Boşanmış olduğumu aynı hastahaneden olanlar biliyor ama diğer alakasız kiiiler bilmiyor hiçBoşandığınızı söylüyorsanız eğer onlara, onlar da böyle saçma bir cesaretle gelip soruyorlardır cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyorsun diye.
Bunlara göre boşanmış kadınlar bunlara açmış kollarını gelseler de cinsel ihtiyaçlarımızı bir karşılasak diye bekliyorlar...
örnek vereyim 8 aydır tanıyorum iş arkadaşım kendisi yeri geliyor birlikte sabaha kadar çalışıyoruz bu kişi hep hanımefendiliğimi beğendiği söyler ve bana yemeğe çıkma teklifi etti önce iş arkadaşım diye korktum aynı ortamda olacağız yüz yüze bakacağız sonuçta hiç girmek istemedim bu işe sonrasında kabul ettim tam 6 gün boyunca nerdesin, nasılsın akşam boş olunca birlikte avm ye filan gittik tabi o 6 günde neden boşandığımı , bidaha neden evlenmediğimi sordu ve 6. gece mesajlaşırken cinselliğe çekti konuyu . Resti çektim , konuşmuyoruz . Özür dolu bir mesaj attı ama cevap atmadım. okay buO çıplak resim atanı görürüz. Sonra gelip konu açıyorlar burada.
Ben 5 yıllık eşime atmıyorum dünya hali her şey olabilir diye. Ki o da böyle ezikçe şeyler talep etmez zaten...
3.gün gerçek bir terim mi benzetme mi?
3 günde bana bunu soracak adamı itin g.t.ne sokmak farzdır.
Çiftler arasında yakınlaşma olabilir normaldir. Olmaması tuhaftır. Ama yeni tanıştığınız biri soruyorsa niyeti sevgi, saygı, sadakat değildir. Net..
Tam tersi karakter sahibi erkekler de vardır mutkaka..
Haklısınız benzetme hoş değil ama acaba bende mi sorun var , veya dışarıdan neye benziyorum diye insan soruyor kendine ister istemez .ilk olarak üslup bakımından aşırı çirkin bir yazı olmuş, dışarıdan kaşar gibi mi görünüyorum vs hiç hoş olmayan cümleler bunlar, kezban benzetmesi de öyle.
doğru insanlarla karşılaşmamışsınız, size uygun değiller demek ki. genelleme yapmak yanlış olur herkes böyle değil.
Rahatladım şu an demek aynı durumdan muzdarip hemcinsim varmışOofff bu erkeklerr
Hayır kesinlikle sorun sizde değil.
Bende 25 yaşındayım, daha önce evlilik yapmadım. Tanıştığım çoğu erkek mastürbasyon konusundan girip boşalma konusundan çıkıyorlar.
Bende sizin gibi acaba ben mi öyle gösteriyorum kendimi diye düşünüyorum ama hayır değil.
O erkeklerin sapıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?