- Konu Sahibi Demetgelinn
-
Uzun suruyosa kramp giriyodur bacagina kasiliyodur filanda mevzu bu degil bence dr yasaklamis risk var demekki herkes soylemis zatende nedir bu rahatlik genislik yani nefsinin derdine dusmuş bebegini riske atiyorMrb arkadaşlar 4 aylık hamileyimdoktorum bana ilişkiyi yasakladı ama eşim iki üç günde bi istiyor olmaz diyince sorunlar çıkıyor mecburen kabul ediyorum ilişkiden sonra bacaklarım ağrımaya başlıyor yürüyemiyorum tuvalete giderken çok zorlanıyorum bu konuyla ilgili bi öneriniz varmi şimdiden teşekkürler
Rabbim sana saglikli tosuncuklar versin insallah canim ya. Okuyunca bi tuhaf oldum bendeDün tekrar başladık tüp bebek tedavisine, eşim bugün sana dokunmayacağım yeter ki hayırlı bi evladımız olsun dedi.
Ben ölüyorum esimin gözlerindeki o çaresiz bakışı gördükçe.
Allah büyük inşallah bu sefer hayırlı haberi aldırır.
İnşaallah konu sahibinin eşi konu sahibine anlayışlı olur.
Allah hayırla evladini kucagina aldirsin.
Amin canım inşallah.Rabbim sana saglikli tosuncuklar versin insallah canim ya. Okuyunca bi tuhaf oldum bende
Cok tatlisin aminn canim Allah'da senin gonlunun muradini versinAllah size en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. En kısa zamanda kalbinizi sevinçle doldursun. Siz, sizin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkes her zaman dualarımdasınız. Böyle gördüğüm her mesaja yazıyorum ki, belki de tanımadığınız bir insanın duasında olmak bile bu tedavi sürecinde acizane belki bir moral olur. O an için kalbininize bir ferahlık verir.
Dualarina beni de eklermisin ? Seninde Allah gonlune gore versinBu mubarek gecede ben de senin icin dua edecem. 5 yil sonra oldu bebegim. Cok agladim, cok dua ettim. Hamdolsun Rabbime kucagimizi doldurdu. İnsAllah senin de kucagin en kisa zamanda en saglikli en hayirli evlatlarla dolar. Rabbim Ramazanin ilk gecesi hurmetine dualarimizi kabul etsin. İnan bu hasreti cekmeyen bilemez. Seni cok iyi anliyorum.
Rabbim şifa versin. İnsAllah Rabbim en kisa zamanda nasip eder de, bebeginizle birlikte siz de yeniden dogarsiniz. Sifa olur size.İnanın siz gibi kalbi güzel insanların dualarında olursam rabbim beni sevidirecek ben buna inanıyorum.
Cok mutlu ettiniz, aglattiniz bu aksam.
Benim buyuk sorunlarim vardı operasyon oldum. Problemler giderildi. İc organlarimda da sorun var ama gebelige engel degil allahtan.
Bi yandan cok umutluyum bi yandan huzunluyum.
Cok ameliyatlar oldum cok yol katettim.
İnsallah bu sefer dualarinizla rabbimde hayirlisi ile nasip ederse bende iyi olacagini umut ediyorum.
Eklerim tabiki. Allah razi olsun. Rabbim dileyen herkese gönlündekini hayirlisi ile versin. Bence bu geceki dualarimiz kabul olacak Allahin izniyle. Boyle bir gecede boşuna burada birlesip karsilikli dualaşmış olamayız.Dualarina beni de eklermisin ? Seninde Allah gonlune gore versin
Senin eşin nasıl adam ya öyle hayvan mı O ??? Çocuğun düşebilir vicdan azabı cekersin. Bunları okudukça esıme daha bi bağlanıyorumMrb arkadaşlar 4 aylık hamileyimdoktorum bana ilişkiyi yasakladı ama eşim iki üç günde bi istiyor olmaz diyince sorunlar çıkıyor mecburen kabul ediyorum ilişkiden sonra bacaklarım ağrımaya başlıyor yürüyemiyorum tuvalete giderken çok zorlanıyorum bu konuyla ilgili bi öneriniz varmi şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?