Bende hiç ağrı acı olmuyor. Son derece rahatım. Bir sürü farklı pozisyonda da denedim. Hiç bir şekilde nasıl orgazm olunuyor çözemedim.Bende de iliski sırasında ağrı oluyor ama pozisyon değiştir belki düzelir mesela bende önce afedersin önce açması lazım yoksa açıyor zevk alıyormuş gibi yapıyorum bazen 4 yıllık evli olacağım bosalmiyorum neden olduğu için de hiç gitmedim belki rahim önde olduğu için acı çekiyorum diye düşünüyorum sanki sonuna değiyor gibi hissediyorum oda zevk almama engel oluyor onuda eşime fazla yansıtmıyorum
Bazı kadınlarda sadece ıslaklık oluyormuş eşimde diyo neden bosalmiyorsun diye ama herkes aynı olacak değil ben sadece islaniyorum hissediyorum geldiğini ama ortada birşey yokBende hiç ağrı acı olmuyor. Son derece rahatım. Bir sürü farklı pozisyonda da denedim. Hiç bir şekilde nasıl orgazm olunuyor çözemedim.
İroni di mi bu yorumunuz? Ne demek bosalma yokArkadaşlar ne boşalması yaa. Biz sadece ıslanırız öyle eşlerimiz gibi boşalma durumu yok. Yapmayın Allah aşkına araştırın biraz.
Bazı kadınlar su gibi yapıyormuş ama bence oda fazla doğum yapanlarda sanırım diye düşünüyorumArkadaşlar ne boşalması yaa. Biz sadece ıslanırız öyle eşlerimiz gibi boşalma durumu yok. Yapmayın Allah aşkına araştırın biraz.
Boşalmayı beklemiyorum zaten. Beklentim vajinal orgazm.Arkadaşlar ne boşalması yaa. Biz sadece ıslanırız öyle eşlerimiz gibi boşalma durumu yok. Yapmayın Allah aşkına araştırın biraz.
Ziplamayi denedin miBoşalmayı beklemiyorum zaten. Beklentim vajinal orgazm.
Ortalaması 30dur ama 45+ olduğunu da biliyorum ve olaydan tamamen kopup uzaklaşıyorum.Toplam ilişki süresi ön sevişme dahil kaç dk
OS sadece çişi gelmiş ve tutan kadınlarda olurBazı kadınlar su gibi yapıyormuş ama bence oda fazla doğum yapanlarda sanırım diye düşünüyorum
Ortalaması 30dur ama 45+ olduğunu da biliyorum ve olaydan tamamen kopup uzaklaşıyorum.
Halbuki klitoral için 10dk bile yeterli oluyordu.
Ne ironisi.İroni di mi bu yorumunuz? Ne demek bosalma yok
Hayır ironi falan değil. Kadın erkek gibi dışarı fışkırtarak sıvı bırakamaz. İstatistik olarak çok az sayıda kadında olur fizyolojik. Oda kadınların %5 ine denk geliyor ve ejekulasyon deniyor. Bizde o eşlerimizdeki çeşmeden yok yani bacılar.İroni di mi bu yorumunuz? Ne demek bosalma yok
Kendi adiniza konusun lutfenNe ironisi.
Hayır ironi falan değil. Kadın erkek gibi dışarı fışkırtarak sıvı bırakamaz. İstatistik olarak çok az sayıda kadında olur fizyolojik. Oda kadınların %5 ine denk geliyor ve ejekulasyon deniyor. Bizde o eşlerimizdeki çeşmeden yok yani bacılar.
Bacım sen o % 5 lik dilimde isen zaten sen farklısın azınlıkta olan sensin biz değilKendi adiniza konusun lutfen
Bacım sen o % 5 lik dilimde isen zaten sen farklısın azınlıkta olan sensin biz değil
Ne ironisi.
Hayır ironi falan değil. Kadın erkek gibi dışarı fışkırtarak sıvı bırakamaz.
Bırakamaz deyip sonra çok az kadinda olur diye istatistik veriyorsunuz.İstatistik olarak çok az sayıda kadında olur fizyolojik.
Kaynak: ardımOranları hangi bilimsel çalışmadan aldınız acaba? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?