Bende girmek istemiyorum aslında ama elim gidiyor burda buluyorum kendimi. Aslında hiç belirti aramadım bugüne kadar çünkü hissediyordum hamile olmadığımı.. Ben buraya ancak hamile kalırsam girmem çünkü o zaman girmenin benim için bir anlamı yok. Kendime eşime bebeğime odaklanirim. Ya da daha farklı konular var haziran anneleri temmuz anneleri gibi. Herkesin hamile olduğu ve bir şeyler paylaşıldığı konular.Kızlar burası gerçekten insanı strese sokuyor daha da. Bağımlılık yapıyor. Bence olabildiğince az girin yada bırakın bir müddet. Ben aylarca burda resmen kendimi dinliyormuşum. Hatta bu sefer kesin dediğim baş dönmeleri yaşadığım ay, burdan bi arkadaş:" canım psikolojiktir ben de o psikolojiyle dünyamı döndürüyordum diyordu" gerçekten benim de öyle olmuş. Stresinizi daha da arttırıyor kafanızı başka şeylere verin. Kitap okuyun, burayı az kullanın . Tabi yapılması gerekeni yapıp dua ederek, takdiri allaha bırakın. İnşallah tez zamanda gebe haberleriyle dönersiniz.
Ben bu sayfaya gebe kaldıktan sonra ikinci ya da üçüncü yazmamdı, sadece bu Sayfanın eski takipçilerinden olduğumdan ve sayfanın geçmişini bildiğimden dilimin döndüğünce arkadaşlara stres yapmazlarsa daha iyi olacağını kendimden Örnekler vererek yazdım. Bu sayfadan gebe kalmış biri olarak. Yani burda gebelik sürecimi ne bilim güncel Hcg değerimi vs paylaşmadım. Belki hepinizden çok stres yapanlardan birisiydim bende. Ki biliyorum benim gibi olan da çok var. Arkadaşları tanıyorum. Siz belirti aramamışsınız, çok stres yapmamışsınız doğrudur ne güzel. Benim de çok şükür önceliğim eşim oğlum.. Onları ihmal etmiyorum, Dediğiniz sayfalarda da Arkadaşlarla bilgi paylaşımı yapıyorum. Benim de bu sayfaya son yazım son iyi dileklerim olmuş olsun. Rabbim hepinizin tez zamanda gönlüne göre versin. Sağlıcakla hamile kalır kucağınıza meleklerinizi alırsınız inşallah. SevgilerBende girmek istemiyorum aslında ama elim gidiyor burda buluyorum kendimi. Aslında hiç belirti aramadım bugüne kadar çünkü hissediyordum hamile olmadığımı.. Ben buraya ancak hamile kalırsam girmem çünkü o zaman girmenin benim için bir anlamı yok. Kendime eşime bebeğime odaklanirim. Ya da daha farklı konular var haziran anneleri temmuz anneleri gibi. Herkesin hamile olduğu ve bir şeyler paylaşıldığı konular.
Kimsenin kimseyi anlamaya ne vakti ne sabri var gerçekten size hiçbir şey demiyorum. Çünkü bu yazdıklarınızı gerektirecek hiçbir şey yazmadım. Hamile psikolojisidir diyorum geçiyorum. Buda bu konuyla ilgili ilk ve son yazım. Problem yasayan özelden yazsın lütfen bana.Ben bu sayfaya gebe kaldıktan sonra ikinci ya da üçüncü yazmamdı, sadece bu Sayfanın eski takipçilerinden olduğumdan ve sayfanın geçmişini bildiğimden dilimin döndüğünce arkadaşlara stres yapmazlarsa daha iyi olacağını kendimden Örnekler vererek yazdım. Bu sayfadan gebe kalmış biri olarak. Yani burda gebelik sürecimi ne bilim güncel Hcg değerimi vs paylaşmadım. Belki hepinizden çok stres yapanlardan birisiydim bende. Ki biliyorum benim gibi olan da çok var. Arkadaşları tanıyorum. Siz belirti aramamışsınız, çok stres yapmamışsınız doğrudur ne güzel. Benim de çok şükür önceliğim eşim oğlum.. Onları ihmal etmiyorum, Dediğiniz sayfalarda da Arkadaşlarla bilgi paylaşımı yapıyorum. Benim de bu sayfaya son yazım son iyi dileklerim olmuş olsun. Rabbim hepinizin tez zamanda gönlüne göre versin. Sağlıcakla hamile kalır kucağınıza meleklerinizi alırsınız inşallah. Sevgiler
Gözün aydın canım çok sevindim. Insallah bebişinde çok bekletmeden gelirKızlarrr merhabaaSize hsg (rahim filmi) maceramı anlatayım.
