İlişkiden sonra bacak ağrısı

9 ay gebelik, sonra lohusalik, 4 aylik olana kadar geceleri gaz sancisindan yarim saat uyutmayan bir cocuk, sonrasinda ortamizda yatmasi filan falan derken:) biz baya kankito olduk herifle:) siz daha yolun basindayken su koyvermisseniz fena atismalar sizi bekliyor bence...

Tek önerim karı koca olarak evlilik ve çocuk sahibi olmanın cinsel ilişkiden fazlası olduğunu öğrenin. Yoksa siz daha çok ağrı çekersiniz. Bebeği hiç mi düşünmüyorsunuz cidden?

Sorununuz muhtemelen sinir sıkışması oma bolgenizin iç kısmında. Hamilelikte bu durum kendi belli edebilir siz virde zorlayinca erkenden kendini hissettirmis sanki. Vee tabiki hekiminize gidip muayane olun ve uyarılarını ciddiye alın

Uzun suruyosa kramp giriyodur bacagina kasiliyodur filanda mevzu bu degil bence dr yasaklamis risk var demekki herkes soylemis zatende nedir bu rahatlik genislik yani nefsinin derdine dusmuş bebegini riske atiyor

Tovbeler olsun..Dr iliski yasak dicek benim koca bana yanasacak ve ben sirf sorun cikiyor diye bebegimin hayatini riske aticam haa.. hih iste o an sorun cikar ama benim tarafimdan hadım ederim ulen o baba olacak adami.. vicdansiz merhametsizlerden sen bizi koru demekle olmuyor bazen bizim guardimizi almamiz sart ornek siz mesela..

Rabbim sana saglikli tosuncuklar versin insallah canim ya. Okuyunca bi tuhaf oldum bende

Rabbim sana saglikli tosuncuklar versin insallah canim ya. Okuyunca bi tuhaf oldum bende
Amin canım inşallah.
Cok duygusal bi konu insan tuhaf oluyor dimi.
Bazen cok doluyorum.
Çok metanetli tevekkül icindeyimdir ama yerlere kapana kapana ağlıyorum.
İnsanoğluyuz Rabbim bizi neler gosterecek bilmiyoruz.
Rabbimden gelene boynum kildan ince.
İnsallah rabbim sevindirsin ben gibi bu yolda herkesi.

Cok tatlisin aminn canim Allah'da senin gonlunun muradini versin

Dualarina beni de eklermisin ? Seninde Allah gonlune gore versin

Doktoru duymadın galiba hayır olmaz diyceksiniz. Bebeğimiz ölse bu yüzden hiç mi vicdanın sızlamıycak diyceksiniz.

İlk 4 ay kanamam vardı. Sonrasında ilişki serbest ama o vajinadaki değişikliklerden dolayı canım çok acıyo eşim sağolsun üstelemiyo o yüzden. Kendi başının çaresine bakıyo.

Sizdeki nasıl bi öküzmüş anlamadım. Siz nasıl net bi şekilde hayır demiyosunuz onu hiç anlamadım..

18 yaşındasınız, iki kız çocuğunuz var ve bir daha hamilesiniz, riskli olduğu halde sizi ilişkiye zorlayan bir kocanız var ve detdiniz bacak ağrısı mı? Basiretiniz bağlanmış, aklî mekeleriniz yok olmuş herhalde. Lütfen bir doktora görünün, kendinizin ve hayatınızın farkına varın. 18 yahu, yazık değil mi size?

Rabbim şifa versin. İnsAllah Rabbim en kisa zamanda nasip eder de, bebeginizle birlikte siz de yeniden dogarsiniz. Sifa olur size.

Dualarina beni de eklermisin ? Seninde Allah gonlune gore versin
Eklerim tabiki. Allah razi olsun. Rabbim dileyen herkese gönlündekini hayirlisi ile versin. Bence bu geceki dualarimiz kabul olacak Allahin izniyle. Boyle bir gecede boşuna burada birlesip karsilikli dualaşmış olamayız.

Senin eşin nasıl adam ya öyle hayvan mı O ??? Çocuğun düşebilir vicdan azabı cekersin. Bunları okudukça esıme daha bi bağlanıyorum

Ve beyin,koşarak uzaklaşır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…