- 18 Ocak 2016
- 374
- 2.126
- 63
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Kesinlikle evlilik dusunmuyorum, o sorumlulugu alamam, isim olmaz, evlilik insani degilim aile kurmak falan bence cok absurd dedim.
40 gunde evlenme teklifi aldim.
Yuzuk takilana kadar bize dair bir cop almadim da aldirmadim ya. 3 ayda da soz nisan yaptik.
Yildonumumuzde evlendik. (Sureci bilerek uzun tuttuk)
Esim iliskinin bastaki gaziyla birakirim onu diye korkmus. Ben de gaza gelip kabul etmistim zaten.
Evlendigimize hala inanamiyorum. Nerdeyse bir senedir ayni evdeyiz hala durup dururken "ya biz evli miyiz aheey" diye sariliyorum adama.
% 100 calisiyor.
Biz 5 senedir birlikteyiz. Lise 3e geçerken başlamıştık daha çocuktuk ilk sevgili ilk heyecan vs. Ciddiyet düşünemiyorsun ki onun önünde arkadaşları benim önümde hazırlandığım ygs vardı. Zaten yıllarcada dile getirmedik ciddiyeti.
2010da tanıştık 2011de sevgili olduk 2014te evlilik konuları açıldı 2015te evlenme teklifi aldım sözlendim nişanlandım 2016da nikah düğün(25 günüm kaldı :) )
Bazı ilişkiler ciddiyiz hadi evlenelim diye devam etmiyor demek ki zamanla oluyor herşey.
Bence ayrılmamalıymışsınız.
Evet cok sansliyimWay be hayal gibi
Sadece bu yuzden degil canim. Son 3 aydir surekli kendisiyle mesgul olup, beni asiri derecede ihmal eder hale gelmisti. Artik sevgisine inanmakta zorluk cekiyordum falan felan. Yani sadece bu evlenemiyoruz yuzunden degil, zamanla onun bendenden oncelikli islerinin yogunlasmasindan da bitti bizim iliskimiz
Seninki deli cesareti resmen yaw. Belki de ille evleneceğiz diye kasmadığınız için kendiniz olup güzel bir uyum yakaladığınızdandır. Yani ne bileyim ilk anda çok güçlü bir çekim olsa bile güvenmek zaman almaz mı bilemedim :/Bunun belli bir kıstası yoktur bence. Kimisi uzun ilişkiye temeli sağlam evlilik olarak bakar. Kimisi iliskinin civigi ciktigini ve evlenince monoyon olduğunu düşünür hele benim evliliğim... 1,5 ay içerisinde evlendik. Üstelik ciddi ilişki adı altında filanda başlamadık. Esimde bende dusunmuyorduk evliliği anccaaakkk tanısma, flört evlilik 1,5 ayşuan 1 sene 7 aylık evliyim. Herkesten çok şeyler çıkabilir tani. Bu işin bir kuralı yoktur pek.
BendensinSelam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Biz lisede tanıştık esimle o zamanlar lise aşkımdi sonra universte vs yillar sonra yine karşılaştık ama bu sure zarfinda hayatım a kimseyi almamistim esimle bir iki görüştük ten sonra çıkmaya basladik 6 ayin sonunda evlendik simdi 1 (yanlis yazmisim )cocugumuz var 5 yillik evliyizSelam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
6, 5 sene sevgili olduk bizSelam hanimlar,
Ask tir o aşkTanıştım 3 ay sonra evlenme teklifi etti sonra ailene açıkla söyle diye baskı yaptı 5. Ayda aileler tanıştı 8. Ayda nişan yaptık nişandan 1 sene sonrada evlendik. Kendisi çok istedi benimle evlenmeyi benimde boşluğuma geldi evet dedimgözüme aklıma perde indi sanki kader diye buna diyorlar sanırım :)
Canim biz 6 yil ciktiktab sonra evlendim suan da 2.5 yillik evliyim. Hic o yeni evliliklerde olan birbirini tanima lisma sorunlarimiz olmadi birbirimizi gozumuzden sefes alisimizdan bile anlariz.Selam hanimlar,
Böyle seyler konusarak anlasarak olmaz bence. Birbirini tanırsin seversin hislerin cok coskuluysa evlilik teklifi hemen gelir. Benimki hemen 1 2 ay icinde teklif etti. 6 ay içinde nişanlandık benim atanmami bekledik 2 sene de. Engelimiz cok olmasaydı belki bu kadar bile beklemezdikSelam hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?