İlişkiden sonra bacak ağrısı

Risk yoksa buna gerek var mı?
2hamileliğimde de dr o konuda bi yasak koymadı ikincide risk vardı kanamam oldu bebeğimin gelişimi yavaştı ama dr bişey demedi biz dikkat ettik haftada bir ve ben yorulmayacağım zorlanmayacağım kadar kısa süreli ağrım olduğunda aylarca olmadığıda oldu ama dr demedi biz istemedik konu sahibine gelince ağrı mı kramp mı acaba benim çok kramp olurdu ağlardım

Risk yoksa böyle bişeye gerek yok, hatta doktorun söylediğine göre ilişkinin faydası bile oluyor ilerleyen zamanlarda.

Konu dışı ama gerek yok. Riskli gebelikler ve doktorun özellikle belirttiği durumlar dışında sorun olmaz.
Bende onu demek istemiştim doğru düşünmüşüm demekki. Teşekkür ederim arkadaşlar.
Risk yokken kendinize de eşinizede eziyet etmeye gerek yok.

Yani eşiniz hem size hem bebeğinize zarar verebilir ve siz buna bişey yapamıyorsunuz öyle mi ? helal olsun size de. Az bişey Bebeğinizi düşünün .

Allah size en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. En kısa zamanda kalbinizi sevinçle doldursun. Siz, sizin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkes her zaman dualarımdasınız. Böyle gördüğüm her mesaja yazıyorum ki, belki de tanımadığınız bir insanın duasında olmak bile bu tedavi sürecinde acizane belki bir moral olur. O an için kalbininize bir ferahlık verir.

Daha nelere hayret edicektir acaba??
Böyle bencil bir babaya mı kızayım yoksa sorun çıkmasın diye bebeğinin hayatını riske atan anneye mi???

Bu mubarek gecede ben de senin icin dua edecem. 5 yil sonra oldu bebegim. Cok agladim, cok dua ettim. Hamdolsun Rabbime kucagimizi doldurdu. İnsAllah senin de kucagin en kisa zamanda en saglikli en hayirli evlatlarla dolar. Rabbim Ramazanin ilk gecesi hurmetine dualarimizi kabul etsin. İnan bu hasreti cekmeyen bilemez. Seni cok iyi anliyorum.

Siz nasıl ana baba olcaksınız hayret bi şey!
Doğuma giderkende ister, doğumdan sonrada, ameliyatlı dikişliykende, benek emerken de..

Cok duygulandım ağladım mutluluktan allah razı olsun siz ve sizin gibi tüm kalbi güzel olan insanlardan.
Bana annem destek olmazken tanımadığım insanlar beni dualarına katıyor.
Bu öyle bişey ki beni bu yolda müdalede edenler anlar.
Kalbimiz acıyo resmen.
Allahım sizinde guzel kabinizden gecen ne varsa en kisa zamanda nasip etsin.

saolll canimmm eksik olma. kimsesiz degilsiniz Allah var o hepimize yeter gönlünü ferah tut.

İnanın siz gibi kalbi güzel insanların dualarında olursam rabbim beni sevidirecek ben buna inanıyorum.
Cok mutlu ettiniz, aglattiniz bu aksam.
Benim buyuk sorunlarim vardı operasyon oldum. Problemler giderildi. İc organlarimda da sorun var ama gebelige engel degil allahtan.
Bi yandan cok umutluyum bi yandan huzunluyum.
Cok ameliyatlar oldum cok yol katettim.
İnsallah bu sefer dualarinizla rabbimde hayirlisi ile nasip ederse bende iyi olacagini umut ediyorum.

Bacak ağrısı ben son aylarda yaşamıştım sizin daha çok küçük hamileliğiniz yeni

Ben bugün bi arkadaşımın tüp bebek haberini aldım, 10.günüydü ve olumlu sonuçlanmış hamileymiş. Inşallah sağlıkla kucağına da alır. Her aklıma geldiğinde onun için dua etmiştim çok duygulandım haberi alınca. Inşallah sizinde olumlu sonuçlanır. Bol bol dua edin, herşeyi veren allah. Elbet bi zamanı vardır.

bende 6 kez tüp bebek denemiş yıllarca bebek beklemiş biri olarak size dua etmek istedim
benim bebeğim şimdi yanımda uyuyor seneye ramazan da senin bebeğin de senin yanında uyuyor olur inşalahhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada ben kendiliğinden hamile kaldım ve eşim 9 ay bana dokunmadı doktor yasaklamadığı halde korkudan ölüyoduk bişey olcak diye :) :) :)

Rabbim evladina hayirli gunler, mutlu ömür nasip etsin insallah.
Öp benim için meleğini.
Allah razi olsun o guzel kalbinden benim icin gecirdigin dualara.
Benim hikayem uzun sorunlarim var cnm iki ameliyat gecirdim.
Rabbimden umut kesilir mi hic, kuru topraklara can veren rabbim bize de nasip eder inşallah.
Hep derim hayat kisa evren sonsuz. Rabbim sonsuz evreninde bizi sevindirmez mi hic...
Rabbim nasip etsin canım inan ki bizde dokuz ay dokunmayız birbirimize.
Eşim cok anlayislidir senin esin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…