- 21 Kasım 2017
- 29.266
- 127.800
- 598
- Konu Sahibi Demetgelinn
-
Yoksa Suriyeli miymiş?Sana akıllara zarar birşey söyleyeyim konu sahibi 18 yaşında şu an karnında ki bebeği 3. Çocuğu olacak ki 2. çocuğu da henüz bir kaç aylık bebek daha. 2 kızı var bu bebeği de sırf erkek olsun hevesiyle yaptılar gibime geliyor. Konu sahibi cahil hem de körkütük cahil.
Onu bilemem ama bu olayı bir suriyeliler yapmıyor maalesef bizim ülkemizde de çok örneği var. Devir kötü heryer sapık pislik dolu insan en yakınına bile guvenemiyorken daha 18 yaşında kendisi reşit bile değilken 3 çocuk aklı başında olan insanların yapacağı iş değil. O çocukları hakkıyla yetistirebilecegini de sanmıyorum konu sahibinin ve eşinin. Baksanıza çocuk daha doğmadan anne babasının zulmüne maruz kalıyor.Yoksa Suriyeli miymiş?
Doktor yasaklamamasına rağmen 3.aydan itibaren bacısı muamelesi yaptı bana kocaeşinize söyleyin azcık tutuversin uçkurunu. Yasaksa risk var demek canınıza yazık, yavrunuza yazık. Doktora eşinizle gitseniz doktorunuz durumun ehemmiyetini anlatsa ona?
Sagol canim aminnnn :)Eklerim tabiki. Allah razi olsun. Rabbim dileyen herkese gönlündekini hayirlisi ile versin. Bence bu geceki dualarimiz kabul olacak Allahin izniyle. Boyle bir gecede boşuna burada birlesip karsilikli dualaşmış olamayız.
Senin yorumundan sonra baktım bende. Ne denir bilemedim..Eski mesajını okudum bizzat kendisi yazmış.
İnsanın nutku tutuluyor değil mi.Senin yorumundan sonra baktım bende. Ne denir bilemedim..
Sen gibi güzel insanlar oldukça Dünya dönmeye devam edecek.yaa yazılarınızı okudum çok duygulandım inşallah rabbim nasip etsin hepimize adınızı verir msiniz size bol bo dua etmek istiyorum mümin kardeşinin kardeşe duası kabul olur inşallah
Evet.. çok üzücü.İnsanın nutku tutuluyor değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?