ilişkiden sonra..

ne alaka ben hemen kalktım her ıkısındexe hemen hamıle kaldım olacagı varsa oluyor

Konu sahibi niye bu kadar kafana takıyorsun.bu şekilde bu psikolojiyle hamile kalma olasılığın düşüyor.ayrıca hamile kalınca da her ağrıda kadılmada böyle mi olacaksın.böyle pimpirikli insanlar ömür tüketir ayyy

bacakları havaya kaldırırlar genelde hamile kalmak icin yapanlar ise yaradıgını soyledi bilmiyorum ne derece dogru
Evet canım genelde öyle yaparlar belden yukarı kaldırırlar bacakları spermin dışarı cıkması engellenir böylece yarım saat ayaklar duvara dayalı beklenir on onbeş dakkada olabilir dayanamayanlar ağrı duyanlar için hamile kalmayı kolaylaştırır

Bende bu gidişle olmayacağının farkındayım ama malesef takıntılı bi insanım her konuda

Şu bele yastık koymanın bilimsel bir dayanağı yok. Bu şekilde hamilelik şansının arttığı da gözlemlenmiş değil. Tamamen yerçekimi üzerinden kurulmuş bir mantık. Yokuşaşağı yürüme hızının daha fazla olması gibi. Ama spermler zaten ilişkinin ilk saniyelerinde çoktan tüpe ulaşmış oluyor. Geri kalanın çıkmasının da bir zararı ya da faydası yok. Buna kafa yormaktansa, zararı bilimsel olarak kanıtlanmış olan stres etkeninden kurtulmaya bakın. Daha işe yarar bir yöntem.

eskilerin korunma yöntemi de çok etkileyiciymiş, hangi eskiyi tanısam en az yedi sekiz evlat var..bir de korunmasalar nüfus patlaması olacaktı herhalde..

Bebek için uğraştığına göre muhtemelen yumurtlama yada yumurtalarının çatlama dönemini takip etmiş olmalısın . Yumurtaların çatlama dönemiyse ondan kaynaklanmış olabilir

Ya ne tuhafsiniz kadin burda bisey soylemis herkes takmis bele yastik mi konurmus yok oyle olmaz bilimsel aciklamasi yok. Yok oyle yok boyle size mi kaldi ya burda kadinlar hamile kalmak icin neler yapoyo destek olacaginiza moral bozuyosunuz bence yani. Insanlarin ailesi icinde ne yasadigini didik didik etmek de kimseye duzmez yazdiklarina yorum yapip gecersiniz o kadar yani 'aayyy cocuk mu dusunuyosun bi de o adamdan ' diyenler de bi tuhaf demekki cozulmus butun sorunlar size ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…