İlişkiler mi değişti , insanlar mı ? Hadi gelin içeri

Ar damarı catlamis çoğunluk var maalesef.
Hastahane acilinde ninem tekerlekli sandalye ile ellerimdeyken tacize uğradım ben. Ülkemizde nekrofiller de var :/
Sonuna kadar katılıyorum konu sahibesi size maalesef.
Siz de Dünya' da durma noktasindaki Aids bi bizde bi de Afrika da artiyor deseniz.
Afrika' da bakirelerle iliskiye girmenin Aids' e care olacağı Saçmalığı var.
Biz de ikinci kadın, ikinci adam ve yedekciler var.
Insanlar bozuldu suni besleniyoruz ve makinelesiyoruz maalesef.
Siz bir insansiniz size Kezban diyenlere midesi geniş deyin gitsin..

Yazar burda gerikafalı olmadıgını cinselliğe karsı olmadıgı icin belirtmiştir :)
İyide böyle bir şey neden belirtilme ihtiyacı duyulurki? Çünkü ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım dediği an geri kafalılıkla suçlanacak.
Yoksa bende cinselliğe karşı değilim :)

Bu dertten bende muzdaribim. Devir değişti, insanlar artık çoook rahat. Evet cinsellik konuşmak kötü birşey değil ama sanal alemde, klavye başında gerçekten insanın midesini bulandırıyor.

Eski sevgilim afedersiniz bir gece kendini tatmin edip bana organının resmini göndermiş. Ben ne yaptım? Onu aldım direkt annesine attım. Konu komşusuna rezil ettim. Bir daha böyle birşey yapamadı. Gerçekten çok tiksinç bir durum. Özelliklede 2-3 günün sonunda bu konuyu açmaları ayrı bir tiksinç.

İyi yapmışsınız

Ben artık böyle şeylere pek takılmıyorum.Yakın arkadaslarımdan biri çıkmaya basladıkları gün sevgilisiyle otele gidip ilk günden birlikte oldu ve şu an evliler gayet de mutlular.

Normali sensin tabili insanlar artık bir farklı. Daha önce bir konu da ertesi gün hapı kullanan 18 yaşında birisi vardı mesela düşün ilk kez kullanmamış yani artık şunu düşünüyorum insanların değer verdiği şeyler değişmiş

İnsanlar iyice cıvıdı da ondan
Modernlik farklı cıvıklı farklı bunlar çok ayrı şeyler
Evlilikdışı ilişkiye ben karşı değilim kendim de Avrupa'da yaşıyorum zaten zar işi baştan aşağı saçmalık
Ama Türk erkeklerinin contası çıktı
Sizinle o şekil konuşan tipler de cıvık ve rezil, amaçları belli
Madem boşanmış eh bir kere de benimle takılsın kafasındalar
Tokadı çarpar geçerim

Ablacım öyle bir yazmışsın ki sanki bu tipler ufak tefek şakalarla flört eden New Yorker Brad
Altı üstü abaza işte
Bu kadar incelemeye gerek yok:)

Teknoloji geliştikçe böyle insanlar çoğalacak. Teknolojinin köpeğiyiz, severiz o ayrı ama kötü yanlarından biri de bu maalesef. Dünyada 7 milyar insan var ve kimse bir kişinin peşinden koşmak istemiyor artık, özellikle erkekler. Deneme yanılma yöntemi gibi olmaya başladı bu işler instagramdan yürüyorlar, biri olmazsa diğeri, o da olmazsa twitter, o da olmazsa snapchat hiçbiri olmazsa tinder vs. Tabii bu sadece erkeklerin suçu değil, kadınlar da aynı şekilde, çoğu flörtöz. İnsanlar gerçekten mesafeli olmanın zorunluluğunu idrak edemiyor. Dert etme ama, dünyada beyaz kadar siyahta bulunuyor. Send nudes diyenlere next de, adamıyla da karşılaşırsın elbet

Alışmış kudurmuştan beterdir lafını bilirsiniz işte tam o hesap adamlarda alışmışlar iki günde tanıdığı kadınlarla düşüp kalkmaya ki bu gruba sizin arkadaşlarınızda dahil onun için her karşılarına çıkanda şanslarını deniyorlar sorun sizde değil sorun cinsellik konusunda yozlaşmış olan toplumda

Bana sizden veya çevrenizden kaynaklanıyor gibi geldi yoksa durusuk yere kimse konuyu cinselliğe getirmeye cesaret edemez. Hal hareketlerinizi birdaha gözden geçirin.

kezban değilsin
cinsellik konusan adam cinsellik için yaklasıyordur zaten

ben de bosanmıstım eskiden
karsıma kim cıksa akbaba gibi yapısıyordu üzerime
ve cok bunalmıstım

sonra eşimle tanıstım ve bu cinsellik konularını hiç açmadı kendisi bana

bence mesafenizi de bi yerde ayarlamak lazım diye yazıyodum ki düşündüm; adamlar anlamıyo. cinsellik yaşasan farklı söylemlerde bulunuyolar. yaşamasan ve bu konuları konuşmasan farklı.
hoşlanmadınız mı? yol verin gitsin.
illa ki uyumlu biri çıkar karşınıza.

