- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
Tamam.
Tamam.Google'a bakıp bulabileceğin şeyleri burdan başlık açmandan da belli.Kadınsan bile milletle eğleniyorsun.Her türlü yazık.
Arkadaşlar biraz utandığım bi konu ama herkes görsün diye de bir derdim var'a yazmak istedim umarım kaldırmazlar çünkü içim içimi yiyor. İlişkiye girdikten sonra adetim 1 hafta gecikti tüm belirtileri var karnım ağrıyor ama bir türlü adet olamıyorum sizce neden olabilir? (İlk ilişki değil)
Soruyolar.Babası da sizi masum sanıp öpmeye bile kıyamayan adam mı:)
Bunu yargılamak için söylemiyorum, ben sizin gerçek olduğunuza inanmıyorum sürekli kendinizle çelişen mesajlarınız var.
Bide sadece merak, sürekli yaşınızı ve mesleğinizi neden her konunuz da vurguluyorsunuz, amaç nedir?
Ultrason mu var gibi geliyorArkadaşlar biraz utandığım bi konu ama herkes görsün diye de bir derdim var'a yazmak istedim umarım kaldırmazlar çünkü içim içimi yiyor. İlişkiye girdikten sonra adetim 1 hafta gecikti tüm belirtileri var karnım ağrıyor ama bir türlü adet olamıyorum sizce neden olabilir? (İlk ilişki değil)
%99 hamilesinKorunmadık, ama karnım ağrıyor tüm adet belirtileri var
19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
hamileliktede ilk ay adet olacakmışsın gibi ağrı oluyor zaten fakat adet olmuyorsun büyük ihtimal hamilesin.Korunmadık, ama karnım ağrıyor tüm adet belirtileri var
kusura bakma da o masum bebek ödeyecek senin cezanı.Ben herşeyi dine bağlayan insanları da anlamıyorum tamam korunmamak bir hata ama ne yapabilirim olan olmuş. Biri de bebeği çöpe atarsın gibi birşey yazmış yok artık.. ben zaten bebekleri çocukları çok severim ama herşeyin zamanı var.. Hatanın günahını da ben ödeyeceğim sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?