu baska bir dilde adjAnladım canım ramazan dolayısıyla zaten pekk düzenli olamıyor hiç bir şey.. Bu ay böyle geçsin de bakalım birdahaki ay kısmetse bende hamile kalabilirim :)
Benimde 11 gun var :) bende de goguslerde hassasiyet var kasikta batma gebelik belirtisi de olabilir idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bircok seyin belirtisi olabilir yaniMerhaba kızlar bata 11 gün var kasıkta hafif bir kıpırdanma iğne batması gibi durumlar başladı belirti için çok erken olduğunun farkındayım aslında tutupta bende su var mı bu var mı diye aramiyorum da gün içinde bu batmalar olunca dikkatimi çekti ihtimal var midir sizce
beraber bekleyelim canım o zamanBenimde 11 gun var :) bende de goguslerde hassasiyet var kasikta batma gebelik belirtisi de olabilir idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bircok seyin belirtisi olabilir yani
Benim gecen ay kasiklarda batma vardi belirti sandim idrar yolu enfeksiyonu cikti ondan dedim canim umarim sende hamilesindir 3 hazirani bekliyorum sabirsizlikla :)beraber bekleyelim canım o zamanidrar yolları enfeksiyonu bende ateş filan yapar yıllardır olmuyorum çok şükür beni yataklara düşürüyor o enfeksiyon. Göğüs hassasiyeti için bazı kaynaklarda döllenme olduğu andan itibarende başlayabilir diyor umarım öyledir seninki kuzum
Ay hadi insallah vallahi bende de oluyordu dediklerin :)İnşallah bende sizin gibi gebeyimdir. Geçen ay kimyasal geçirdim böyle bişi olmamıştı. Şuan nöbetteyim ayaklarım yanıyor ama vücudum donuyor sanki bu sıcakta üstünde hırka ama ayaklarım çorapsız. İyice dengem değişti
Göğüslerin böyle olması benim icin bir işaretti ama canim 6 gün kala başla test yapmaya 11 gün çıkmaz. Ha elinde test çoksa adet gününe kadar hergun bir tane yap :)Freshmommy Kurumus-Maskara kizlar bugun goguslerim o kadar sızlıyor ki balon gibi sistiler sutyen takamiyorum dar geliyo sanki sizce test yapayim mi 11 gün falan var
:) 20 tane falan varGöğüslerin böyle olması benim icin bir işaretti ama canim 6 gün kala başla test yapmaya 11 gün çıkmaz. Ha elinde test çoksa adet gününe kadar hergun bir tane yap :)
Benim 2 haziran canım flo uygulaması 11 gün kaldı diye gösteriyorBenim gecen ay kasiklarda batma vardi belirti sandim idrar yolu enfeksiyonu cikti ondan dedim canim umarim sende hamilesindir 3 hazirani bekliyorum sabirsizlikla :)
Bende de 12 yaziyor da bugünü saymadim aksam oldu diyeBenim 2 haziran canım flo uygulaması 11 gün kaldı diye gösteriyor
gün sayınca 1 günün hesabını yapar olduk bende buraya 11 yazıyorum içimden 10 diyorumBende de 12 yaziyor da bugünü saymadim aksam oldu diye
Aynen ya :) gunlerimiz ayni sayilir birlikte bekleyelim :)gün sayınca 1 günün hesabını yapar olduk bende buraya 11 yazıyorum içimden 10 diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?