Ben de bu konu hakkında başlık açmak için girmiştim fakat kadınlarımızın bu konudan muzdarip olduğunu tahmin ederek konu başlıklarına baktım ve tam buradayım işte.
Aşk, ilişkiler, yuva kurma bunlar hep gözümde büyüttüğüm meselelerdir, günümüz ilişkilerinin laçkalaşması, seviyesizlikler, ahlaksız tutumlar vs. insanı güvensiz kılmaya yalnızlığa itiyor
Elbette umudumuzu yitirecek değiliz, umutsuz yaşanmaz, fakat durum şu ki kendimden örnek vereyim, zaten zor beğenen beğendiğimi de kafamda bir yere oturtmak zaman alırken haliyle benim yalnızlık kanıma işlenmiş durumda. İstiyorum ki artık yalnızlık bitsin ama karşıma çıkan erkekler daha ilk günlerden hatta belki ilk günden daha tanımadan fiziksel temasa geçiyorlar ve benim hoşlantımı da yerle bir ediyorlar. Çok ağladığım günler oldu oturup konuşsak bile kendilerini beni kaybetme pahasına düşüncelerine o kadar sıkı sıkı bağlılar ki haksız olan yanlış düşünen biz gibi işin içinden sıvamayı çok iyi biliyorlar baş etmek zor yani.
Bana biraz yardımcı olmanız adına son yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Aynı kurumda fakat farklı binalarda çalışan uzaktan tanıdığım biriyle geçenlerde tesadüfen aynı mekanda bulununca arkadaşlığımız başladı ikinci gün yemek yedik ben içten içe mutluyum tabi aklımca onu tanımaya çalışıyorum fakat baktım bunun elleri durmuyor yanağımı boynumu öpüyor, geri çekiliyorum anlasın diye sonra neden öptüğünü sordum içimden geldi dedi, açıkçası beni hiç tatmin etmeyen bi cevaptı
Ben arkadaş niyetine buluşmuşum çünkü ilişki anlamında daha hiç o konulara girmedik tanırız zamanla hoşlandığını söyler aramızda bir şey olur diye düşünüyorum ama hep hızlı yaşamanın derdindeler, hoşlandıysa beğendiyse söylesin hiç o topa girmeden bana dokunuyor. Onu tanımak da istiyorum açıkçası ama bundan rahatsız olduğumu, böyle bir şey istemediğimi onu kırmadan nasıl anlatabilirim. Nihayetinde erkek milleti beni deniyor da olabilir ama sıkıldım bu durumdan gün içinde de arayıp sormuyor bu arada

Niyeti sıradan erkekler gibi bence . Hayran olsa , sevse sizinle muhabbet etse geleceğe yönelik veya ilişki anlamında sonra hızlı yaşasa tarzı bu derim ama değil bence biraz tadınıza bakmak istiyor diğer çoğu erkek gibi. Düzgünler neden bizi bulmaz anlamıyorum.

Niyeti öyle gibi görünüyor bunda hem fikiriz fakat henüz çok yeni olduğu için bazı şeyleri değiştirebilir miyiz acaba belki yola gelirler ilişkilerin başları çetrefillidir, düzenli bir ilişki yoluna adamı nasıl sokabiliriz, yoksa bu düzen böyle devam eder çocuk yaşta değiliz ki geç kalmamalıyız güzel duygulara.

Bu dünyada iyi insanlar da var size karşı bir şey hissetmeden bu konuları konuşmak samimiyetsiz ve amaçlarını baştan belli ediyorlar zaten uzak durucaksiniz doğru insanı beklemelisin. Saçma sapan ilişkilerle beden kirletmek kalitesizliktir medeniyet değildir

Devir degisti, devir insanlarida cok degistirdi. Eskiden flort deyince sevgili deyince evlilik odakli olurdu.gunumuzde ondan ona ondan ona oluyo.. dogru insani bulmak icin 50 kisiyle sevgili olunuyor misal. Ha bide test surusu diyolar..onuda yapinca tam sevgili olunuyo. Iki tarafta raziysa sorun kalmiyor zaten. Ama eskiden cinsellik yasamak tabuyken suan durum tam tersi:) evlilik oncesi cinsellik yasamayani dovuyolar nerdeyse.bana gore iki durumunda dezavantajlari var. Kadinlarin evlilik disi cinsellik yasamalarini bazi akbabalar kullaniyolar. Bunda yipranan kadin oluyo genelde.

Ama tanismanin 3. Gunu kendini nasil tatmin ediyosun gibi bi soru gelse.. sanirim dalga gecerek bi cevap verirdim, duruma bagli. O konusmadan sonrada asla o kisiyle isim olmazdi. Sanki sana ihtiyacim vardi iyiki geldin mi diyceksin? Nasil bir beklentiyle sorulmus bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…