- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Benim aldiklarimda aslan pençesi yazıyordu bende sordum bunlar testere dişli değil mi diye evet dedi satıcı. Zaten bence başka aslan pençesi yoktur.Testere disliyle normal aslan pencesi ayni sey mi acaba
Ben latince ismine bakarak aldim latince isimleri farkli testere disli olanda vulgaris yaziyorBenim aldiklarimda aslan pençesi yazıyordu bende sordum bunlar testere dişli değil mi diye evet dedi satıcı. Zaten bence başka aslan pençesi yoktur.
Benim prolaktin 43 tu ilaç kullandım ve bundan içtim geçen ay 0.96 çıktı. Ama bunun etkisi var mı bilmiyorum.Ben latince ismine bakarak aldim latince isimleri farkli testere disli olanda vulgaris yaziyor
Gözünaydın:) inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Benimde bu ay taşınma işlerim var ve ciddi bir dış ağrısı çektim. Pek ilişki olmadı kimi zaman rahatsızlıktan kimi zaman koşturmacadan.. ama aklımdan atamadım nasıl atabilirim ? Yabi imkansız benim için o yüzden attım kafadan oldu maalesef bende ise yaramayacak.Kızlar mrb ben de belki hatırlarsınız sizler gibi kendimi strese koyup, eczaneleri sevindirenlerdendim. Her ay yine oldu mu olacak mı stresiyle adamcağızı göreve çağırıyordum. :) geçen ay için kendime söz verdim bu ay artık takibi bırakıcam test falan da almıcam. Bu süreçte ben biraz kilo da aldım kızlar . Karar verdim zayıflayayım diye. Kendime çörekotu Yağı aldım bir yandan diyete giriştim ufaktan. Tabi il dışındaydık bayramda, yumurtlama günümde ilişki falan olmadı, malum misafirlikte olmazda.. Yani 1 ayda sadece 2 kez ilişki oldu ve ikisi de yumurtlama zamanı değildi. Gerçekten öğrendiğim tatilde olup Kafamı boşaltmanın stres yapmamanın önemli rol aldığı. Bilmiyorum çörekotu yağının da bir Faktörü olmuş mudur. Allah ol dicek ve olacak kesin olan bu. Yan Faktörler de dediklerimdir. Sizlere tavsiyem Güzelce kafanızı boşaltın oluruna bırakın. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Tez zamanda teker teker gebelik haberlerinizi alalım inşallah. Bu ara ben bu ay gebe kalmasaydım eşime Keçiboynuzu kürü kendime de incir kürü yapıcaktım, yumurta takibine gidicektim. Doğal yöntemleri de deneyin kızlar. Dualarım Hepinizle... ( son birşey daha bir arkadaşımdan duydum sperm perhizini; eşiniz sizin yumurtlama Gününe kadar ilişki yaşamıyor sizle. Sonra o gün ilişkiye giriyorsunuz. Bu da aklınızda olsun )
YÖKEki Görüntüle 2165597 Kızlar soldakini dün yapıp nöbete gitmiştim sabah farkettim sağdakini de az önce yaptım. Sizce bişi var mı yoksa test beklediği için yanlış mı sonuç verdi?
Canım çok güzel maşallah Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlere inşallah ❤Kızlarr sizlerle de paylaşmak istedim.. Nihayet bugun bebişimiz gösterdi cinsiyetini. Prensesimizz geliyorr Ultrason pozu da cokguzel dıyerek renkli verdi doktorumuz azönce astım bebişimizin odasına. Ilk eşyası kendi resmı olduuu :) ultrason resmi görmek istemeyenler açmayabılır
Canımmm Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallaahhh çok güzel maşallahKızlarr sizlerle de paylaşmak istedim.. Nihayet bugun bebişimiz gösterdi cinsiyetini. Prensesimizz geliyorr Ultrason pozu da cokguzel dıyerek renkli verdi doktorumuz azönce astım bebişimizin odasına. Ilk eşyası kendi resmı olduuu :) ultrason resmi görmek istemeyenler açmayabılır
Geçmiş olsun canım strese sokma kendini maalesef bazı hamilelikler daha zor geçiyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna.. Doktorun dediklerine uy tabi kendini yorma ama yinede hasta psikolojisine girme. Instagram kullanıyorsan Çağrı Gülümser hoca var ona yazabilirsin seni çok rahatlatıcaktirInşallah canım. Şu düşük tehlikesini bi atlatabilirsem inşallah hastanede kaldım geçenlerde dinleniyorum şimdi
Haberm yoktu bazEn okuyrm ama farketmemısım sanrm gecmıs olsun cok suan durumlar neInşallah canım. Şu düşük tehlikesini bi atlatabilirsem inşallah hastanede kaldım geçenlerde dinleniyorum şimdi
Canım mutlaka yazicam inan morale çok ihtiyacım var teşekkür ediyorum. Çok şükür leke yok kesildi ama yine de yatıyorum ilaç kullanıyorum hiç bi iş yapmıyorum dinleniyorum yani. Sen nasılsın canımGeçmiş olsun canım strese sokma kendini maalesef bazı hamilelikler daha zor geçiyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna.. Doktorun dediklerine uy tabi kendini yorma ama yinede hasta psikolojisine girme. Instagram kullanıyorsan Çağrı Gülümser hoca var ona yazabilirsin seni çok rahatlatıcaktir
Teşekkür ederim canım. Ilaç kullanıyorum dinleniyorum pztsi dr a gitcem bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler duyarım. Bisey olsa kanamam olur demi canım yada ağrı falanHaberm yoktu bazEn okuyrm ama farketmemısım sanrm gecmıs olsun cok suan durumlar ne
Bende iyiyim canim çok şükür taşınma işleri var şuanda pek düşünmüyorum ama işler bitince yine bebek hayatımın merkezine oturucak ne diyelim rabbim bekletmesin inşallah daha fazla..Canım mutlaka yazicam inan morale çok ihtiyacım var teşekkür ediyorum. Çok şükür leke yok kesildi ama yine de yatıyorum ilaç kullanıyorum hiç bi iş yapmıyorum dinleniyorum yani. Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?