Öncelikle sonuçlarım güzel çıktı çok şükür bir sorun yok :))
Beni içeri aldılar, vajinaya muayene gibi aleti yerleştirdiler. Sonra doktor ilacı verdi ve çok hafif bir ağrı hissetttim. Sonra bi baktım bitmiş. O kadar şaşırdım ki inanamadım :))) Size tavsiyem sakın korkmayın adet ağrısı çeken her kadın bunu rahatlıkla atlatır. Test ettim, onayladım :)))
Amin canımm çok teşekkür ederimGözün aydın canım çok sevindim. Insallah bebişinde çok bekletmeden gelir
Yaaaa inanamıyorm çok guzel❤ Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsimKızlarr sizlerle de paylaşmak istedim.. Nihayet bugun bebişimiz gösterdi cinsiyetini. Prensesimizz geliyorr Ultrason pozu da cokguzel dıyerek renkli verdi doktorumuz azönce astım bebişimizin odasına. Ilk eşyası kendi resmı olduuu :) ultrason resmi görmek istemeyenler açmayabılır
Canım iyi olmana kendini biraz daha toparlamana çok sevindim inşallah tekrardan en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik geçirirsin acını birazda olsa hafifletir.. eşinede geçmiş olsun iyileşir inşallah bi an önce tahmin edebiliyorum şu an seni bide nazlanıyosa eyvah eyvah allah kolaylık versin :) :)Merhaba kızlar. Nasılsınız canlarım?
Beni sorarsaniz ben iyiyim bazen ağlıyorum ama sonra kendime geliyorum hemen çok şükür. Eşim topugunu kırdı ve oturma izni olmadigi için hastane masrafları bizi zorluyor her hastaneye gidip gelişimiz bize 850 dolara mâl oluyor. Ama canimiz sagolsun. Tekrar hamile kalmak istiyorum kızlar çünkü ancak o şekilde bebeğimin acısı azalır. Bencillik olarak algılanmasın lütfen gerçekten bebek istiyoruz hemde çok korunmasiz olarak ilk 3 gün önce iliskiye girdik amacim hamile kalmak degildi tabi çünkü dusukten ne kadar sonra yumurtlanir bilmiyorum. Dusugun 25. Günü korunmasız iliski oldu. Bir adet olduktan sonra denemeye baslicaz eşimle :) ayağı daha iyi olur o zamana kadar zira şuan bütün görev bende ve çok sıkıcı bir durum@Kartanesii8892 Naberr Gamzelikiziniz Matsiyah ve aklima gelmeyenler
Geçmiş olsun canım. Düşükten sonra ne zaman bebek olur bilmiyorum ama en kısa zamanda gelir inşallahMerhaba kızlar. Nasılsınız canlarım?
Beni sorarsaniz ben iyiyim bazen ağlıyorum ama sonra kendime geliyorum hemen çok şükür. Eşim topugunu kırdı ve oturma izni olmadigi için hastane masrafları bizi zorluyor her hastaneye gidip gelişimiz bize 850 dolara mâl oluyor. Ama canimiz sagolsun. Tekrar hamile kalmak istiyorum kızlar çünkü ancak o şekilde bebeğimin acısı azalır. Bencillik olarak algılanmasın lütfen gerçekten bebek istiyoruz hemde çok korunmasiz olarak ilk 3 gün önce iliskiye girdik amacim hamile kalmak degildi tabi çünkü dusukten ne kadar sonra yumurtlanir bilmiyorum. Dusugun 25. Günü korunmasız iliski oldu. Bir adet olduktan sonra denemeye baslicaz eşimle :) ayağı daha iyi olur o zamana kadar zira şuan bütün görev bende ve çok sıkıcı bir durum@Kartanesii8892 Naberr Gamzelikiziniz Matsiyah ve aklima gelmeyenler
Çok teşekkür ederim caniM. Yok nazlanmiyor da herşey bana kaldı herşeye koşturmak beni çok yoruyor. Ama iyi olsun da :)Canım iyi olmana kendini biraz daha toparlamana çok sevindim inşallah tekrardan en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik geçirirsin acını birazda olsa hafifletir.. eşinede geçmiş olsun iyileşir inşallah bi an önce tahmin edebiliyorum şu an seni bide nazlanıyosa eyvah eyvah allah kolaylık versin :) :)
Çok teşekkür ederim . Valla bende bilmiyorum :) beklicez bakalimGeçmiş olsun canım. Düşükten sonra ne zaman bebek olur bilmiyorum ama en kısa zamanda gelir inşallah
Merhaba canim donmene sevindim esine gecmis olsun bende hala hamile degilim bu ay da olacagini sanmiyorum ev tasicaz diye calismadik :)Merhaba kızlar. Nasılsınız canlarım?
Çok teşekkür ederim. Hadi bakalım hayırlısıMerhaba canim donmene sevindim esine gecmis olsun bende hala hamile degilim bu ay da olacagini sanmiyorum ev tasicaz diye calismadik :)
Herhangi bir sorunun yoksa bebiş için de engel yok diye biliyorum. biz de iyiyiz şükür canım. Daha iyi olmana sevindim bebeğiniz gelsin inşallah tez zamandaMerhaba kızlar. Nasılsınız canlarım?
Öncelikle geçmiş olsun canım eşin için Allah şifa versin. Inşallah sende tez zamanda melegine kavuşursun ❤ Benim hala düşük tehlikem var canım yatıyorum bol bol yaptığım bisey yok. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Umudunu hiç yitirme kuzum sen hamile kalabiliyosun en önemlisi bu. Inşallah çok yakında güzel haberlerini alırızMerhaba kızlar. Nasılsınız canlarım?
Merhaba canım biraz geç gördüm mesajını .. iyi olmana çok sevindim daha da iyi olacaksın inşallah eşine çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir. Bebek istemen çok çok güzel sonuçta acını dindiricek ve olan yeni bir nefes.. rabbim aratmasın en kısa zamanda yine gelsin mutluluk bulsun seni :)Merhaba kızlar. Nasılsınız canlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?