İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Merhaba canim donmene sevindim esine gecmis olsun bende hala hamile degilim bu ay da olacagini sanmiyorum ev tasicaz diye calismadik :)
Bende bugün taşındım canım valla zor işler Allah yardımcın olsun :) aslında bu süreçte düşünemiyorsunuz bebek falan ama bunun düşünmekle alakası yok bunu da görmüş oldum :)

kızlar merhaba. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı.. son tahlilim 2 gün önce yapıldı. bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi?

İlk kan verdiğinde iğne yapalı kaç gun olmustu ? Ve ikinci yaptıgında kaç gun olmustu. 12 gunden snra kan verilmesi gerektiğini biliyorm

İlk kan verdiğinde iğne yapalı kaç gun olmustu ? Ve ikinci yaptıgında kaç gun olmustu. 12 gunden snra kan verilmesi gerektiğini biliyorm
ilk kan verdiğimde iğneden sonra 6 gün olmuştu, ikincisinde 8. ama doktorum bu iğne idrar tahlilini etkiler ama kan tahlilini etkilemez dedi.. acaba hala yükselme ihtimali var mı ki?

C
ilk kan verdiğimde iğneden sonra 6 gün olmuştu, ikincisinde 8. ama doktorum bu iğne idrar tahlilini etkiler ama kan tahlilini etkilemez dedi.. acaba hala yükselme ihtimali var mı ki?
Benm burdan okudugum kadarıyla 12 gunden snra kan veriliyor. Belki senin yeni yeni dollenme oluyordur. Kaç gun oldu kan vereli ? Bir daha ver belki yukselmiştir

cumartesi verdim en son. benim kafamı karıştıran ilk değer neden 9,93 tü de sonra 3,26 ya düştü :/

merhaba arkadaşlar ben bi süredir farklı form sayfalarını da okudum ben de aranıza katılmak istiyorum ve bu ay inşallah hamile kalırım diye ümitlenip dua ediyorum 4 aylık evliyim iki aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah evlenmeden üç ay öncesi rutin kontrole gittiğimde dr hanım hemen bebek düşünüyor musunuz dedi ALLAH kısmet ederse düşünüyoruz dedim hormon testi sonucunda bilinen fsh(14) yüksekliği dışında bi problemimiz yok erken menopoz gibi dursada henüz menopoz değil ama yine de kontrol olmanız iyi olmuş dedi. ilk gece yada ayda hamile kalmazsan adetinin 3. günü gel çatlatma iğnesi yapalım dedi ama çevremdeki bi çok insan da ilk 6 ay deneyin sonrasında gidersiniz dediler. 30 günde bir düzenli adet oluyorum iki aydır da ovülasyon takibi yapıyorum bunun yanı sıra orta yaş grubu olduğum için yumurta güçlendirme amaçlı sabahları aç karnına arı sütü ve polen ,bal tarçın çörekoyu karışımı ve yaklaşık 12 gündür incir kürü yapıyorum. umarım Rabbim bize de hayırlı bir evlat nasip eder.

Herhangi bir sorunun yoksa bebiş için de engel yok diye biliyorum. biz de iyiyiz şükür canım. Daha iyi olmana sevindim bebeğiniz gelsin inşallah tez zamanda
Hiç bir sorunum yok çok şükür kan uyuşmazlığindan şüphelendiler ama ikimizin ki de ayni kan grubu. Hemen deneyebilirsin dediler. Ama yine de icimde bir korku var ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum

Ah kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yavrunu. Bol bol dinlen vitaminlerini al. Bende öyle diyorum kalabiliyorum en azindan çok sukur

Çok teşekkür ederim. Allah hepimizin kucağıni sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah :)

Hiç bir sorunum yok çok şükür kan uyuşmazlığindan şüphelendiler ama ikimizin ki de ayni kan grubu. Hemen deneyebilirsin dediler. Ama yine de icimde bir korku var ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum
Aa çok üzüldüm canım ya. Geçmiş olsun. Bayadır yoktum burda yeni gördm yazını noldu nasıl oldu ? Şimdi nasılsın

Aa çok üzüldüm canım ya. Geçmiş olsun. Bayadır yoktum burda yeni gördm yazını noldu nasıl oldu ? Şimdi nasılsın
Çok sağol canim. Valla kontrole gittim bebek olmuş dediler sonra kendi kendine dustu 1 ay oldu bugün. Simdi daha iyiyim çok sukur. Sende ne var ne yok?

Çok sağol canim. Valla kontrole gittim bebek olmuş dediler sonra kendi kendine dustu 1 ay oldu bugün. Simdi daha iyiyim çok sukur. Sende ne var ne yok?
Bende adet söktürücü kullanmaya basladım. Kullandıktan bir gun sonra ovu testi yaptm pik yapmıstı ertesi gun yıne yaptm siliklrşmişti yani yumurta catlamıs . Degerlendirdik. O gunden 1 2 gun sonra göğüslerimin ucu hassaslastı 1 haftadan fazla oyle hassas hatta komple hassaslastı göğsüm. Dün ve bugun ara ara kasık agrım oldu. Agzımda sürekli kuruluk var. Bu kez biraz fazla umutlandım. İnşallah vardır. Çünkü tam zamanını degerlendirdik. Sende canını sıkma bak demekki hamile kalabiliyorsn ne hissettiğini biliyorm. Anlıyorm çok zor. Rabbim yerini doldursun inşallah.❤

Çok sevindim senin adina inşallah en kisa zmaanda hamis kalirsin

Çok sevindim senin adina inşallah en kisa zmaanda hamis kalirsin
İnşallah canım bakalım hayırlısı inşallah allahın izniyle bu kez de boşuna heveslenmem. Ama adet olcak olsaydım bu kadar önceden göğüs hassasiyeti olur muydu ? Ve şimdiye geçmiş olması gerek miyor muydu ?

Canım sen hala adet olmadın mi o zamandan beri

Anladım 10 gün oldu mu ilacı kullanali
Yok canım 4 5 tane kaldı bitmesine. Onlarda bittikten sonra ki 10 gun içinde olmam lazımmıs . Ama ben ovu testi yapmıstm ondan pik çıkmıstı ertesi gun silikleşmişti yani yumurta catlamıstı. O gunden beri göğüslerim hassas.

Hmm anladım canım hiç ovu testi yapmadım bilgim yok o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…