ilişkiden sonra..

Valla ne kadar etkisi oldu bilmem ama ben de yastık koydum ayaklarımı havaya kaldırdım, burdan bi abla önermisti, denedim yani

Bir de ovulasyon günlerinin tamamında değil bir gün arayla çalışın, gün aşırı yani

Uyku sorunu olmasa :) hersey yolunda...:)

düz yatarken öksürmek hapşırmak zaten kaslara kramp girmesine neden olur.. bi müddet sonra geçer.. gayet normal yani..evham yapmayın.. öksürürken hapşururken biraz gövdenizi eğerseniz ağrı olmaz

Neden yastık koyuyorsun sırtına, hamilelik için ayakları dik diyorlar ama yanlış mıyım

Söyle eşine "o gün karnıma vurduğun için karnım ağrıyor bak" diye.

ooo tebrik ederim hayırlı olsun
ilki kaza olunca ikinciyi denesem de olmayacak gibi geliyor bana ve buradaki paylaşımları okuyorum
ilk çocuğun kaç yaşında?

ooo tebrik ederim hayırlı olsun
ilki kaza olunca ikinciyi denesem de olmayacak gibi geliyor bana ve buradaki paylaşımları okuyorum
ilk çocuğun kaç yaşında?
4 Emin ol öyle de güzel oluyor ki sıpalar başta bende çok korktum ama sonunda kararımı verdim. Darısı başına diyim mi o zaman

4 Emin ol öyle de güzel oluyor ki sıpalar başta bende çok korktum ama sonunda kararımı verdim. Darısı başına diyim mi o zaman
senin tam zamanıymış benimki daha 2 yaşında bazen diyorum ikisi bir arada mı büyüse diye ama bazen de çok korkuyorum zor olur diye. Olması gerektiği zamanda olsun inşallah

Yumurtalarınızı ğşütmüş olabilirsiniz, allah korusun sistit olabilirsiniz bıçak sokulmuş gibi olur. En iyis muayene olmak

senin tam zamanıymış benimki daha 2 yaşında bazen diyorum ikisi bir arada mı büyüse diye ama bazen de çok korkuyorum zor olur diye. Olması gerektiği zamanda olsun inşallah
Aynen katılıyor sana bekle sen biraz daha en azından kuzun kendini idare edebilecek yaşa gelene kadar. Rabbim bilir zamanını. Bu arada konu sahibine aybettik baya baya konu dışına çıktık

ne alaka ben hemen kalktım her ıkısındexe hemen hamıle kaldım olacagı varsa oluyor
Yazdigimi okudugunuzean emin degilim. Hareketli sperm denen birsey var biz 1,5 sene sonra becerebildik. Hareketli sayisi yetersiz oldugu icin. Ilk drm olmaz dedigi icin zorlamadik sonraki dr m yatmami onerdigi icin asilama olmak zorunda kalmadim mesela..

senin kocanda is yok

Evet o üye tek bir mesajım var konusunda şimdi bana yazdığına bak, sanki boşan diyen oldu

Zaten konu başında eşim karnıma vurdu demiş sonlara doğru çantayı sertce verdi olmuş adı

Aman bosver. Sanki burda insanlar mutsuzluktan mutluluk ariyor. Gayette vurdu bende yapmam gerekenden fazlasini yaptim diyordu. Cocuk yapmayi suan dusunmuyorum diyordu. Ya hamileysem korkusunu bikere yasadi bakalim gercekten hamile kldiktan sonra ne yapacak? Bdv deki bunca konuya sasmiyorum artik. Konuyu ac ac sonra kivir. Sanki bizi kandirinca ne oluyor hayat bizim mi:) sertce vurmussa arkadas diyorum ki sertce eline verilen herseyde cocuk yapmaktan vazgececekse vay haline :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…