sorma ya ben bide hastaydım öksürmekten içim dışıma çıkıyodu ama oğlum baskın çıktıAynen yani benim ilk bebeğim evlenir evlenmez kaza ile oldu nasıl olduğundan haberim bile yok şimdi ikinciyi düşünmeye korkuyorum.
bu ne ki yavrum valla bir tek ayak üstünde ilişkiye girmediğimiz kalmıştı. minik sıpalar bazen çok inatçı oluyor.1 saat sırtına yastık koyup mu bekliyorsunuz :O bebek yapmak bu kadar zor mu ya
Amuda kalk bari tovbe tovbe.
Yastik koymana ne gerek var yarim saat normal yat spermler zaten cok hizli ilerler. Hamile kalirsna kalirsin zaten.
1 saat beklemen lüzumsuz.
Olacaksa 2 dk içinde de oluyor.
Olur mu oyle sey canim belki hareketli sperm sayisi az esinin. Gayet dr lar bile yastigi oneriyor. Ayrica sperm 6 saatten daha uzun sure yasiyor. Iliski biter bitmez kalkip yikanirsa cocuk nasil olsun. Bariz eskilerin korunma yonetemi bu zaten. Is biter bitmez ayaklanirsa dogal olarak yumurtalara ulasamiyo sperm. Yani 1 saatte de olur 6 saattede orasi hic belli olmaz.
Yastigi size degil diger alintiya yazdim farkindaysaniz. Yumurta hucresi 24 saat yasiyor 48 saat boyunca gerceklesemez ne yazik ki.. Illaki ihtimali var ama ihtimalin oranini arttiran seyde uzun sure dogru pozisyonda kalmasi. Oturmaninda ekstra yardimi dokunacagini dusunmuyorum.Hanımefendi spermlerin canlı kalma süresi 48 saat.
Yani ilişki anında değil sonraki 48 saat boyunca da döllenme gerçekleşebilir.
Uzansa da otursa da ayakta da olsa bu gerçekleşebilir.
Kimse yastığa bir şey demiyor.
1 saat fazla dedim kendi adıma.
Oysa vurduğu gün yumurtlama günüydü düşünmüyorum diyordu :)2 gün önce eşim vurdu diye konu açmadın mı sen, barıştınız mı
Oysa vurduğu gün yumurtlama günüydü düşünmüyorum diyordu :)
Yastigi size degil diger alintiya yazdim farkindaysaniz. Yumurta hucresi 24 saat yasiyor 48 saat boyunca gerceklesemez ne yazik ki.. Illaki ihtimali var ama ihtimalin oranini arttiran seyde uzun sure dogru pozisyonda kalmasi. Oturmaninda ekstra yardimi dokunacagini dusunmuyorum.
"Ancak yumurta hücresi en fazla bir gün yaşayabildiği için yumurtlamanın üzerinden 1 günden fazla süre geçtiğinde ilişki olsa ve sperm olsa dahi hamilelik oluşamayacaktır." Ayni sekil alintidir!."Sperm kaç saat veya gün yaşayabilir?
Sperm aslında bilinen aksine yaşayan bir döllenme süreci diyebiliriz. Yani sperm rahmin içine girdikten sonra yaklaşık 48 saat boyunca canlı olarak yaşayabilir ve bu süreç içinde bir zaman diliminde döllenmeyi gerçekleştirebilir. Dolayısı ile sizler iki gün önce girdiğiniz ilişkiden aslında o gün değil de iki gün sonra hamile kalma şansını yaşayabilirsiniz."
ALINTIDIR!
Aa o muymus. Cocuk dusunmuyorum artik filan demisti oysaki.2 gün önce eşim vurdu diye konu açmadın mı sen, barıştınız mı
"Ancak yumurta hücresi en fazla bir gün yaşayabildiği için yumurtlamanın üzerinden 1 günden fazla süre geçtiğinde ilişki olsa ve sperm olsa dahi hamilelik oluşamayacaktır." Ayni sekil alintidir!.
Kusura bakmayın ya sizi sevindiremedim buraya biz boşanıyoruz diye konu açmadım tüh bak üzüldünüz dimiNeyse şimdi birsey desek acımasız üye oluyoru. Ayrıca kocam bni dövdü falan demddz hayırlısı olsun
Kusura bakmayın ya sizi sevindiremedim buraya biz boşanıyoruz diye konu açmadım tüh bak üzüldünüz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?