ilişkiden sonra..

Aa o muymus. Cocuk dusunmuyorum artik filan demisti oysaki.

Evet o üye tek bir mesajım var konusunda şimdi bana yazdığına bak, sanki boşan diyen oldu

Zaten konu başında eşim karnıma vurdu demiş sonlara doğru çantayı sertce verdi olmuş adı

Evet o üye tek bir mesajım var konusunda şimdi bana yazdığına bak, sanki boşan diyen oldu

Zaten konu başında eşim karnıma vurdu demiş sonlara doğru çantayı sertce verdi olmuş adı

Aslinda ozunde iyi biridir nereden biliyorsun

Aslinda ozunde iyi biridir nereden biliyorsun

Cidden belki de öyledir de kendi yazmadı mı artık istemiyorum diye, bende haklı olarak kırgın olabileceğini düşündüm daha 2 gün önce açıldı çünkü konuhakkinda

Arkadaşım sen o konuda çocuk istemiyorum artık yazmadın mı, bende haklı olarak küssünüz ya da adamı süründurme aşamasındasın sandım ne bileyim
O an sinirle sanmıorum dedi asla düşünmüorum gibi bi konuşmam olmadı ayrıca süründürmediğime ne biliosun ne yaiadığımı nerden biliosunz resmen insanların kötülüğünü istiosunuz şaka gibi

Tamam ben yanlış anlamışım o zaman özür dilerim iyi günler

Cidden belki de öyledir de kendi yazmadı mı artık istemiyorum diye, bende haklı olarak kırgın olabileceğini düşündüm daha 2 gün önce açıldı çünkü konuhakkinda

Sevgili Adam olacak kiz... Sen bilmiyor musun ki biz burada insanlari bosatmaya calismak icin pusuda bekleyen uyeleriz. Siddet gormeyi normallestiren uyeler sayesinde bizler de ortama uyup siddet gosteren adam(!)i baba yapmayi calismayi normal gormeye baslamamiz gerekiyor. Biz bir kac level geride kaldik. Bil istedim.

İyi günler tavsiye yapıca olun yıkıcı değil rica tam olarak emin olmadığınız konular hakkında da yorum yapmayın

Neyden emin olmam gerekiyo anlamadığım o, konularını okudum ve yorum yaptım, cok basit bir cevabı vardı barıştınız mı diye sordum evet diyebilirdin

Aynen yani benim ilk bebeğim evlenir evlenmez kaza ile oldu nasıl olduğundan haberim bile yok şimdi ikinciyi düşünmeye korkuyorum.
kaza ıle daha kolay oluyor,bebek odaklı ılıskılerde gebelık oranı daha düşük bu konuda hep kaza kurbanı olmak daha mantıklı

Evet ya kimki çocuğu düşünmüyor yapmayı çok kafaya takmıyor o hamile kalıyor.Siz konuşun ben kendime gerekli olan bilgileri sizden alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…