İlişkiden sonra pişmanlık..

Şundan bi sıyrılayım tövbe bi daha zaten bunun stresi bile facia
Stres sizi daha çok yıpratır. Yapmayın sakin kalmaya çalışın. Psikolojik de olabilir. Sakin olup en doğru şekilde kararlar vermek sizin için en sağlıklı davranış olur.

Şimdi psikolojik olarak o belirtileri göreceksin yoksa bile hastalık...
Hiç belirti vermeyedebilir o belirtileri kafandan at
HIV olan biriyle ilişkiye girmek bile %100 kaptırmıyor hastalığı
En en kötü ihtimal HIV olsan bile artık ölüm değil sonu, hayatlarını sürdürüyorlar da şimdi oraları konuşmayalım bence
Bu 3 ay aklından atmaya çalış

Stres sizi daha çok yıpratır. Yapmayın sakin kalmaya çalışın. Psikolojik de olabilir. Sakin olup en doğru şekilde kararlar vermek sizin için en sağlıklı davranış olur.

Diyorum ya sen kimseyle yapma yapma sonra da bunun içine düşür kendini.Belki de yalan söylüyor cidden ama ben olsam öncesinden söylerdim böyle bir şeyi

Üç ay çok uzun Yarın test isteyeceğim henüz erken bile olsa. Sonra da kadın Doğuma da giderim.bence o da doğru söylüyordur önemli bi konu sonuçta

Diyorum ya sen kimseyle yapma yapma sonra da bunun içine düşür kendini.Belki de yalan söylüyor cidden ama ben olsam öncesinden söylerdim böyle bir şeyi
Ona güvenecek değilsin. İçinde rahat olur doktora gidin bian evvel.

Evlendim 1sene sonra idrar yollari iltihabi ile uğraştım o direk bademciklerime vuruyordu 2ayda bir. Ama o ilk bi senede sürekli halsiz yorgun hasta olacakmışım ama olamıyor gibi bir halim vardı. Daha sonrsa birden bi patlak verdi idrar yollari enfeksiyonu 1bucuk 2 sene sürdü. Doktorun dediği yeni evlenenlerde (aslında cinsel anlamda) olabilen birşeymiş bu gune kadar böyle birşey olmadığı için yeni bir döngü icine girdiğin icin bazen vücut reaksiyon verebiliyor böyle şeylerle dedi. Belki seninki de buna benzer birşeydir arkadaşım kötüyü düşünme hemen.

Biraz konumlu bi adam kendine o konularda dikkat ediyordur diye düşünmek istiyorum
Siz en iyisi bir jinekologa ya da aile hekiminize danışın ve sağlıklı bilgiler/tavsiyler alın.yoksa biz ihtimalleri böyle konuşurken stresi artırmaktan başka işe yaramayacak. Doktorlarla konuşun.

Paniğim elimde olmadan.Normal gripsem bile daha uzun sürecek Eminim iyileşmem.

Siz en iyisi bir jinekologa ya da aile hekiminize danışın ve sağlıklı bilgiler/tavsiyler alın.yoksa biz ihtimalleri böyle konuşurken stresi artırmaktan başka işe yaramayacak. Doktorlarla konuşun.

Evet belki de salgından dolayı normal gribim.Üst üste gelince kuruntularda bulunuyorum

Benm asil aklıma takılan tanimadiginiz bir adamla nasl birlikte oldunuz, sizin tercihiniz ama bilemedim

Bir jinekolaga gidip gerekli testleri yaptirin , en azindan bir hastalik vs varsa da erken teshis edilir tedavisini olursunuz , doktor zaten zamanlama konusunda sizi yonlendirir yani hangi hastalik ne zaman belirti gosterir vs vs gibi
Bir daha da korunmadan sevismeyin hemde hic tanimadiginiz bir adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…