İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Daha olmadı o zaman akşam tekrar yapicam bakalım test .. Freshmommy canim bu çayı bende içtim bu ay ama çok düzenli değil. Belirli bir zamanı var mı yani 10 gün içip bırakmak gibi ?
o çayı ben cokduzensız ıctm canm prolaktın dusursun dıye ıcıyodum pekonemsemedım oyuzden her boslukta ıcıodum bazen gunde bır oluyordu. Ama normalde kahvaltıdan 1saat sonra 1 aksam yemeğimden 1saat sonra 1 bardak ıcıyorsun. 1aykullanıp bıhafta ara verıp 1sy ıcılıyormus bnm 10un fln ıcebldim hamile oldugumu ögrenınce braktm

Ya bu ay hic umutlanmak istemiyorum gecen ay o kadar umutlandim bosa cikti ama umarim vardir :)
Canım tam ortada olmaya çalış olursa sevın kı olmazsa üzülme. Demesı kolay tabı ama bı bakıcaksın olmuş hangı ara ya dıyorsun olunca da su enerjık gunlerının tadını cıkar belkı de bebiş oluşuyor suan:)

Anladım canım ramazan dolayısıyla zaten pekk düzenli olamıyor hiç bir şey.. Bu ay böyle geçsin de bakalım birdahaki ay kısmetse bende hamile kalabilirim :)

Anladım canım ramazan dolayısıyla zaten pekk düzenli olamıyor hiç bir şey.. Bu ay böyle geçsin de bakalım birdahaki ay kısmetse bende hamile kalabilirim :)
kız belkı buay ıyı gelmıstır tum hormonları duzenlıyor mucıze yaa kadın mantosu baska bir dilde adj

Merhaba kızlar bata 11 gün var kasıkta hafif bir kıpırdanma iğne batması gibi durumlar başladı belirti için çok erken olduğunun farkındayım aslında tutupta bende su var mı bu var mı diye aramiyorum da gün içinde bu batmalar olunca dikkatimi çekti ihtimal var midir sizce

Benimde 11 gun var :) bende de goguslerde hassasiyet var kasikta batma gebelik belirtisi de olabilir idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bircok seyin belirtisi olabilir yani

Benimde 11 gun var :) bende de goguslerde hassasiyet var kasikta batma gebelik belirtisi de olabilir idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bircok seyin belirtisi olabilir yani
beraber bekleyelim canım o zaman idrar yolları enfeksiyonu bende ateş filan yapar yıllardır olmuyorum çok şükür beni yataklara düşürüyor o enfeksiyon. Göğüs hassasiyeti için bazı kaynaklarda döllenme olduğu andan itibarende başlayabilir diyor umarım öyledir seninki kuzum

Benim gecen ay kasiklarda batma vardi belirti sandim idrar yolu enfeksiyonu cikti ondan dedim canim umarim sende hamilesindir 3 hazirani bekliyorum sabirsizlikla :)

Ay hadi insallah vallahi bende de oluyordu dediklerin :)

Freshmommy Kurumus-Maskara kizlar bugun goguslerim o kadar sızlıyor ki balon gibi sistiler sutyen takamiyorum dar geliyo sanki sizce test yapayim mi 11 gün falan var
Göğüslerin böyle olması benim icin bir işaretti ama canim 6 gün kala başla test yapmaya 11 gün çıkmaz. Ha elinde test çoksa adet gününe kadar hergun bir tane yap :)

Göğüslerin böyle olması benim icin bir işaretti ama canim 6 gün kala başla test yapmaya 11 gün çıkmaz. Ha elinde test çoksa adet gününe kadar hergun bir tane yap :)
:) 20 tane falan var boyle goguslerime dokununca diken batiyo sanki oyle miydi seninde

Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadı kasıklarımda Ağrı yok göğüs uçlarım acıyor sivilce ve akıntı var biraz da midem bulanıyor sabah kahvaltı yaparken bulantım oldu sizce hamilelik olabilir mi bunlar belirti midir test yapamadım elimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…