İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar nasılsınız?
Dusuk yapali 33 gün oldu,ve bebeğimin kalbi duralı 40 gün oldu. Sizce hala kanımda hcg hormonu var midir?

İdrar testi yaptim evde çok çok silik 2. Çizgi var 6 gün önce de korunmasız ilikiskim oldu. Yumurtladım sanıyordum ben ama yumurtlamadim galiba.
@Kartanesii8892 zbt2121 Matsiyah @Catlakkurabiyee @Gamzelikiziniz ve diger arkadaslarim

Bu konuda hiçbir bilgim yok canım. Tek bildiğim eğer istemeyerek korunmasız olduysa tutma ihtimali çok yüksek .. rabbim gönlüne göre versin bir araştıralım bakalım internetten belki bebiş geliyordur:)

1 1,5 ay sonra değerin sıfırlandığını yazmışlar canım ama bu kesin bilgi değil.. bence bu zamana sıfırlanması lazımdı yinede bekleyip bir ultrasona girmen en hayırlısı

Bence imkansız gibi. Testin fotosunu atar mısın. Hayırlısı olsun hakkında ❤

Canım bence olabilir çünkü kartanesinin de öyle olmuştu. Tabi seninki kadar onun vücudunda hormon yoktu ama Allah’ın işi velli olmaz :)) inşallah gönlünden geçen olur

Benim hormonlarim hep olması gerektiği gibi yüksek değildi. 10 gün önce de test yaptım çok silikti,sonrasinda akintim oldu ve iliskide oldu simdi de ayni sekilde çok silik olunca kafam karisti nasıl olurda 10 günde o çok silik olan hormon hala bitmedi, ben pek sanmıyorum ama yine acaba mi dedim :) Gamzelikiziniz Squid İmkansiz diye birşey yoktur birazcık pozitif ol belki sende hamile kalirsin. Peri Tozuu

Bir iki gün sonra tekrarla canım testi, inşallah vardır

Hiç bi bilgim yok canım ama adet oldun demi sen düşükten sonra

Ona imkansız demedim ki. Betanın vucudunda çoktan sıfırlanmıstır yani hala kalması çok zor anlamında demiştim :/ belki yeniden hamilesindir anlamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…