İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende iyiyim canim çok şükür taşınma işleri var şuanda pek düşünmüyorum ama işler bitince yine bebek hayatımın merkezine oturucak ne diyelim rabbim bekletmesin inşallah daha fazla..
Amin canim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım bu doktora özelden mi yaziyoruz cevap veriyor mu mutlaka

Ayyy maşallah prensese ya gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah, benim içime de kız doğmuştu

Amin canim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım bu doktora özelden mi yaziyoruz cevap veriyor mu mutlaka
Evet canim dm den yaz mutlaka dönüş yapar. Birde arada canlı yayında soruları yanıtlıyor onları da takip edersen ıyi olur :) senin bebek erkek bence onlar biraz nazlı olurmuş :)

Canım benim de haftaya hsg var? Nasıl geçti seninki çok ağrı oldu mu?
Narkozlu olanlar bir şey hissetmiyormus canim ama narkozsuz olursa adet sancısı gibi bir sancı oluyormuş. O da herkesin ağrı eşiği farklı olduğu için bence yanıltıcı olabilir. Kimisi hafif atlatır kimisi çok agrım oldu der.

@Kartanesii8892 ay canim benim cok sevindim ne kadar tatli cikmis masallah bemde iki hafta sonra gidicem bakalim bizimki ne bu arada bulantilarin gectimi benim cok oluyor birde istahsizlik var oyice halsiz kaldim

Eki Görüntüle 2165597 Kızlar soldakini dün yapıp nöbete gitmiştim sabah farkettim sağdakini de az önce yaptım. Sizce bişi var mı yoksa test beklediği için yanlış mı sonuç verdi?
Canım adetin geçti mi . Bir
maşallah canım tam kız çocuğu olduğu belli Nazlı niyazlı kibarcana vermiş pozunu da. Çok güzel bir duygudur eminim. Sağlıcakla al kucağına inşallah. Darısı bizlerin başına :)

Yani benim acı eşiğim çok yüksek ama umarın acı hissetmem

Canım benim biraz ağrım oldu ama tamamen stajyer hatası çünkü 5dk işlem 15 dk sürdü ve özel bir yerde çektirdim ama narkozlu olacaksan tabi durum değişir
Bende özelde anestezisiz çektiricem ama benim doktorum da teknisyenin yanında olacak o yapacak yani. Bana çok sürmez çok da acılı olmaz dedi. İnşallah sonuç iyi olur. Senin sonucun nasıl çıktı?

Kendini hiç sıkma canım o bölge kasilmasin zaten rahat geçer diye düşünüyorum..
Evet kadmamak lazımmış tüplerin iyi görünmesi için. Olabildiğince rahatlatmaya çalışıcam kendimi, eşim benden daha stresli canım yanacak diye :)))

Ayyy maşallah prensese ya gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah, benim içime de kız doğmuştu
Hislerin çıktııı ozamannn kuzum benım de baslarda erkekti ya son hafta hep kız dıyecek dye baktım kız dogdu içimee :) en son da ruyalarımda kızım oldugunu goruyordum darısı basına canımm

Teşekkür ederim canım. Ilaç kullanıyorum dinleniyorum pztsi dr a gitcem bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler duyarım. Bisey olsa kanamam olur demi canım yada ağrı falan
Allah korusun canım bence de agrı sızı en belırgını bence de kanama olur yanı şiddetlı agrı flan Allah gostermesın hıcbıseycık olmıcak ıcını ferah tut sen lütfen dualarım seninle

Cok sagol canım Allah razı olsunn gönlundekı gelsın bıanonce yuvanıza ❤

Evet canım bugün gecikmemin 5.günü ama yumurtam da ayın 24ünde çatlamıştı

Evet kadmamak lazımmış tüplerin iyi görünmesi için. Olabildiğince rahatlatmaya çalışıcam kendimi, eşim benden daha stresli canım yanacak diye :)))
Bu sıkıntıların sonu inşallah güzel olucak canım eşinde destek yanında ne mutlu sana :) yakın zamandada bebeğiniz gelir tam aile olursunuz. Hepimiz oluruz inşallah:)

Bende özelde anestezisiz çektiricem ama benim doktorum da teknisyenin yanında olacak o yapacak yani. Bana çok sürmez çok da acılı olmaz dedi. İnşallah sonuç iyi olur. Senin sonucun nasıl çıktı?

Bende arkuat uterus çıktı yani kalp rahim ama bayağı derin bir basıklık vardı birde sanırım septum(perde) varmış. Histeroskopi oldum 10 gün önce rahmim düzeltildi ameliyat esnasında Septumu da düzeltmişler artık gerisi Allah'ın takdiri bakalım bekleyeceğiz bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…