İlişkiden sonra adet

Günahı benim boynuma biraz fazla abartmadınız mı elinize ne geçiyor bana bunları yazarak?
Sen 19 yaşında nasil böyle vurdumduymaz olabiliyorsun peki. Günahı tabiki senin boynuna. Ilk ve tek tepki gösteren ben değilim. Bi kaza sonucu birsey olur ne bileyim hap kullanırsın hasta olursun antibiyotik etkisiyle hamile kalirsin. Yada prezervatif kullanırsın delik olur hamile kalirsin. Ama bile bile korunmasız ilişkiye giripte böyle "tamam oldu yapicak birsey yok dogurmicam" demen çok korkunç ya. Sevişebiliyorsan aklın ona eriyorsa korunmayida düşün o bi zahmet

Günahı benim boynuma biraz fazla abartmadınız mı elinize ne geçiyor bana bunları yazarak?

Hangi uçuş firmasında host'essin söyle de bir daha o firmayı kullanmym kalite yönünde sıfır çalışanları varmış demek ki ...

İdrarda gebelik hemen çıkmayabilir tam okuyamadım ama adet 1 haftamı gecikti? Bi 10 gün sonra test yapmanızı öneririm gebelik kana daha hızlı düşer kürtajın yasal süresi 10 haftadır ama bunu devlet hastaneleri yapmıyor bebekte anne saglıgını deforme eden bir durum yoksa yada bebek Saglıklı degilse ve ölmüşmü vb durumlar dısında istege baglı kurtaj gbi bı durum yok özel muayenehanelerde yapılıyor olması muhtemel ama aynı sekilde yasal 10 hafta eger bu durumda gebemiyim degilmiyim ögrenmek istiyorsan herhangi bi hastanede acil serviste dahil beta hcg kan testi kesin net sonuctur umarım kurtaj durumuna ihtiyacın olmaz yargılamak istemiyorum vicdan ve ahlaki boyuta girmicem oyuzden

Benim bir tanıdığım Antalya'da bir firmada kabul edilince yaklaşık 3-4 ay eğitim görüp başlamıştı hem de yurtdışına. Şartları THY gibi değildi tabii. Olabiliyor yani.

Bu sevgilin ağustos ayında yazdığın seni öpmeye bile çekinen sevgilin mi

Konuyu açtığında ilk ilişki değil diye belirtme yapmanın nedenini merak ettim ,tecrübe etmiş olmanın bize ne gibi faydası var ya da sana?

Ben senin gibilere "düzenli troll" diyorum.Yani gerçek gibi görünen , şüphe uyandırmamak için arada sırada normal şeyler paylaşan canı sıkıldıkça işsizlikten trollük yapmak için buralara giren troll demek yani.Diğer troller gibi aşırı uç konular açmıyorsun ki sahte olduğun anlaşılıp ban yemeyesin.Kısacası senin gerçek olduğuna inanmıyorum.

Tabi ki şuan ağlıyorum ve çok endişeliyim mesela hava da fırtına var çıkamıyorum da.

Tamam.

Hangi uçuş firmasında host'essin söyle de bir daha o firmayı kullanmym kalite yönünde sıfır çalışanları varmış demek ki ...
Prezervatif kullanmadan ilişkiye girdiğim için (hatamın farkındayım) kalitesiz oluyorsam kalitesiz bir insanım ne diyim.

Keske annende seni aldırsaymış canim ya.....kk dan ozur dileyerek bu yorumu yaziyorum.cunku bir cana kiymayi bu kadar basitlestirerek soylemek ....tarif edemedigim birsey ya diyecek baska soz bulamadim.Yuce rabbim senden yalvar yakar bebek.isteyenlere bahset insallah anneligi...Amin. insallah hamile.degilsindir hostes hanim kiz

Hamilelik hormonlarını yaşamadığım için şuan duygusal çok fazla bakamıyorum hata yaptım ve onu düzeltmenin yolunu arıyorum basit birşey değil bunu bende biliyorum.

Erkek fotosu koymasinada anlam veremedim zaten banada oyle geliyor su an

Hamilelik hormonlarını yaşamadığım için şuan duygusal çok fazla bakamıyorum hata yaptım ve onu düzeltmenin yolunu arıyorum basit birşey değil bunu bende biliyorum.
Hamilelik hormonları o dusunceyi degistirmiyor. Karakteride degistirmiyor.Yanlislari duzeltmiyor. Insallah hamile degilsindir de bi gunaha daha girmemis olursun.hakkinda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…