- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Uyku sorunu olmasa :) hersey yolunda...:)Canım annelik nasıl gidiyor. Bebeği aldırmayı düşünüyorum diye konu açmıştın herkes seferber olmuştu aldırma diye nicki görünce hatırladım da sormak istedim.
Buarada zaman ne çabuk geçiyor yahu konun daha dün gibi
Ben belimden tutup havaya diktim bacaklarımı ne komiktim yaNeden yastık koyuyorsun sırtına, hamilelik için ayakları dik diyorlar ama yanlış mıyım
Ben de hemen kalkıp duşa girmiştim hatta ne var ne yok boşalsın diye de bayağı uğraşmıştım, hamile kaldım.
Söyle eşine "o gün karnıma vurduğun için karnım ağrıyor bak" diye.Kızlar ilişkiden sonra sırtıma yastık koyup beklerken öksürdüğümde çok kötü karnıma ağrı girdi neyse 1 saat civarı öyle bekledikten sonra normal uzandığımda karnımda ağrı oldu tabi geçti 1 dk sonra falan sizce nedeni ne olabilir
Benimde aynısı oldu ama şuan ikinciye hamileyimAynen yani benim ilk bebeğim evlenir evlenmez kaza ile oldu nasıl olduğundan haberim bile yok şimdi ikinciyi düşünmeye korkuyorum.
4ooo tebrik ederim hayırlı olsun
ilki kaza olunca ikinciyi denesem de olmayacak gibi geliyor bana ve buradaki paylaşımları okuyorum
ilk çocuğun kaç yaşında?
senin tam zamanıymış benimki daha 2 yaşında bazen diyorum ikisi bir arada mı büyüse diye ama bazen de çok korkuyorum zor olur diye. Olması gerektiği zamanda olsun inşallah4Emin ol öyle de güzel oluyor ki sıpalar başta bende çok korktum ama sonunda kararımı verdim. Darısı başına diyim mi o zaman
NiyeIliski demeyin bana ya
Aynen katılıyor sana bekle sen biraz daha en azından kuzun kendini idare edebilecek yaşa gelene kadar. Rabbim bilir zamanını. Bu arada konu sahibine aybettik baya baya konu dışına çıktıksenin tam zamanıymış benimki daha 2 yaşında bazen diyorum ikisi bir arada mı büyüse diye ama bazen de çok korkuyorum zor olur diye. Olması gerektiği zamanda olsun inşallah
Yazdigimi okudugunuzean emin degilim. Hareketli sperm denen birsey var biz 1,5 sene sonra becerebildik. Hareketli sayisi yetersiz oldugu icin. Ilk drm olmaz dedigi icin zorlamadik sonraki dr m yatmami onerdigi icin asilama olmak zorunda kalmadim mesela..ne alaka ben hemen kalktım her ıkısındexe hemen hamıle kaldım olacagı varsa oluyor
senin kocanda is yokYazdigimi okudugunuzean emin degilim. Hareketli sperm denen birsey var biz 1,5 sene sonra becerebildik. Hareketli sayisi yetersiz oldugu icin. Ilk drm olmaz dedigi icin zorlamadik sonraki dr m yatmami onerdigi icin asilama olmak zorunda kalmadim mesela..
Evet o üye tek bir mesajım var konusunda şimdi bana yazdığına bak, sanki boşan diyen oldu
Zaten konu başında eşim karnıma vurdu demiş sonlara doğru çantayı sertce verdi olmuş adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?