- 15 Aralık 2009
- 8.992
- 21.616
- 873
Var tabi olmaz mı?Rahatladım şu an demek aynı durumdan muzdarip hemcinsim varmış
Teşekkür Ederimarkadaş ortamınız çok kötü..Sizin yaptığınız çok normal size bu niyetle yaklaşan da evlilik yaşadığınızı söyledikten sonra öyle davranıyodur diye düşünüyorum..Toplum olarak zihniyet belli değilmi zaten, görüyoruz hergün ne kadar sapık bir toplum olduğumuzu haberlerde sokakta heryerde..Düzgün bir insan olduğunu düşündüğünüz kişilerle görüşün(az çok belli ediyor insanlar kendilerini) yada sizi tanıştıran kişileri iyi seçerek uzak durmaya çalışın o tür tiplerden derim..
Var tabi olmaz mı?
Ünide aşık olduğunu söyleyip 2 yıl peşimden gelen çocuk en sonunda "ihtiyaçlarım var, konuşarak beni rahatlat" diyerek sanal seks yapmamı istemişti.
Yani evet o kadar sapık sürekli bana denk gelince acaba bende mi sorun var diye düşündüm ama değil. Ben kendimden eminim.
Sadece onlar sapık
Aslında bu bahsettiğim kiiiler yüzyüzeyken çok ciddi sadece el ele sıkışmışızdır en fazla sorun akşam olunca atılan mesajların ardından gelen mesajlardaIliskiler degismedi. Bence bosanmis olma/olmama durumu da degil. Davranislariniz, yaptiginiz espiriler ya da espiri karsisindaki tavriniz, boyle konular acildiginda( topluluk icinde) katilma durumunuz insanlara cesaret veriyor olabilir. Belki de flörtöz tiplerden hoslaniyorsunuzdur. Su sevgili olmadan cok samimi davranan durmadan el kol temasinda bulunan. Siz ilk imada tepkinizi net ve guclu koyarsaniz gerisi gelmez.
hiç normal değil benceMerhaba sevgili KK nasılsınız iyisinizdir umarım
Bilenler bilir ben yıllar önce genç yaşta evlilik yaşayıp ayrılan biriyim 28 yaşındayım . Bugün sizlere birşey danışmaya geldim. Benden hoşlanan , seven veya benim hoşlandığım beylerle konuşmaya başlayınca öyle yada böyle bir şekilde konuyu cinselliğe getiriyorlar ne kadar frenlesem tavır da koysam buna engel olamıyorum . Artık tanıştığım insanlara mesaj atmayı yasakladım o derece. Tamam cinsellik konuşmak kötü birşey değil hayatın gerçeği vs ama beğendiğin kişi ile 3 . gün cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun vs soruları almak canımı sıkıyor . Dedimki acaba ben mi yüz veriyorum yada dış görünüşümde kaşara benzeyen bir hal mı var ama yok . Hastanede çalışmanın verdiği mahremiyetsizlik iş arkadaşlarıma bbulaşmış tabii ki ama polisi de, öğretmenide cinsellik açmadan duramıyor. Çok hızlı ilerliyor. Bu konuyu dün evli bekar karışık kız iş arkadaşlarımla konuştum ve bana güldüler . kezbansın filan dediler , sen bırak konuşmayı evde kaldın gibi yorumlar. içlerinde güvendiğine fotoğraf atan bile varmış çıplak yani. b
İlişkiler mi değişti , zamandan dolayı mı böyle oldu bana bir akıl verin nolur ..Ben mi geri kaldım, böyle cinsellik konuşmak , fotoğraflar normal de ben mi kezbanım cidden
+++++++3. günde cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyorsun diye soru soran biri ile ne işin var zaten? 7 aylık ilişkim var, ikimiz de 35 yaşındayız, cinsellik konusunun c si geçmedi aramızda.
