İlişkiden sonra bacak ağrısı

Kiyamam ki sana şimdi
Dün tekrar başladık tüp bebek tedavisine, eşim bugün sana dokunmayacağım yeter ki hayırlı bi evladımız olsun dedi.
Ben ölüyorum esimin gözlerindeki o çaresiz bakışı gördükçe.
Allah büyük inşallah bu sefer hayırlı haberi aldırır.
İnşaallah konu sahibinin eşi konu sahibine anlayışlı olur.
Allah hayırla evladini kucagina aldirsin.

18 yaşındasın yahu 18. Ne desem bilemedim , bu işler çocuk oyuncağı değil.Dikkatli olsun eşin de sen de dikkatli ol.

Canimmmm Rabbim boy boy saglikli cifter cifter evlatlar nasip etsin size.
insallah Hayirlisiyla tedavin basariyla olumlu sonuclanir bizede mujdeyi verirsin

Canimmmm Rabbim boy boy saglikli cifter cifter evlatlar nasip etsin size.
insallah Hayirlisiyla tedavin basariyla olumlu sonuclanir bizede mujdeyi verirsin
Size mutlaka sonucu yazacağım.
Dualarına beni kat nolur.
İnan çok mutlu oldum yazınıza.
Moral oldu bana.

Size mutlaka sonucu yazacağım.
Dualarına beni kat nolur.
İnan çok mutlu oldum yazınıza.
Moral oldu bana.
valla icimden bi hiss hersey cok guzel guzel olacak diyor.
cook dua edicem sana soz mubarek ramazani serifin hatiri icin rabbim sana ve senin gibi evlat atesiyle yananlara en kisa zamanda mujdeyle bebekler nasip etsin.
sana tek tavsiyem rahat bir kafan olmasi lazim.
oyle seylerle ugras ki aklina bebek bile gelmesin. evin icinde bahsi gecmesin kasmayin
hersey biraktigin yerde baslar.

Kaç yaşındasınız?
Üşenmedim eski yazılarınızı okudum. 18yaşından küçük evlenmişsiniz. Nikahınız sonra olmuş. Şu an 2yaşında ve 8aylık olmak üzere iki çocuğunuz var ve 5aylık hamilesiniz.
Sanırım hiç korunmadınız.
Bu yazdıklarınız gerçekse bu forumda gördüğüm en büyük cahil cesareti sizde.
İlk defa birine böyle bir yorum yapıyorum ama şok oldum.
Özgürce sevişmek güzel şey hem de çok güzel ama sürekli üç beş ay arayla çocuk yapmak ve bakmak arasına sıkıştıysanız görev gibidir artık.

Eşimin ve benim kimsemiz yok canım.
Var olanlarda aramıyor sormuyor.
Esim zaten çok anlayışlı hiç çocuk konusu ile ilgili bişey sorup beni uzmez.
Esim is bile yapmasan neden yapmadin demiyor.
O konuda sansliyim.
Kafayi dagitmaya calisiyorum.
Telefona oyun indirdim onu oynuyorum :):):)
Ay inşallah o guzel kalbinden gecen hislerinle rabbim beni sevindirsin.
Bende sana bol bol dua edeceğim.

şaka gibi.

ilişki olması şart mı. yani allah aşkına karı kocasınız biz mi anlatalım başka şekilde olabilme şeylerini. tövbe yahu.
Hay ağzına sağlık ben diycektim valla ayrıca ilk 3 ay her hamilelikte ilişki yasak muhtemelen onu söylemeye çalışmış arkadaş.

Reactions: KV_

pff 17de evlense bu hızla hemen hamile kalmıştır 19 falandır o zaman en fazla.

evladım sağlık ocağına falan git korunma yöntemlerini öğren. çocuk doğurmaya mı geldin bu dünyaya. daha biri kolaylamadan kedi gibi doğurup duruyorsun canına yazık.
o koca dediğin akılsızlada sevişme .

hadi inşallah gönlünüze göre hayırlısı olsun..

Bence siz gibiler afedersiniz de uçkur sevdasında olup doğurduğu çocuğa bile acımayan bencil insan görünümdeki vicdansızlardansınız...
İsin garibi sizden öğrenenler sizin gibi olacak biz de okulda eğitim vermeye çocuklara bisey öğretmeye çalışıp boşa kürek cekiyoruz. Dışardan o kadar belli oluyor ki öyle çocuklar...
Sevgiye ve vicdana muhtaç oluyorlar sizin gibiler yüzünden. Madem çocuğunuzu düşünmeyeceksiniz korunun da çoğalıp topluma bela olan evlatlar yetiştirmeyin.

Oha ya yazik gunah bende 4 aylik hamileym sorun olmadigi halde eşim dayaniyr vala dogumada kadarda olmayack azcik dayanin birzahmet

Konunun gerçek olduğunu sanmıyorum hanımlar sakin olun. Konu sahibi bizden bacak masajı önerisi almaya gelmemiştir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…