Barıştınız mı diye şaşırmakta neyin nesiSana kim boşan dedi ki te Allahım yaa
Aa o muymus. Cocuk dusunmuyorum artik filan demisti oysaki.
Barıştınız mı diye şaşırmakta neyin nesi
Bunada mı üzüldünüz :))Evet o üye tek bir mesajım var konusunda şimdi bana yazdığına bak, sanki boşan diyen oldu
Zaten konu başında eşim karnıma vurdu demiş sonlara doğru çantayı sertce verdi olmuş adı
Bunada mı üzüldünüz :))
Evet o üye tek bir mesajım var konusunda şimdi bana yazdığına bak, sanki boşan diyen oldu
Zaten konu başında eşim karnıma vurdu demiş sonlara doğru çantayı sertce verdi olmuş adı
Aslinda ozunde iyi biridir nereden biliyorsun
O an sinirle sanmıorum dedi asla düşünmüorum gibi bi konuşmam olmadı ayrıca süründürmediğime ne biliosun ne yaiadığımı nerden biliosunz resmen insanların kötülüğünü istiosunuz şaka gibiArkadaşım sen o konuda çocuk istemiyorum artık yazmadın mı, bende haklı olarak küssünüz ya da adamı süründurme aşamasındasın sandım ne bileyim
O an sinirle sanmıorum dedi asla düşünmüorum gibi bi konuşmam olmadı ayrıca süründürmediğime ne biliosun ne yaiadığımı nerden biliosunz resmen insanların kötülüğünü istiosunuz şaka gibi
İşte ne bilesinArkadaşım sen o konuda çocuk istemiyorum artık yazmadın mı, bende haklı olarak küssünüz ya da adamı süründurme aşamasındasın sandım ne bileyim
Cidden belki de öyledir de kendi yazmadı mı artık istemiyorum diye, bende haklı olarak kırgın olabileceğini düşündüm daha 2 gün önce açıldı çünkü konuhakkinda
Tamam ben yanlış anlamışım o zaman özür dilerim iyi günler
Tamam ben yanlış anlamışım o zaman özür dilerim iyi günler
İyi günler tavsiye yapıca olun yıkıcı değil rica tam olarak emin olmadığınız konular hakkında da yorum yapmayınTamam ben yanlış anlamışım o zaman özür dilerim iyi günler
İyi günler tavsiye yapıca olun yıkıcı değil rica tam olarak emin olmadığınız konular hakkında da yorum yapmayın
kaza ıle daha kolay oluyor,bebek odaklı ılıskılerde gebelık oranı daha düşük bu konuda hep kaza kurbanı olmak daha mantıklıAynen yani benim ilk bebeğim evlenir evlenmez kaza ile oldu nasıl olduğundan haberim bile yok şimdi ikinciyi düşünmeye korkuyorum.
tecrube onemlı tabiki :)Evet ya kimki çocuğu düşünmüyor yapmayı çok kafaya takmıyor o hamile kalıyor.Siz konuşun ben kendime gerekli olan bilgileri sizden alıyorum
tecrube onemlı tabiki :)
aynen ya biz bide güyakaza ıle daha kolay oluyor,bebek odaklı ılıskılerde gebelık oranı daha düşük bu konuda hep kaza kurbanı olmak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?