- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
valla ben hıc yastık koymadım hamılede kaldım boyle şeylere inanmayın
öğren tabiki :)canım yaa tabiki tecrübe önemli....bende öğrenip tecrübeden geçirmeyi düşünüyorum...
aynen ya biz bide güyakorunuyoduk bıraktık 3-5 ay alır dedik ammaaaa
ne alaka ben hemen kalktım her ıkısındexe hemen hamıle kaldım olacagı varsa oluyorOlur mu oyle sey canim belki hareketli sperm sayisi az esinin. Gayet dr lar bile yastigi oneriyor. Ayrica sperm 6 saatten daha uzun sure yasiyor. Iliski biter bitmez kalkip yikanirsa cocuk nasil olsun. Bariz eskilerin korunma yonetemi bu zaten. Is biter bitmez ayaklanirsa dogal olarak yumurtalara ulasamiyo sperm. Yani 1 saatte de olur 6 saattede orasi hic belli olmaz.
Sizin esinizin sperm sayısı ve hareketliligi coktur ondan hemen tutunmustur tabi hersey Allahtan ama o da var yanine alaka ben hemen kalktım her ıkısındexe hemen hamıle kaldım olacagı varsa oluyor
Evet canım genelde öyle yaparlar belden yukarı kaldırırlar bacakları spermin dışarı cıkması engellenir böylece yarım saat ayaklar duvara dayalı beklenir on onbeş dakkada olabilir dayanamayanlar ağrı duyanlar için hamile kalmayı kolaylaştırırbacakları havaya kaldırırlar genelde hamile kalmak icin yapanlar ise yaradıgını soyledi bilmiyorum ne derece dogru
Bende bu gidişle olmayacağının farkındayım ama malesef takıntılı bi insanım her konudaKonu sahibi niye bu kadar kafana takıyorsun.bu şekilde bu psikolojiyle hamile kalma olasılığın düşüyor.ayrıca hamile kalınca da her ağrıda kadılmada böyle mi olacaksın.böyle pimpirikli insanlar ömür tüketir ayyy
Sirtina koymana gerek yok ayaklarini biraz havaya kaldir. Iliski sonrası agrin varsa hamile olblrsn
eskilerin korunma yöntemi de çok etkileyiciymiş, hangi eskiyi tanısam en az yedi sekiz evlat var..bir de korunmasalar nüfus patlaması olacaktı herhalde..Olur mu oyle sey canim belki hareketli sperm sayisi az esinin. Gayet dr lar bile yastigi oneriyor. Ayrica sperm 6 saatten daha uzun sure yasiyor. Iliski biter bitmez kalkip yikanirsa cocuk nasil olsun. Bariz eskilerin korunma yonetemi bu zaten. Is biter bitmez ayaklanirsa dogal olarak yumurtalara ulasamiyo sperm. Yani 1 saatte de olur 6 saattede orasi hic belli olmaz.
eskilerin korunma yöntemi de çok etkileyiciymiş, hangi eskiyi tanısam en az yedi sekiz evlat var..bir de korunmasalar nüfus patlaması olacaktı herhalde..
Canım annelik nasıl gidiyor. Bebeği aldırmayı düşünüyorum diye konu açmıştın herkes seferber olmuştu aldırma diye nicki görünce hatırladım da sormak istedim.Lohusayim
Bebek için uğraştığına göre muhtemelen yumurtlama yada yumurtalarının çatlama dönemini takip etmiş olmalısın . Yumurtaların çatlama dönemiyse ondan kaynaklanmış olabilirKızlar ilişkiden sonra sırtıma yastık koyup beklerken öksürdüğümde çok kötü karnıma ağrı girdi neyse 1 saat civarı öyle bekledikten sonra normal uzandığımda karnımda ağrı oldu tabi geçti 1 dk sonra falan sizce nedeni ne olabilir
Evet yumurtlama günümBebek için uğraştığına göre muhtemelen yumurtlama yada yumurtalarının çatlama dönemini takip etmiş olmalısın . Yumurtaların çatlama dönemiyse ondan kaynaklanmış olabilir
Benim bildigim belin, kalcanin altina konur yastik. Sirt ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?