Ben herşeyi dine bağlayan insanları da anlamıyorum tamam korunmamak bir hata ama ne yapabilirim olan olmuş. Biri de bebeği çöpe atarsın gibi birşey yazmış yok artık.. ben zaten bebekleri çocukları çok severim ama herşeyin zamanı var.. Hatanın günahını da ben ödeyeceğim sonucta.
Hostes olma yaşı zaten 18 thy 20 yaşla alıyor hatta oda bazen 18 19la alıyor ama ben zaten thyde değilim başka bi firmadayım. Ve de thy dynedten yüksek sınav sonucu alınınca yaşa da pek bakılmıyor diye biliyorum ama lise mezunu olmak şart tabi.
Evet thy nin sınavları dyned üzerinden oluyor.yuh dyned ne mana? ben lisedeyken onu oyun diye oynardım ordan hostes mi olunuyormuş?
Hamilelik testi yaptırsam kesin çıkar mı?Hayırlı olsun ne diyelim. Hamileysen kabak gibi çıkar zaten 5haftalik olmuş.
Bunların hepsini biliyorum canım.Hostes olma yaşı zaten 18 thy 20 yaşla alıyor hatta oda bazen 18 19la alıyor ama ben zaten thyde değilim başka bi firmadayım. Ve de thy dynedten yüksek sınav sonucu alınınca yaşa da pek bakılmıyor diye biliyorum ama lise mezunu olmak şart tabi.
Hamilelik testi yaptırsam kesin çıkar mı?
Evet thy nin sınavları dyned üzerinden oluyor.
Tabi ki uçuşa başlamıyorsunuz 3 aylık bir eğitim oluyor. Üniversiteye gitmedim hostes olmak için.Bunların hepsini biliyorum canım.
Ama TEBRİKLER İŞE ALINDINIZ dedikten sonra uçuşa başlamıyorsun değil mi?
Ayrıca hani bi bölüm araştırıyordun okumak için? Üniversiteyi?
Geçen sene de çok soru soruldu ama hiç cevaplamadın, şu resimdekinin cinsiyetinde olduğunu düşünüyorum. Değilsen bile gerçek değilsin ondan eminim.
İnşallah sevgilin sorumluluk sahibi birisidir. Keşke korunsaydın.Korkuyorum birde yarın kan aldırmaya gidicektim. Sevgilim sadece.
Tabi ki uçuşa başlamıyorsunuz 3 aylık bir eğitim oluyor. Üniversiteye gitmedim hostes olmak için.
Amaaan nolucak kiz bosver aldirirverir olur biter. Nasil olsa olmuşa ölmüşe çare yokKorunmasız ilişki neyin kafası? Hamile olabilirsin. Değilsen de bu gidişle kalma oranın yüksek
Gastronomi okuyacaktınız ya onu diyorum.Tabi ki uçuşa başlamıyorsunuz 3 aylık bir eğitim oluyor. Üniversiteye gitmedim hostes olmak için.
Günahı benim boynuma biraz fazla abartmadınız mı elinize ne geçiyor bana bunları yazarak?Amaaan nolucak kiz bosver aldirirverir olur biter. Nasil olsa olmuşa ölmüşe çare yok
Hanım sanki kaş aldırıyor bu ne rahatlık ya hu!19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?