- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Öyle işte kullancam bakalım nolcak :) senin nasıl gidiyo hamişlik ❤Hmm anladım canım hiç ovu testi yapmadım bilgim yok o konuda
Zor hala düşük tehlikem var canımÖyle işte kullancam bakalım nolcak :) senin nasıl gidiyo hamişlik ❤
Hadi ya offZor hala düşük tehlikem var canım
Bu konuda hiçbir bilgim yok canım. Tek bildiğim eğer istemeyerek korunmasız olduysa tutma ihtimali çok yüksek .. rabbim gönlüne göre versin bir araştıralım bakalım internetten belki bebiş geliyordur:)Kızlar nasılsınız?
Dusuk yapali 33 gün oldu,ve bebeğimin kalbi duralı 40 gün oldu. Sizce hala kanımda hcg hormonu var midir?
İdrar testi yaptim evde çok çok silik 2. Çizgi var 6 gün önce de korunmasız ilikiskim oldu. Yumurtladım sanıyordum ben ama yumurtlamadim galiba.
@Kartanesii8892zbt2121 Matsiyah @Catlakkurabiyee @Gamzelikiziniz ve diger arkadaslarim
1 1,5 ay sonra değerin sıfırlandığını yazmışlar canım ama bu kesin bilgi değil.. bence bu zamana sıfırlanması lazımdı yinede bekleyip bir ultrasona girmen en hayırlısıKızlar nasılsınız?
Dusuk yapali 33 gün oldu,ve bebeğimin kalbi duralı 40 gün oldu. Sizce hala kanımda hcg hormonu var midir?
İdrar testi yaptim evde çok çok silik 2. Çizgi var 6 gün önce de korunmasız ilikiskim oldu. Yumurtladım sanıyordum ben ama yumurtlamadim galiba.
@Kartanesii8892zbt2121 Matsiyah @Catlakkurabiyee @Gamzelikiziniz ve diger arkadaslarim
Bence imkansız gibi. Testin fotosunu atar mısın. Hayırlısı olsun hakkında ❤Kızlar nasılsınız?
Canım bence olabilir çünkü kartanesinin de öyle olmuştu. Tabi seninki kadar onun vücudunda hormon yoktu ama Allah’ın işi velli olmaz :)) inşallah gönlünden geçen olurKızlar nasılsınız?
Bir iki gün sonra tekrarla canım testi, inşallah vardırBenim hormonlarim hep olması gerektiği gibi yüksek değildi. 10 gün önce de test yaptım çok silikti,sonrasinda akintim oldu ve iliskide oldu simdi de ayni sekilde çok silik olunca kafam karisti nasıl olurda 10 günde o çok silik olan hormon hala bitmedi, ben pek sanmıyorum ama yine acaba mi dedim :)Gamzelikiziniz Squid İmkansiz diye birşey yoktur birazcık pozitif ol belki sende hamile kalirsin. Peri Tozuu
Hiç bi bilgim yok canım ama adet oldun demi sen düşükten sonraKızlar nasılsınız?
Yok olmadım canımHiç bi bilgim yok canım ama adet oldun demi sen düşükten sonra
Öyle yapicamBir iki gün sonra tekrarla canım testi, inşallah vardır
Onun için ilaç kullandın mi canımYok olmadım canım
Ona imkansız demedim ki. Betanın vucudunda çoktan sıfırlanmıstır yani hala kalması çok zor anlamında demiştim :/ belki yeniden hamilesindir anlamında.Benim hormonlarim hep olması gerektiği gibi yüksek değildi. 10 gün önce de test yaptım çok silikti,sonrasinda akintim oldu ve iliskide oldu simdi de ayni sekilde çok silik olunca kafam karisti nasıl olurda 10 günde o çok silik olan hormon hala bitmedi, ben pek sanmıyorum ama yine acaba mi dedim :)Gamzelikiziniz Squid İmkansiz diye birşey yoktur birazcık pozitif ol belki sende hamile kalirsin. Peri Tozuu
Hayır sadece ultrasonla bakildi ve icin temiz istediğin zaman deneyebilirsin adet olmana gerek kalmadan da istersen dene dediler. Dusukten 24 gün sonra iliski olduOnun için ilaç kullandın mi canım
Özür dilerim yanlış anladım,kırdıysam gerçekten özür dilerim canımOna imkansız demedim ki. Betanın vucudunda çoktan sıfırlanmıstır yani hala kalması çok zor anlamında demiştim :/ belki yeniden hamilesindir anlamında.
Hmm anladım canım inşallah tutmuştur o zaman :)Hayır sadece ultrasonla bakildi ve icin temiz istediğin zaman deneyebilirsin adet olmana gerek kalmadan da istersen dene dediler. Dusukten 24 gün sonra iliski oldu
Allahımmm ne tatlısın rabbim sana senin gibi tatlı bir bebek versin tez vakitteÖzür dilerim yanlış anladım,kırdıysam gerçekten özür dilerim canım
Yok estagfurullah canım önemli değil ❤Özür dilerim yanlış anladım,kırdıysam gerçekten özür dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?