Amin canim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım bu doktora özelden mi yaziyoruz cevap veriyor mu mutlakaBende iyiyim canim çok şükür taşınma işleri var şuanda pek düşünmüyorum ama işler bitince yine bebek hayatımın merkezine oturucak ne diyelim rabbim bekletmesin inşallah daha fazla..
Ayyy maşallah prensese ya gözünüz aydın canımKızlarr sizlerle de paylaşmak istedim.. Nihayet bugun bebişimiz gösterdi cinsiyetini. Prensesimizz geliyorr Ultrason pozu da cokguzel dıyerek renkli verdi doktorumuz azönce astım bebişimizin odasına. Ilk eşyası kendi resmı olduuu :) ultrason resmi görmek istemeyenler açmayabılır
Çok geçmiş olsun canım sıkıntı, stres yapma sakın o bebiş çok iyi olacak merak etmeAmin canim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım bu doktora özelden mi yaziyoruz cevap veriyor mu mutlaka
Canım benim de haftaya hsg var? Nasıl geçti seninki çok ağrı oldu mu?Hsgden sonra histeroskopi olan var mı kızlar aranızda
Evet canim dm den yaz mutlaka dönüş yapar. Birde arada canlı yayında soruları yanıtlıyor onları da takip edersen ıyi olur :) senin bebek erkek bence onlar biraz nazlı olurmuş :)Amin canim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım bu doktora özelden mi yaziyoruz cevap veriyor mu mutlaka
Narkozlu olanlar bir şey hissetmiyormus canim ama narkozsuz olursa adet sancısı gibi bir sancı oluyormuş. O da herkesin ağrı eşiği farklı olduğu için bence yanıltıcı olabilir. Kimisi hafif atlatır kimisi çok agrım oldu der.Canım benim de haftaya hsg var? Nasıl geçti seninki çok ağrı oldu mu?
Canım benim de haftaya hsg var? Nasıl geçti seninki çok ağrı oldu mu?
Canım adetin geçti mi . BirEki Görüntüle 2165597 Kızlar soldakini dün yapıp nöbete gitmiştim sabah farkettim sağdakini de az önce yaptım. Sizce bişi var mı yoksa test beklediği için yanlış mı sonuç verdi?
maşallah canım tam kız çocuğu olduğu belli Nazlı niyazlı kibarcana vermiş pozunu da. Çok güzel bir duygudur eminim. Sağlıcakla al kucağına inşallah. Darısı bizlerin başına :)Kızlarr sizlerle de paylaşmak istedim.. Nihayet bugun bebişimiz gösterdi cinsiyetini. Prensesimizz geliyorr Ultrason pozu da cokguzel dıyerek renkli verdi doktorumuz azönce astım bebişimizin odasına. Ilk eşyası kendi resmı olduuu :) ultrason resmi görmek istemeyenler açmayabılır
Yani benim acı eşiğim çok yüksek ama umarın acı hissetmemNarkozlu olanlar bir şey hissetmiyormus canim ama narkozsuz olursa adet sancısı gibi bir sancı oluyormuş. O da herkesin ağrı eşiği farklı olduğu için bence yanıltıcı olabilir. Kimisi hafif atlatır kimisi çok agrım oldu der.
Bende özelde anestezisiz çektiricem ama benim doktorum da teknisyenin yanında olacak o yapacak yani. Bana çok sürmez çok da acılı olmaz dedi. İnşallah sonuç iyi olur. Senin sonucun nasıl çıktı?Canım benim biraz ağrım oldu ama tamamen stajyer hatası çünkü 5dk işlem 15 dk sürdü ve özel bir yerde çektirdimama narkozlu olacaksan tabi durum değişir
Kendini hiç sıkma canım o bölge kasilmasin zaten rahat geçer diye düşünüyorum..Yani benim acı eşiğim çok yüksek ama umarın acı hissetmem
Evet kadmamak lazımmış tüplerin iyi görünmesi için. Olabildiğince rahatlatmaya çalışıcam kendimi, eşim benden daha stresli canım yanacak diye :)))Kendini hiç sıkma canım o bölge kasilmasin zaten rahat geçer diye düşünüyorum..
Hislerin çıktııı ozamannn kuzum benım de baslarda erkekti ya son hafta hep kız dıyecek dye baktım kız dogdu içimee :) en son da ruyalarımda kızım oldugunu goruyordum darısı basına canımmAyyy maşallah prensese ya gözünüz aydın canımAllah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah, benim içime de kız doğmuştu
Allah korusun canım bence de agrı sızı en belırgını bence de kanama olur yanı şiddetlı agrı flan Allah gostermesın hıcbıseycık olmıcak ıcını ferah tut sen lütfen dualarım seninleTeşekkür ederim canım. Ilaç kullanıyorum dinleniyorum pztsi dr a gitcem bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler duyarım. Bisey olsa kanamam olur demi canım yada ağrı falan
Cok sagol canım Allah razı olsunn gönlundekı gelsın bıanonce yuvanıza ❤Canım adetin geçti mi . Bir
maşallah canım tam kız çocuğu olduğu belli Nazlı niyazlı kibarcana vermiş pozunu da. Çok güzel bir duygudur eminim. Sağlıcakla al kucağına inşallah. Darısı bizlerin başına :)
Aminn canım aminnnHislerin çıktııı ozamannn kuzum benım de baslarda erkekti ya son hafta hep kız dıyecek dye baktım kız dogdu içimee :) en son da ruyalarımda kızım oldugunu goruyordum darısı basına canımm
Evet canım bugün gecikmemin 5.günü ama yumurtam da ayın 24ünde çatlamıştıCanım adetin geçti mi . Bir
maşallah canım tam kız çocuğu olduğu belli Nazlı niyazlı kibarcana vermiş pozunu da. Çok güzel bir duygudur eminim. Sağlıcakla al kucağına inşallah. Darısı bizlerin başına :)
Bu sıkıntıların sonu inşallah güzel olucak canım eşinde destek yanında ne mutlu sana :) yakın zamandada bebeğiniz gelir tam aile olursunuz. Hepimiz oluruz inşallah:)Evet kadmamak lazımmış tüplerin iyi görünmesi için. Olabildiğince rahatlatmaya çalışıcam kendimi, eşim benden daha stresli canım yanacak diye :)))
Bende özelde anestezisiz çektiricem ama benim doktorum da teknisyenin yanında olacak o yapacak yani. Bana çok sürmez çok da acılı olmaz dedi. İnşallah sonuç iyi olur. Senin sonucun nasıl çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?