Nasil iciliyor kac gun gunde ne kadar nasil demleniyor biliyorsan anlatabilir misinNormalsin aslında belki başlangıcı olabilir aslan pençesi çayı içebilirsin bende bi alıp başlayamadım çok faydası varmış onun bütün hormonları dengeliyormuş 4 gün sonra adet olucam bende adetim bitsin başlıcam hemen.
Testere dişli aslan pençesi al aktardan. Bi tatlı kaşığı veya bi tutam al bardağa koy üstüne kaynar su ekle 10 dk demlensin içindekileri süz suyunu iç. Sabah akşam aç karnına içsen daha iyi olur bence ama tokta içebilirsin. Adet bitiminde başla 1 ay iç 1 hafta ara ver sonra tekrar başla. Bende mesela tüylenme ve saç dökülmesi var onlarada birebirmiş bu kür.Nasil iciliyor kac gun gunde ne kadar nasil demleniyor biliyorsan anlatabilir misin
Yararlarina baktim fsh yuksekligine iyi gelir diyo bende lh yuksekTestere dişli aslan pençesi al aktardan. Bi tatlı kaşığı veya bi tutam al bardağa koy üstüne kaynar su ekle 10 dk demlensin içindekileri süz suyunu iç. Sabah akşam aç karnına içsen daha iyi olur bence ama tokta içebilirsin. Adet bitiminde başla 1 ay iç 1 hafta ara ver sonra tekrar başla. Bende mesela tüylenme ve saç dökülmesi var onlarada birebirmiş bu kür.
Yararlarina baktim fsh yuksekligine iyi gelir diyo bende lh yuksek
Bende kullandım canim yemeklerden 1 saat sonra su kaynattim içine bir tutam attım çaydanlığın kapağını kapatıp 8 dk demlenmesini bekledim. Ilininca içtim prolaktin için içmiştim ama bilmiyorum. Ondan sonrada geçen ay adet oldum bu ay da 5 günüm var olucam gibi.. ama soğan kürü yapıp hamile kalan çok rahatsız etmezse seni bence direk onu yapNasil iciliyor kac gun gunde ne kadar nasil demleniyor biliyorsan anlatabilir misin
Birde hamile değilim biliyorum ama adet oluncada çok yikiliyorum. Of valla ne zormuş bu işler.. sen çatlama iğnesi oldun mesela bunun tutması kesin mi ? Kesinse bende olayım yoksa öyle ilişkiye girmekle hamile kalınmıyor herhalde kalanlar yalan söylüyorkuzum zaten hep bu zamanlarda olur :)
benim bat hesabım net değil çünkü normalde 15. gün çatlama olurken 11. gün çatlatma iğnesi oldum
Birde hamile değilim biliyorum ama adet oluncada çok yikiliyorum. Of valla ne zormuş bu işler.. sen çatlama iğnesi oldun mesela bunun tutması kesin mi ? Kesinse bende olayım yoksa öyle ilişkiye girmekle hamile kalınmıyor herhalde kalanlar yalan söylüyorpsikolojim bozuldu
Canim sende pco mu var ? Kilon çok çok normal. Genelde adet düzensizliği kilo fazlalığı sivilcelenme ve kıllanma görülüyor. Onlar olmadanda pco oluyormuymus?48 kilo 155cm
Birde hamile değilim biliyorum ama adet oluncada çok yikiliyorum. Of valla ne zormuş bu işler.. sen çatlama iğnesi oldun mesela bunun tutması kesin mi ? Kesinse bende olayım yoksa öyle ilişkiye girmekle hamile kalınmıyor herhalde kalanlar yalan söylüyorpsikolojim bozuldu
Ben kendimi hiç dinlemiyorum çünkü benim adetten öncede hiç göğüslerim şişip hassaslasmiyor. Sadece karnım ağrıyor. O yüzden kalsam baya bir değişiklik olur diye düşünüyorum.Offf bizde bu ay ovülasyon ile yaptık bişeyler umarım tutmuştur kendimi dinlemek istemiyorum artık
İkinci çizgi tekrar yumurtluyor gibi koyulaşması gebelik belirtisi mikuzum yumurtanın çatlamasını garanti ediyor en azından
çok nadir kiste dönüşme durumu olabiliyor yumurtanın
o yüzden klomen içerken takip dogru yapılmalı dogru zamanda iğne olunmalı
şimdi ben test yapıyorum çizgi çıkıyor hayali hala
çünkü iğne etkisi var
nerdeyse bitti iğnenin etkisi
umudum yarın ya da diğer gün çizginin yeniden koyulaşması
Benimde normalde hiç belirti olamazdı göğüslerim şişti kaşıklarım ağrıdı filan mide bulantısı dedim bu ay farklıyım sma sonuç adet olmuştumBen kendimi hiç dinlemiyorum çünkü benim adetten öncede hiç göğüslerim şişip hassaslasmiyor. Sadece karnım ağrıyor. O yüzden kalsam baya bir değişiklik olur diye düşünüyorum.
Inşallah bu ay baya bebek haberi duyarız. Allah vermeyip aratmasin verip azdirmasin. Bende artık birdahaki ay giderim yumurta takibi isterim. Olmazsa 1 sene daha bekleyip tuo bebeğe geçeriz. Daha bunun ikisi üçü varkuzum yumurtanın çatlamasını garanti ediyor en azından
çok nadir kiste dönüşme durumu olabiliyor yumurtanın
o yüzden klomen içerken takip dogru yapılmalı dogru zamanda iğne olunmalı
şimdi ben test yapıyorum çizgi çıkıyor hayali hala
çünkü iğne etkisi var
nerdeyse bitti iğnenin etkisi
umudum yarın ya da diğer gün çizginin yeniden koyulaşması
İkinci çizgi tekrar yumurtluyor gibi koyulaşması gebelik belirtisi mi
I
Inşallah bu ay baya bebek haberi duyarız. Allah vermeyip aratmasin verip azdirmasin. Bende artık birdahaki ay giderim yumurta takibi isterim. Olmazsa 1 sene daha bekleyip tuo bebeğe geçeriz. Daha bunun ikisi üçü var
Inşallah kalmaz çünkü o da baya yıpratıcı bir süreç..tüp bebeğe gerek kalmaz bence canım
Pco var falan demedi doktor bugun aile doktoruma gittim o da pco demedi baska tahlillerden de istedi sali yaptiracam bakalim carsidanda testere disli aslanpencesi aldimCanim sende pco mu var ? Kilon çok çok normal. Genelde adet düzensizliği kilo fazlalığı sivilcelenme ve kıllanma görülüyor. Onlar olmadanda pco oluyormuymus?
Ben yanlış anladım heralde canım olmamasına sevindim inşallah başka seylerdende sıkıntı çıkmaz. Aslan pençesi sifa olsun bedenine inşallah bu ay alalım güzel haberleriPco var falan demedi doktor bugun aile doktoruma gittim o da pco demedi baska tahlillerden de istedi sali yaptiracam bakalim carsidanda testere disli aslanpencesi aldim
Testere disliyle normal aslan pencesi ayni sey mi acabaBen yanlış anladım heralde canım olmamasına sevindim inşallah başka seylerdende sıkıntı çıkmaz. Aslan pençesi sifa olsun bedenine inşallah bu ay alalım güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?