İlişkiden sonra adet

Bazı insanlar da aşırı melaike.. Kayınvalidelerine o kadar melaike değillerdir..
İnsanlar ilişkisine birşey demiyor zaten.. İlişkiden sonraki aldırırım rahatlığına yorum yapıyorlar.. Hemen korumanıza gerek yok..
Korunmasız bir ilişki.. Yaş 19.. İlkte değil.. Adet 1 hafta geçmiş.. Gelip buraya soruyor.. Bence doğru değil konu.. Merak eden biri idrar testi yapar en basiti.. Kargaşa çıkarmaya gerek yok..

Bedava ya soruyoruz anasını satıyım. Gerçi bu yorumları tahmin edip açmamalıydım ama neyse.

Konu sahibi, korunmadığın için sana kızdım açıkçası ama artık olan olmuş. Kızdım çünkü bu senin için bir sürü sıkıntı doğurabilir. Mesele sadece gebelik değil cinsel yolla bulaşan hastalık da kapabilirsin. Ki şu an gebelik şüphen var ve kürtaj öyle basit bir şey değil sana çok sıkıntı yaratabilir. 19 yaşındasın ve aile hayatı yaşamadığın birinden hamile kalırsan bu bebeği elbet kolayca aldıracağını söyleyebilirsin ben bunu sıradışı karşılamadım. Herkes allahın verdiği can o diyor da henüz bi canlı söz konusu değil embriyo o. Ayrıca bu senin bedenin ve içinden başka bir insan çıkarmak tamamiyle senin kararın. Bunun vicdanla veya allah korkusuyla bi alakası yok. En yakın zamanda bi gebelik testi yaptır hamileysen de kürtaj için düzgün bir yer bul

Insanlar bedenlerine çesitli düzeltmeler onarımlar vs yapabilirler bu kişinin hür iradesidir zaten ama bir canlıyı yok etmekten bahsederken bunun Allah korkusu ile alakası yok demeniz hoş degil o bir embriyo olabilir nokta kadar dahi olsa o bir canlı ve elinden yaşama hakkı alınmazsa bir insan olucak bahsettiğiniz sey bir bitki degil ki onunda bi canı vardır

Simdiye kadar boyle suphesi olan test yapmadan duramazdi.
Ortalik karistirmak icin acilmis konu.
Ben evli halimle iki gun geciksem 3 test yapiyorum. Bu ne rahatlik

Benim istemediğim birşey olduğu için belkide aklıma gelmedi.
Biz de istemiyoruz ondan yani. Zaten isteyince adet gunu gecmeden basliyordum teslere.
Ayrica nisanliyken korunmasiz iliski sonrasinda icime bosalmadigi ve ertesi gun hapi da kulandigimiz hlde 1 gun gecikince hemen test yptim. Bana bu rahatligini aciklayamazsin yani

Bu konuda daha teknik düşünülmesi gerektiği kanısındayım. Dediğim gibi ben vücudumdan bir insan çıkarmak istemiyorsam tıbbi şartlarda henüz canlı haline gelmediği müddetçe bunu sona erdirmem kimse tarafından vicdansızlık allah korkusuzluk olarak nitelendirilmemeli

Iyi bi zahmet sevisirken de teknik dusunun korunun(sizin nezdinizde diger genc kizlar da )

Ozaman önlemini almalısınız vcudunzdan çıkartmak istemediğin şeyin ha almamışsanız sonrasındaki savunmanız bu olmamalı çünkü bunun çok kolay ve basite indirgenecek bi durum oldugunu düşünmüyorum haliyle ruh halini etkileyecek bi durum belki sonrasında pişmanlık bile getirecek muallak

Elbette ki önlem alınması gerektiği kanaatindeyim. Ancak nitelikli bireyler için kürtajın bu denli dramatize edilmemesi gerektiğini düşünüyorum

Tamamen katılıyorum.

Bu göreceli bi durum siz dramatize etmezsiniz diğeri eder belki hiç istemeyerekte olsa yapar sonuc olarak iki tarafta yapmış olur ama kullandığınız kelime hoş olmadı sdc

Bu göreceli bi durum siz dramatize etmezsiniz diğeri eder belki hiç istemeyerekte olsa yapar sonuc olarak iki tarafta yapmış olur ama kullandığınız kelime hoş olmadı sdc
Yo ben kimsenin fikrine karışmıyorum zaten ama burada hep kürtaj söz konusu olduğunda insanlar kendi fikirlerini dayatıyorlar. Nitekim bu konfa da öyle oldu konu sahibi ağır ithamlara maruz kaldı. İsteyen istediği gibi düşünebilir deniliyor sonra da allah korkunuz yoksa yapcak bi şey yok falan deniliyor. Yani çevir kazı yanmasın hesabı. Sözde herkes herkesin fikrine saygılı ama yargılama had safhada. Burada herkes adeta bir ağır ceza reisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…