İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Nasil iciliyor kac gun gunde ne kadar nasil demleniyor biliyorsan anlatabilir misin

Nasil iciliyor kac gun gunde ne kadar nasil demleniyor biliyorsan anlatabilir misin
Testere dişli aslan pençesi al aktardan. Bi tatlı kaşığı veya bi tutam al bardağa koy üstüne kaynar su ekle 10 dk demlensin içindekileri süz suyunu iç. Sabah akşam aç karnına içsen daha iyi olur bence ama tokta içebilirsin. Adet bitiminde başla 1 ay iç 1 hafta ara ver sonra tekrar başla. Bende mesela tüylenme ve saç dökülmesi var onlarada birebirmiş bu kür.

Yararlarina baktim fsh yuksekligine iyi gelir diyo bende lh yuksek

Bende kullandım canim yemeklerden 1 saat sonra su kaynattim içine bir tutam attım çaydanlığın kapağını kapatıp 8 dk demlenmesini bekledim. Ilininca içtim prolaktin için içmiştim ama bilmiyorum. Ondan sonrada geçen ay adet oldum bu ay da 5 günüm var olucam gibi.. ama soğan kürü yapıp hamile kalan çok rahatsız etmezse seni bence direk onu yap

kuzum zaten hep bu zamanlarda olur :)
benim bat hesabım net değil çünkü normalde 15. gün çatlama olurken 11. gün çatlatma iğnesi oldum
Birde hamile değilim biliyorum ama adet oluncada çok yikiliyorum. Of valla ne zormuş bu işler.. sen çatlama iğnesi oldun mesela bunun tutması kesin mi ? Kesinse bende olayım yoksa öyle ilişkiye girmekle hamile kalınmıyor herhalde kalanlar yalan söylüyor psikolojim bozuldu

Offf bizde bu ay ovülasyon ile yaptık bişeyler umarım tutmuştur kendimi dinlemek istemiyorum artık

kuzum yumurtanın çatlamasını garanti ediyor en azından
çok nadir kiste dönüşme durumu olabiliyor yumurtanın
o yüzden klomen içerken takip dogru yapılmalı dogru zamanda iğne olunmalı
şimdi ben test yapıyorum çizgi çıkıyor hayali hala
çünkü iğne etkisi var
nerdeyse bitti iğnenin etkisi
umudum yarın ya da diğer gün çizginin yeniden koyulaşması

Offf bizde bu ay ovülasyon ile yaptık bişeyler umarım tutmuştur kendimi dinlemek istemiyorum artık
Ben kendimi hiç dinlemiyorum çünkü benim adetten öncede hiç göğüslerim şişip hassaslasmiyor. Sadece karnım ağrıyor. O yüzden kalsam baya bir değişiklik olur diye düşünüyorum.

İkinci çizgi tekrar yumurtluyor gibi koyulaşması gebelik belirtisi mi

Ben kendimi hiç dinlemiyorum çünkü benim adetten öncede hiç göğüslerim şişip hassaslasmiyor. Sadece karnım ağrıyor. O yüzden kalsam baya bir değişiklik olur diye düşünüyorum.
Benimde normalde hiç belirti olamazdı göğüslerim şişti kaşıklarım ağrıdı filan mide bulantısı dedim bu ay farklıyım sma sonuç adet olmuştum

I
Inşallah bu ay baya bebek haberi duyarız. Allah vermeyip aratmasin verip azdirmasin. Bende artık birdahaki ay giderim yumurta takibi isterim. Olmazsa 1 sene daha bekleyip tuo bebeğe geçeriz. Daha bunun ikisi üçü var

I

Inşallah bu ay baya bebek haberi duyarız. Allah vermeyip aratmasin verip azdirmasin. Bende artık birdahaki ay giderim yumurta takibi isterim. Olmazsa 1 sene daha bekleyip tuo bebeğe geçeriz. Daha bunun ikisi üçü var

tüp bebeğe gerek kalmaz bence canım

Canim sende pco mu var ? Kilon çok çok normal. Genelde adet düzensizliği kilo fazlalığı sivilcelenme ve kıllanma görülüyor. Onlar olmadanda pco oluyormuymus?
Pco var falan demedi doktor bugun aile doktoruma gittim o da pco demedi baska tahlillerden de istedi sali yaptiracam bakalim carsidanda testere disli aslanpencesi aldim

Kızlar selam bugun saat 17.00 da ovulasyon testi yaptm. Baya koyu çıktı demin yani saat 19.45 de bir daha yaptm ama bu kez diğerine göre biraz silik çıktı. Ve idrar pek tutmamıstm ve baya su içmiştim. Acaba yumurta mı çatladı yoksa su içtiğim için mi daha silk çıktı ? BİRDE TARLUSAL İLAÇ KULLANMAYA BASLADIM DÜN. ADET SÖKTÜRÜCÜ ONDAN DOLAYI BÖYLE ÇIKMISDA OLABİLİR Mİ ??
BU İLK TESTİM. ( SAAT: 17.00)

Bu Fotodada ALTTAKİ Test İkinci Yaptıgım.(SAAT 19:45 )

Pco var falan demedi doktor bugun aile doktoruma gittim o da pco demedi baska tahlillerden de istedi sali yaptiracam bakalim carsidanda testere disli aslanpencesi aldim
Ben yanlış anladım heralde canım olmamasına sevindim inşallah başka seylerdende sıkıntı çıkmaz. Aslan pençesi sifa olsun bedenine inşallah bu ay alalım güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…