• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiler konusunda tecrubeli, akil verecek olanlar...

Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
daha bir ayda bu asamaya geldiyseniz gidişati Pekiyi görmedim. Sordugun soru o kadar sacma ki.:KK45: Adama nekadar izin versen okadar ilerler . onun kaybedecegi birsey yok ama senin kaybedecegin cok sey var:KK12: en başta kendine saygini kaybedersin. Sonra da erkek arkadasinin gozundeki değerini kaybedersin. Gozunde kolay bi kiz olursun.:KK43: Ayrildiginda şöyle öptüm boyle yaptim diye de anlatip ovunur bazıları. .
Son bişey kendini muhafazakar olarak tanimlamissin ama muhafaza konusunda pek de başarılı oldugun söylenemez:KK12:

18 yaşındasın ama üzerinde nasıl bir baskı varsa, nasıl bir ruh hali içindeysen sevişmeyi düşünüyorsun hem de 1 aylık bir ilişkide. Muhafazakarlık demek birşeyleri yasaklayıp öte yandan da o yasakları delmek için can atmak demek değildir. Okuma yazman da mı yok, hiç araştırma yapmaz mısın? Dersine, işine gücüne falan bak bence, böyle şeyler düşünme. Ders çalış, belki ileride ülkene faydalı bir insan olursun ya da daha da önemlisi belki şu kafan biraz değişir. Siz ne sanıyorsunuz yahu? Çocuksun sen daha. Önce bir ergenliğini tamamla, ondan sonra bunları dert edersin.

İtiraf etmeliyim ki şu anda buna üşenmeyip cevap yazdığım için kendime şaşırıyorum. 18!

Canım muhafazakarım degil muhafazakar bir ailem var demisim! Bence sen kendini ne zannettigini sorgula. :)

Muhafazakâr , 18 yaş, erkektir ister , en fazla ne olabilir ki ? Bütün etken maddeler bir arada bombayı patlatabiliriz. Kuzum sen oku okuluna bak öpüştn anladık felan çok duyduk öyle istemiydm ama sevgilimin zoruyla oldu evleniriz diye ileri gittik aaa birde baktım beni terketmiş sonra da bDV ye kızlık zarı nasıl diktirlir diye akıl alacak oluyorlar üstüne üstelik doktor tavsiye edebilecek olan varmı diolar hadi yavrum oku mesleğini eline al kocan olacak kişiyle istediğini yasa bazı şeylerin de bir sınırı olmalı ya ayıp çok ayıp :o

Kendi sinirlarinida ogrenirsin fena mi dene bak iste.
Erkek arkadasinla sevismek istersen sevisirsin ama evlenecegim insana kendimi saklayacagim ben doye muhafazakâr konusur sonrada gider sevisir ama ilerii gitmedim diye kendini avutursan iradesizsin demektir.
Bu islere bulasmadan once ne istediginden emin oldugun olgunlugu bekle.sadece minik flortlerle yetin derim.
Ben 18 yasinda birlikte olmuştum erkek arkadasimla ama kendi istegimle hatta ikna etmek zorunda kalarak
1 gun bile pismanligini yasamadim.
Belli ki sende hic birsey net degil

2 yil onceki konu hortlamis bu gece..
Kiz banlanmis nedenkine:110:
Ne olmus yasamismi yasicani yoksa ayrilmismi?
Suraya soyle cekirdek citleyen bi emoji koysalar yaa :halay:

Daha cok buyumen gerek ablacim. Neyi deniyorsun ki. Malum bizde erkek icin sorun degildir bu isler siniri kadin cizer. Karar senin.
Aaaa cok eskiymis bu :skandal::KK45:

Back
X