- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi Demetgelinn
-
Risk yoksa böyle bişeye gerek yok, hatta doktorun söylediğine göre ilişkinin faydası bile oluyor ilerleyen zamanlarda.Risk yoksa buna gerek var mı?
Konu dışı ama gerek yok. Riskli gebelikler ve doktorun özellikle belirttiği durumlar dışında sorun olmaz.Risk yoksa buna gerek var mı?
2hamileliğimde de dr o konuda bi yasak koymadı ikincide risk vardı kanamam oldu bebeğimin gelişimi yavaştı ama dr bişey demedi biz dikkat ettik haftada bir ve ben yorulmayacağım zorlanmayacağım kadar kısa süreli ağrım olduğunda aylarca olmadığıda oldu ama dr demedi biz istemedik konu sahibine gelince ağrı mı kramp mı acaba benim çok kramp olurdu ağlardımRisk yoksa buna gerek var mı?
Risk yoksa böyle bişeye gerek yok, hatta doktorun söylediğine göre ilişkinin faydası bile oluyor ilerleyen zamanlarda.
Bende onu demek istemiştim doğru düşünmüşüm demekki. Teşekkür ederim arkadaşlar.Konu dışı ama gerek yok. Riskli gebelikler ve doktorun özellikle belirttiği durumlar dışında sorun olmaz.
Allahım biz bir evlat sahibi olabilmek icin değil 9 ay 19 ay birbirimize dokunmayacagız.
Tüp bebek deneyip duruyoruz, doktorlardan çıkmıyoruz.
Allah evlat veriyor adam uçkuruna sahip olamıyor.
Cok üzüldüm bacak ağrına, yürüyememene.
Allah bu kocayla sana yardım etsin.
Bu mubarek gecede ben de senin icin dua edecem. 5 yil sonra oldu bebegim. Cok agladim, cok dua ettim. Hamdolsun Rabbime kucagimizi doldurdu. İnsAllah senin de kucagin en kisa zamanda en saglikli en hayirli evlatlarla dolar. Rabbim Ramazanin ilk gecesi hurmetine dualarimizi kabul etsin. İnan bu hasreti cekmeyen bilemez. Seni cok iyi anliyorum.Eşimin ve benim kimsemiz yok canım.
Var olanlarda aramıyor sormuyor.
Esim zaten çok anlayışlı hiç çocuk konusu ile ilgili bişey sorup beni uzmez.
Esim is bile yapmasan neden yapmadin demiyor.
O konuda sansliyim.
Kafayi dagitmaya calisiyorum.
Telefona oyun indirdim onu oynuyorum :):):)
Ay inşallah o guzel kalbinden gecen hislerinle rabbim beni sevindirsin.
Bende sana bol bol dua edeceğim.
Cok duygulandım ağladım mutluluktan allah razı olsun siz ve sizin gibi tüm kalbi güzel olan insanlardan.Allah size en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. En kısa zamanda kalbinizi sevinçle doldursun. Siz, sizin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkes her zaman dualarımdasınız. Böyle gördüğüm her mesaja yazıyorum ki, belki de tanımadığınız bir insanın duasında olmak bile bu tedavi sürecinde acizane belki bir moral olur. O an için kalbininize bir ferahlık verir.
saolll canimmm eksik olma. kimsesiz degilsiniz Allah var o hepimize yeter gönlünü ferah tut.Eşimin ve benim kimsemiz yok canım.
Var olanlarda aramıyor sormuyor.
Esim zaten çok anlayışlı hiç çocuk konusu ile ilgili bişey sorup beni uzmez.
Esim is bile yapmasan neden yapmadin demiyor.
O konuda sansliyim.
Kafayi dagitmaya calisiyorum.
Telefona oyun indirdim onu oynuyorum :):):)
Ay inşallah o guzel kalbinden gecen hislerinle rabbim beni sevindirsin.
Bende sana bol bol dua edeceğim.
İnanın siz gibi kalbi güzel insanların dualarında olursam rabbim beni sevidirecek ben buna inanıyorum.Bu mubarek gecede ben de senin icin dua edecem. 5 yil sonra oldu bebegim. Cok agladim, cok dua ettim. Hamdolsun Rabbime kucagimizi doldurdu. İnsAllah senin de kucagin en kisa zamanda en saglikli en hayirli evlatlarla dolar. Rabbim Ramazanin ilk gecesi hurmetine dualarimizi kabul etsin. İnan bu hasreti cekmeyen bilemez. Seni cok iyi anliyorum.
Ben bugün bi arkadaşımın tüp bebek haberini aldım, 10.günüydü ve olumlu sonuçlanmış hamileymiş. Inşallah sağlıkla kucağına da alır. Her aklıma geldiğinde onun için dua etmiştim çok duygulandım haberi alınca. Inşallah sizinde olumlu sonuçlanır. Bol bol dua edin, herşeyi veren allah. Elbet bi zamanı vardır.İnanın siz gibi kalbi güzel insanların dualarında olursam rabbim beni sevidirecek ben buna inanıyorum.
Cok mutlu ettiniz, aglattiniz bu aksam.
Benim buyuk sorunlarim vardı operasyon oldum. Problemler giderildi. İc organlarimda da sorun var ama gebelige engel degil allahtan.
Bi yandan cok umutluyum bi yandan huzunluyum.
Cok ameliyatlar oldum cok yol katettim.
İnsallah bu sefer dualarinizla rabbimde hayirlisi ile nasip ederse bende iyi olacagini umut ediyorum.
Dün tekrar başladık tüp bebek tedavisine, eşim bugün sana dokunmayacağım yeter ki hayırlı bi evladımız olsun dedi.
Ben ölüyorum esimin gözlerindeki o çaresiz bakışı gördükçe.
Allah büyük inşallah bu sefer hayırlı haberi aldırır.
İnşaallah konu sahibinin eşi konu sahibine anlayışlı olur.
Allah hayırla evladini kucagina aldirsin.
Rabbim evladina hayirli gunler, mutlu ömür nasip etsin insallah.bende 6 kez tüp bebek denemiş yıllarca bebek beklemiş biri olarak size dua etmek istedim
benim bebeğim şimdi yanımda uyuyor seneye ramazan da senin bebeğin de senin yanında uyuyor olur inşalahhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada ben kendiliğinden hamile kaldım ve eşim 9 ay bana dokunmadı doktor yasaklamadığı halde korkudan ölüyoduk bişey olcak diye :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?