Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

Biz 5 senedir birlikteyiz. Lise 3e geçerken başlamıştık daha çocuktuk ilk sevgili ilk heyecan vs. Ciddiyet düşünemiyorsun ki onun önünde arkadaşları benim önümde hazırlandığım ygs vardı. Zaten yıllarcada dile getirmedik ciddiyeti.
2010da tanıştık 2011de sevgili olduk 2014te evlilik konuları açıldı 2015te evlenme teklifi aldım sözlendim nişanlandım 2016da nikah düğün(25 günüm kaldı :) )

Bazı ilişkiler ciddiyiz hadi evlenelim diye devam etmiyor demek ki zamanla oluyor herşey.
Bence ayrılmamalıymışsınız.

Bizim durumun aynısı. 16 şubatta tanıştık, 3 martta evlenme teklifi aldım, ağustosta da evlendik. Yaştan herhalde ne bileyim ben 30'dum sevgilim 33 zaten ciddi niyetle başladık öyle de gelişti şükür. Ondan önce de 2 yıllık bir ilişkim vardı mesela. Olacağı varsa oluyor yani her şey kader kısmet :)

vala bu iş ne uzuna ne kısa ilişkiye bakıyo .Bir gözünü bir kulagını kapatıp bide hayırlısı böyleymiş dedin mi sürüyo evlilik ..Onun dışında hep bi sorun oluyo..
Eşimin tanışma istegını 6 ay snra kabul ettim ztn sevdiğine emindim görüştüğümde bende yüzyüze görünce ısındım farklı bişey oldu sonraki 6 ay içinde de evlendik..Kavga etmedik mi ettik hatta hala ediyoz.Yeri geliyo offf sıkıldım die kapıyı çarpıp çıkıyorum odadan yeri geliyo oyy oyyy seni Yaradana gurban olam iyi ki sen benim eşimsin diyorum ..

Sadece bu yuzden degil canim. Son 3 aydir surekli kendisiyle mesgul olup, beni asiri derecede ihmal eder hale gelmisti. Artik sevgisine inanmakta zorluk cekiyordum falan felan. Yani sadece bu evlenemiyoruz yuzunden degil, zamanla onun bendenden oncelikli islerinin yogunlasmasindan da bitti bizim iliskimiz

O zaman hayırlısı.

Bunun belli bir kıstası yoktur bence. Kimisi uzun ilişkiye temeli sağlam evlilik olarak bakar. Kimisi iliskinin civigi ciktigini ve evlenince monoyon olduğunu düşünür hele benim evliliğim... 1,5 ay içerisinde evlendik. Üstelik ciddi ilişki adı altında filanda başlamadık. Esimde bende dusunmuyorduk evliliği anccaaakkk tanısma, flört evlilik 1,5 ay şuan 1 sene 7 aylık evliyim. Herkesten çok şeyler çıkabilir tani. Bu işin bir kuralı yoktur pek.

Seninki deli cesareti resmen yaw. Belki de ille evleneceğiz diye kasmadığınız için kendiniz olup güzel bir uyum yakaladığınızdandır. Yani ne bileyim ilk anda çok güçlü bir çekim olsa bile güvenmek zaman almaz mı bilemedim :/

Ben uzun ilişki şöyledir kısa ilişki böyledir genellemelerine karşıyım. Her ilişki kendine özgüdür. Kimi yıllarca flört eder kimi kısa zamanda evlenir. O yüzden konu sahibi bence diğer insanların ilişkileriyle karşılaştırma yapman sağlıklı olmaz. Sen şu an ne durumdasın mutlu musun önünü görebiliyor musun bu adamla ona bak.

Biz çıkmaya başladığımızda eşim direkt ben seninle evleneceğim dedi. Normalde en azından 1.5-2 yıl flört etmek istiyordum. Ben başta bu kadar hızlı olmasını istemesem de ben de çok bağlanmıştım ona ve evlenmek istedim. 9 ay içinde evlendik ve hep ayrı şehirlerdeydik. Şimdi geriye döndüğümde bu kadar hız yapmakla ve duygusal davranmakla hata ettiğimi görüyorum.

Ortaokuldan sınıf arkadasımdı 13 yıl aradan sonra bir karsılastık pir karsılastırdık
2. Ayda söz 5. Ayda düğün yaptık :-D
Şükürler olsun
Rabbim tüm bekarlara hayırlı es versin.

Bendensin
Aynı dertten muzdaribim maalesef

Biz lisede tanıştık esimle o zamanlar lise aşkımdi sonra universte vs yillar sonra yine karşılaştık ama bu sure zarfinda hayatım a kimseyi almamistim esimle bir iki görüştük ten sonra çıkmaya basladik 6 ayin sonunda evlendik simdi 1 (yanlis yazmisim )cocugumuz var 5 yillik evliyiz

Son düzenleme:
6, 5 sene sevgili olduk biz
bence uzun sevgililik erken yaşlarda tanışanlar için
25-30 yaşında tanışılsa her şey güzel giderse 1-2 seneye evlenilebilir bence

Iki tarafta maddi manevî hazır olmadan evlilik olması biraz sarsıntılı olabilir. O yüzden bunun bi süresi yok bence ama bi kaç ayda evlenmekte beni korkuturdu. Sonuçta karşı tarafı adam akıllı tanimiyosun en az 1 yıl gorusulmeli bence . Bizim 10 yıl oldu nerdeyse ama okullar vardı askerlik vardı , is bulma olayları oldu daha bu yaz nisan olacak :) acelemiz yok yeterki herşey huzurla mutlulukla olsun :)
Bi de erkeğin ciddiyeti ilişkinin en başından belli olur . Sözleriyle hareketleriyle bunu hissettirir .

Tanıştım 3 ay sonra evlenme teklifi etti sonra ailene açıkla söyle diye baskı yaptı 5. Ayda aileler tanıştı 8. Ayda nişan yaptık nişandan 1 sene sonrada evlendik. Kendisi çok istedi benimle evlenmeyi benimde boşluğuma geldi evet dedim gözüme aklıma perde indi sanki kader diye buna diyorlar sanırım :)

Cikiyor 2 yillik iliskkmi rafa kaldrmak uzereyim

Ask tir o aşk

Canim biz 6 yil ciktiktab sonra evlendim suan da 2.5 yillik evliyim. Hic o yeni evliliklerde olan birbirini tanima lisma sorunlarimiz olmadi birbirimizi gozumuzden sefes alisimizdan bile anlariz.

Biz tanistigimiz ilk gunu esim "ben ciddi olarak devam ediyorum bilgin olsun" dedi. 2 ay sonra istemeye geldi ama iki sene nisanli kaldik Guzel de bir evliligim var cok sukur. Yalniz sunu farkettim, birbirine saygisi olmayan ve birbiriyle arkadas olamayan ciftlerin iliski omru pek olmuyor. Simdi bakiyorum da esimle birbirimize bir kere bile hakaret etmemisiz, kucumsememisiz aksine baskalarinin yaninda onore etmeye calismisiz. Birbirimizin en iyi arkadasiyiz, bir yere gidilecekse ilk tercihimiz yine birbirimiz oluyoruz. Yani birlikte cok egleniyoruz. Boyle bir iliskiniz yoksa devam etmeyin bence.

Böyle seyler konusarak anlasarak olmaz bence. Birbirini tanırsin seversin hislerin cok coskuluysa evlilik teklifi hemen gelir. Benimki hemen 1 2 ay icinde teklif etti. 6 ay içinde nişanlandık benim atanmami bekledik 2 sene de. Engelimiz cok olmasaydı belki bu kadar bile beklemezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…