İlişkiler mi değişti , insanlar mı ? Hadi gelin içeri

Rahatladım şu an demek aynı durumdan muzdarip hemcinsim varmış
Var tabi olmaz mı?
Ünide aşık olduğunu söyleyip 2 yıl peşimden gelen çocuk en sonunda "ihtiyaçlarım var, konuşarak beni rahatlat" diyerek sanal seks yapmamı istemişti.
Yani evet o kadar sapık sürekli bana denk gelince acaba bende mi sorun var diye düşündüm ama değil. Ben kendimden eminim.
Sadece onlar sapık

arkadaş ortamınız çok kötü..Sizin yaptığınız çok normal size bu niyetle yaklaşan da evlilik yaşadığınızı söyledikten sonra öyle davranıyodur diye düşünüyorum..Toplum olarak zihniyet belli değilmi zaten, görüyoruz hergün ne kadar sapık bir toplum olduğumuzu haberlerde sokakta heryerde..Düzgün bir insan olduğunu düşündüğünüz kişilerle görüşün(az çok belli ediyor insanlar kendilerini) yada sizi tanıştıran kişileri iyi seçerek uzak durmaya çalışın o tür tiplerden derim..

Teşekkür Ederim

Iliskiler degismedi. Bence bosanmis olma/olmama durumu da degil. Davranislariniz, yaptiginiz espiriler ya da espiri karsisindaki tavriniz, boyle konular acildiginda( topluluk icinde) katilma durumunuz insanlara cesaret veriyor olabilir. Belki de flörtöz tiplerden hoslaniyorsunuzdur. Su sevgili olmadan cok samimi davranan durmadan el kol temasinda bulunan. Siz ilk imada tepkinizi net ve guclu koyarsaniz gerisi gelmez.

Aslında bu bahsettiğim kiiiler yüzyüzeyken çok ciddi sadece el ele sıkışmışızdır en fazla sorun akşam olunca atılan mesajların ardından gelen mesajlarda

hiç normal değil bence

Böyle bir şey yaşamadım ve duymadım. Ne yapın biliyor musunuz, mükemmel bir Kezban olun bu Kezbanlıksa ben de gurur duyarak söylüyorum ki Kezban benim

Ondan sonra çıplak fotomu attım,yardım edin diye konu açıyorlar.
Birde mantıken baktığımızda adı kezbanlıksa evet kezban gurubunda oluyoruz.
Her yönden çirkin ve iğrenç bir durum .

Öncelikle istemediğiniz herhangi bir şey yaşamak zorunda değilsiniz.Cinsellik konuşmak ya da yaşamak istemiyorsanız,konuşmak zorunda değilsiniz

Ancak şunu söylemek istiyorum ki size cinsellik imalı şeyler söyleyen her erkek de sapık değil.17 yaşında el ele tutuşmak bile günlerce kalp çarpıntısı yaşarken aynı şeyi 28 yaşında yaşamak daha zor.Daha açık konuşmam gerekirse,ilk gençlikteki gibi olmaması da normal kadın-erkek ilişkisinin.Cinsellik bir çok ilişkinin temeli.Ha ama bunu ifade etme yöntemi hoşunuza gitmiyorsa,çevrenizi değiştirin

Eşimle tanışmadan önce benim de görüştüğüm her erkek! Konuyu bir şekilde oraya getiriyordu. Ben hata mı yapıyorum sinirlenmekte falan demeden, ağzının payını verip uzaklaşıyordum. Hatta birinden cidden etkilenmiştim ama o konudan başka bir şey konuşmuyordu, engelledim gitti. Hayır devir böyle bir devir değil, bu konu ne olursa olsun kadından böyle bir talep gelmedikçe erkeğin sabredip konuşmaması gereken bir konu. Hem örf adetlerine uyan, heau ben raaad adamım yea relax ol saçmalığında bulunmayan, hem de gayet kafa dengi adamlar da var. Geç oldu ama 34 yaşında buldum. İyi ki diğer sapıklarla zaman öldürmemişim, siz de öldürmeyin. O adamların ablalarıyla, kız kardeşleriyle 3. gün öyle konuşsalar namus bekçisi kesilir hepsi. Size gelince ayy kezban. Yok yaa!

Valla ortam cok kötü okdu artık gercekten
Ben cok gerikafalı değilimdir ama tanıstıgımın ücüncü gününde cinsellik konusulması ilk kez duydugum bişey değil
İlk tanısılan günde bile hadi bana gidelimler oluyor
Aşk sevgi paylasım kalmamıs tamamen herşey sex

Çok teşekkür ederim , bu arada mutluluklar dilerim . Bende hep sorunu kendimde aramaya başlamıştım. bu şekilde beraberlik yaşıyacağıma kaliteli bir yanlızlık yaşarım daha iyi ☺ kısmet artık ben taviz vermediğm için yanlız kalacaksam . Gurur duyarım bununla

3. Günde bunu sorana teşekkür ederim daha fazla vaktimi çalmadığı için..

Bunlar normallesmis olsa da benim için de normal değil. Her erkek de aynı değil bence.
Düzgün insanlar hala var ama çok azlar o bir gerçek. .

Bir şeyi çoğunluğun yapması o şeyin doğru olduğunu göstermez. Kaldıki ahlaklı ve aklı başında çoook insanda var.
Normal olan sizsiniz. Çizginizi bozmayın. Allah illaki karşınıza dürüst namuslu ahlaklı bir insan çukarır.
O "güvenip" çıplak fotoğraflarını gönderen yaşam formlarıda aptallıklarına doymasın. Onların kimisi buraya gelip eski sevgilim tehdit ediyor diye korkudan üç buçuk atarak, kimisi çok pişmanım büyük hata yaptım babamın nişanlımın eşimin yüzüne bakamıyorum diye konu açacak. Kimisininde belki umurunda dahi olmayacak ve asla ortayada çıkmayacak ama çıplak fotoğrafları elin abazanına meze olmuş bir insan olarak bir ömür eşini kandırmış yalancı bir insan olarak yaşayacak. Bu böyle zira hangi adam bunu kabullenir?
Pişman olan tövbe eden ayrı tabi. Her insan hata yapar. Önemli olan bu hataları çağımız böyle diye normalleştirmemektir.

Bunları normalleştirmeyin hanımlar. Ahlak bir toplumun temelidir. Ahlak çökerse toplumda çöker.

Bakın işte bu cümle yapısına çok sık rastlıyoruz artık. insanları öyle bir baskı altına almışlarki doğru söylediği ve dürüst olanın kendisi olduğu takdirde dahi "geri kafalı değilim ama" "yobaz değilim ama" şeklinde kalıplarla cümleye başlıyor.
Bakın siz doğruyu söylüyorsunuz. Geri kafalı falan değilsiniz. Ve bunu belirmenize gerek yok. Ahlaklı olmanız sizi geri kafalı yapmaz zaten.
Birileri tarafından yobaz denilecek, çağdışı geri kafalı denilecek diye insanlar artık doğruyu konuşmaya korkar olmuş, ilk başta öyle olmadığını belirterek sözüne başlıyor. Oysaki sen geri kafalı değilsin, ahlaklı olmak seni geri kafalı yapmaz.

Yazar burda gerikafalı olmadıgını cinselliğe karsı olmadıgı icin belirtmiştir :)

Hastanede çalişmanin verdiği mahremiyetsizlik ben bu cumleyi anlayamadim acarsaniz sevinirim
Onun dışinda kesinlikle ilişkiler değişti değişik yani.
Yani gorduklerimden ve anlatilanlardan bu sonuca vardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…