İlişkiden sonra bacak ağrısı

bebeğini ve kendini koruyabilecek savunabilecek bir olgunlukta değil ki konu sahibi
kimisi 14 yaşında bile dişli hayata kafa tutacak yapıdadır ama yok yani zayıf korunmaya tavsiyeye telkine ihtiyacı var belliki

Yemeklerine şap atabilirsiniz mesela o kocayi bïrak baba olamayan adama da boyle bir munasebet yaraşır kardesim inanin cok uzuldum ama siz her seyden önce artik bir annesiniz ve ona gore davranmalisiniz. Keske bebeklerimi yasatabilseydik babası ve ben o esiniz sanirim bir bebegin allahin ne kadar guzel ve ulasilması zor bir lütfu oldugundan habersiz sanirim rabbim hidayet versin. ..
Cok uzulebilirsiniz belki yazacagima ama emin misiniz boyle bir adamdan cocuk istediginize cok ama cok ozur diliyorum ama esinizin yaptigini hic bir seye sigdiramadim inanin.
Hakkinizi helal edin.

Canım bu üçüncü çocuğuymuş
Hiç korunmamış olmalı kendisi daha 18 yaşında
Alışkınlar yani

Ben yaşınızı merak ettim 18 falan mı ?koca daha önemli dimi allah muhafaza kaçar gider nerde bulcan bida

Yakın bir arkadaşımın büyükbaş kocası aynı eziyeti yapmıştı kıza ve bebegine
Bebeği karnında olmuştu ve 9 yıl hastahane hastahane gezdiler daha sonra bir bebekleri olsun diye

Saka gibisiniz yeminlen.. doktor yasakliyo esin iki gune bi istio sende bacak agrini mi soruyon? Dogurunca hapi yuttun o zmn

Canım bu üçüncü çocuğuymuş
Hiç korunmamış olmalı kendisi daha 18 yaşında
Alışkınlar yani
Buradan da anlasiliyor ki demekki rabbim evladi isteyene degil istedigine veriyor...
Nasil bir zihniyet anlayamadim inanin kardesim evlat oyle bir mucize ki insallah bunun ne kadar degerli bir hazine oldugunu rabbim anlatmak zorunda kalmaz kendilerine insallah...
Rabbim hidayet versin
Allaha emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…