Merhaba sevgili KK nasılsınız iyisinizdir umarım
Bilenler bilir ben yıllar önce genç yaşta evlilik yaşayıp ayrılan biriyim 28 yaşındayım . Bugün sizlere birşey danışmaya geldim. Benden hoşlanan , seven veya benim hoşlandığım beylerle konuşmaya başlayınca öyle yada böyle bir şekilde konuyu cinselliğe getiriyorlar ne kadar frenlesem tavır da koysam buna engel olamıyorum . Artık tanıştığım insanlara mesaj atmayı yasakladım o derece. Tamam cinsellik konuşmak kötü birşey değil hayatın gerçeği vs ama beğendiğin kişi ile 3 . gün cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun vs soruları almak canımı sıkıyor . Dedimki acaba ben mi yüz veriyorum yada dış görünüşümde kaşara benzeyen bir hal mı var ama yok . Hastanede çalışmanın verdiği mahremiyetsizlik iş arkadaşlarıma bbulaşmış tabii ki ama polisi de, öğretmenide cinsellik açmadan duramıyor. Çok hızlı ilerliyor. Bu konuyu dün evli bekar karışık kız iş arkadaşlarımla konuştum ve bana güldüler . kezbansın filan dediler , sen bırak konuşmayı evde kaldın gibi yorumlar. içlerinde güvendiğine fotoğraf atan bile varmış çıplak yani. b
İlişkiler mi değişti , zamandan dolayı mı böyle oldu bana bir akıl verin nolur ..Ben mi geri kaldım, böyle cinsellik konuşmak , fotoğraflar normal de ben mi kezbanım cidden
Eşimle tanışmadan önce benim de görüştüğüm her erkek! Konuyu bir şekilde oraya getiriyordu. Ben hata mı yapıyorum sinirlenmekte falan demeden, ağzının payını verip uzaklaşıyordum. Hatta birinden cidden etkilenmiştim ama o konudan başka bir şey konuşmuyordu, engelledim gitti. Hayır devir böyle bir devir değil, bu konu ne olursa olsun kadından böyle bir talep gelmedikçe erkeğin sabredip konuşmaması gereken bir konu. Hem örf adetlerine uyan, heau ben raaad adamım yea relax ol saçmalığında bulunmayan, hem de gayet kafa dengi adamlar da var. Geç oldu ama 34 yaşında buldum. İyi ki diğer sapıklarla zaman öldürmemişim, siz de öldürmeyin. O adamların ablalarıyla, kız kardeşleriyle 3. gün öyle konuşsalar namus bekçisi kesilir hepsi. Size gelince ayy kezban. Yok yaa!Merhaba sevgili KK nasılsınız iyisinizdir umarım
Çok teşekkür ederim , bu arada mutluluklar dilerim . Bende hep sorunu kendimde aramaya başlamıştım. bu şekilde beraberlik yaşıyacağıma kaliteli bir yanlızlık yaşarım daha iyi ☺ kısmet artık ben taviz vermediğm için yanlız kalacaksam . Gurur duyarım bununlaEşimle tanışmadan önce benim de görüştüğüm her erkek! Konuyu bir şekilde oraya getiriyordu. Ben hata mı yapıyorum sinirlenmekte falan demeden, ağzının payını verip uzaklaşıyordum. Hatta birinden cidden etkilenmiştim ama o konudan başka bir şey konuşmuyordu, engelledim gitti. Hayır devir böyle bir devir değil, bu konu ne olursa olsun kadından böyle bir talep gelmedikçe erkeğin sabredip konuşmaması gereken bir konu. Hem örf adetlerine uyan, heau ben raaad adamım yea relax ol saçmalığında bulunmayan, hem de gayet kafa dengi adamlar da var. Geç oldu ama 34 yaşında buldum. İyi ki diğer sapıklarla zaman öldürmemişim, siz de öldürmeyin. O adamların ablalarıyla, kız kardeşleriyle 3. gün öyle konuşsalar namus bekçisi kesilir hepsi. Size gelince ayy kezban. Yok yaa!
Bakın işte bu cümle yapısına çok sık rastlıyoruz artık. insanları öyle bir baskı altına almışlarki doğru söylediği ve dürüst olanın kendisi olduğu takdirde dahi "geri kafalı değilim ama" "yobaz değilim ama" şeklinde kalıplarla cümleye başlıyor.Valla ortam cok kötü okdu artık gercekten
Ben cok gerikafalı değilimdir ama tanıstıgımın ücüncü gününde cinsellik konusulması ilk kez duydugum bişey değil
İlk tanısılan günde bile hadi bana gidelimler oluyor
Aşk sevgi paylasım kalmamıs tamamen herşey sex
Yazar burda gerikafalı olmadıgını cinselliğe karsı olmadıgı icin belirtmiştir :)Bakın işte bu cümle yapısına çok sık rastlıyoruz artık. insanları öyle bir baskı altına almışlarki doğru söylediği ve dürüst olanın kendisi olduğu takdirde dahi "geri kafalı değilim ama" "yobaz değilim ama" şeklinde kalıplarla cümleye başlıyor.
Bakın siz doğruyu söylüyorsunuz. Geri kafalı falan değilsiniz. Ve bunu belirmenize gerek yok. Ahlaklı olmanız sizi geri kafalı yapmaz zaten.
Birileri tarafından yobaz denilecek, çağdışı geri kafalı denilecek diye insanlar artık doğruyu konuşmaya korkar olmuş, ilk başta öyle olmadığını belirterek sözüne başlıyor. Oysaki sen geri kafalı değilsin, ahlaklı olmak seni geri kafalı yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?