İlişkiden sonra adet

kim dine bağladı ki?
bu minvalde ilk yorum sizden geldi şu mesajınızla..

yuh dyned ne mana? ben lisedeyken onu oyun diye oynardım ordan hostes mi olunuyormuş?

Bunların hepsini biliyorum canım.
Ama TEBRİKLER İŞE ALINDINIZ dedikten sonra uçuşa başlamıyorsun değil mi?

Ayrıca hani bi bölüm araştırıyordun okumak için? Üniversiteyi?

Geçen sene de çok soru soruldu ama hiç cevaplamadın, şu resimdekinin cinsiyetinde olduğunu düşünüyorum. Değilsen bile gerçek değilsin ondan eminim.

gebelik testi yapın, hamile değilseniz regl olursunuz,
bir an önce test yapın 10. haftadan sonra kürtaj olamıyorsunuz.

Korunmasız ilişki neyin kafası? Hamile olabilirsin. Değilsen de bu gidişle kalma oranın yüksek

Abovvvv durum fena
Hemen idrar testini yaptırmakla başla.. Çıkarsa doktora gidersin. 19 yaşındasın, evli değilsin, doğrucağını sanmam ama bir dahakine çok dikkat et ya kuzum. O da bir CAN sonuçta, Allah vermiş minicik bir kalp ona da.. Tabi inş vermemiştir de değilsindir.

Tabi ki uçuşa başlamıyorsunuz 3 aylık bir eğitim oluyor. Üniversiteye gitmedim hostes olmak için.

Tabi ki uçuşa başlamıyorsunuz 3 aylık bir eğitim oluyor. Üniversiteye gitmedim hostes olmak için.
Gastronomi okuyacaktınız ya onu diyorum.
Amaaan her neyse,

İlerde daha fazla pişmanlık duymak istemiyorsan ciddi olmadığın ilişkide korunmamazlık yapma. İlişki bile yaşama herşeyi çabuk tüketme.

Hanımlar konu sahibiyle şu an karşılıklı oturmuyoruz farkındasınız değil mi? Belki de çok üzgün, telaşlı, endişeli ya da ağlıyor ne bileyim.

Kızın güçlü kaldığını gördükçe üstüne gitmek neden? Olan olmuş kız haklı. Bundan sonrası mantıklı düşünüp doğru kararları vermekte. Ağlayıp sızlayıp kendini yerlere atmanın kime ne faydası olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…