- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Biz tanistigimiz ilk gunu esim "ben ciddi olarak devam ediyorum bilgin olsun" dedi. 2 ay sonra istemeye geldi ama iki sene nisanli kaldikGuzel de bir evliligim var cok sukur. Yalniz sunu farkettim, birbirine saygisi olmayan ve birbiriyle arkadas olamayan ciftlerin iliski omru pek olmuyor. Simdi bakiyorum da esimle birbirimize bir kere bile hakaret etmemisiz, kucumsememisiz aksine baskalarinin yaninda onore etmeye calismisiz. Birbirimizin en iyi arkadasiyiz, bir yere gidilecekse ilk tercihimiz yine birbirimiz oluyoruz. Yani birlikte cok egleniyoruz. Boyle bir iliskiniz yoksa devam etmeyin bence.
Oyleydi bizimde. En yakin arkadaslardik. Sonra o yeni bi arkadas edindi. Onunla spora sureya buraya gidip gelmeye basladi. Sonra spor hayatinin onceligi haline geldi. Beni aksatmaya, sonradan da planlari iptal etmeye basladi. Zamanla mahvoldu iliski iste
Seninki deli cesareti resmen yaw. Belki de ille evleneceğiz diye kasmadığınız için kendiniz olup güzel bir uyum yakaladığınızdandır. Yani ne bileyim ilk anda çok güçlü bir çekim olsa bile güvenmek zaman almaz mı bilemedim :/
Ben uzun ilişki şöyledir kısa ilişki böyledir genellemelerine karşıyım. Her ilişki kendine özgüdür. Kimi yıllarca flört eder kimi kısa zamanda evlenir. O yüzden konu sahibi bence diğer insanların ilişkileriyle karşılaştırma yapman sağlıklı olmaz. Sen şu an ne durumdasın mutlu musun önünü görebiliyor musun bu adamla ona bak.
Biz çıkmaya başladığımızda eşim direkt ben seninle evleneceğim dedi. Normalde en azından 1.5-2 yıl flört etmek istiyordum. Ben başta bu kadar hızlı olmasını istemesem de ben de çok bağlanmıştım ona ve evlenmek istedim. 9 ay içinde evlendik ve hep ayrı şehirlerdeydik. Şimdi geriye döndüğümde bu kadar hız yapmakla ve duygusal davranmakla hata ettiğimi görüyorum.
Esimin zaten fazla arkadas cevresi yoktu evlenince hepten birakti. Yoksa bu erkek milletini arkadas cevresi bozuyor.
çok hoşTanıştıktan 3 ay sonra bir ilişkiye başladık.Benim isteğim hep mantık değilde aşık olacağım biri ile yola devam etmekti.3 yıl oldu okul bitip işlerimizi elimize alınca birgün daha ayrı kalmayı istemiyoruz.İlişki başladığında evlilik amaçlı başlamadı ama başladığı günden beri ikimizde evleceğimiz o kişilerin birbirimiz olduğunu düşünmüşüz.Başladığımızdan bir ay sonra ilk şakayla karışık bir düğün muhabbeti açıldığında "Beni de düğününe çağırırsın demiştim" o da bana gelinsiz düğün olur mu demiştiYani karşılıklı kişilerin isteklerine bağlı bişey tamamen bazıları evlilik düşünmüyor ve onu başından beri belli ediyor bu kişileri ikna etmeye evliliğe zorla sürüklemeye gerek yok.Herşey akışına bırakılmalı. Ama tabi bu demek değil ki evlenmeyi düşünen biri karşısındaki insanın keyfini beklesin gerekirse kızlar da teklif eder ya karşımızdaki de kabul etmezse kendi bilir
İlişki uzayınca cıvkı çıkmıyor yazmaya geldim ama konu içeriği biraz farklıymış. Kısa sürede evlenilmesiyle ilgili bir şey diyemeyeceğim çünkü yaşlar küçüktü, okul vardı, askerlik vardı; seneler sonra evlendik biz. Bence evlilik baskısı yapılması,iki tarafın da özel alanı olmaması erkekleri kaçırır;aynı şekilde kadını da.
İki tarafta evleneceğiz diye başlamamalı,mutlu olmak için başlamalı ilişkiye.
Sevgiliniz neden bu kadar çabuk annesini karıştırmış işe.Söylemeseymiş hemen götürmem evine deseymişiste bu yuzden sogudum, daha 1 ay dolmadan yüzükleri alip geldi kaynana adayim, hala haftasonlari arayi yüzük takalim diyor 1 yildir. bi bırak be kadin.
malesef ablasi ve bir arkadasim araciydi zaten. aile bulusmamizdan haberdardı yani. tam 27 gunden sonra basladi nisan istiyoz, söz istiyoz. ben de o gunden beri evlilik korkusu olustu cocuk birden batmaya basladi. ne ayrilabildim ne evlenebildim.Sevgiliniz neden bu kadar çabuk annesini karıştırmış işe.Söylemeseymiş hemen götürmem evine deseymiş
Aman sizi böyle şeylerle kandırmasına izin vermeyinmalesef ablasi ve bir arkadasim araciydi zaten. aile bulusmamizdan haberdardı yani. tam 27 gunden sonra basladi nisan istiyoz, söz istiyoz. ben de o gunden beri evlilik korkusu olustu cocuk birden batmaya basladi. ne ayrilabildim ne evlenebildim.su an hastaneye kaldirilma sömürüleri asamasindayiz, evlenmedigimiz icin tansiyon yukselip dusuyormus..yersen
32 o, 32 ben..kacmasin diyeymis ama o böyle yapinca ben topukluyorum, ailem bile anlatamadi bunu onaAman sizi böyle şeylerle kandırmasına izin vermeyinDur be teyzecim daha bir ay olmuş acelen ne Yaşlar kaç bu arada oğlu kocayacak diye mi korkuyor teyze
Peki en yakın arkadaşım dediğin kişiyi de önceki sevgilin gibi aşık olduğunu düşünüyor musun? Yoksa saygı sevgi mantık çerçevesi mi diyorsun?Bence iş uzadıkça cıvkı çıkmıyor da insanlar uzun vadede gerçek yüzünü gösteriyo. Ben de 7 yıllık ilişkimi karşı tarafın dayanılmayacak boyuttaki saygısız hal ve tavırları yüzünden bitirdim. En başlarda öyle değildi. Sonlara doğru beni geçtim anneme de birkaç terbiyesizliği oldu. Evlendikten sonra ailenle görüşemezsinler falan baş göstermeye başladı vs vs.. ben de bitirdim.
15 gün sonra en yakın arkadaşımla sevgili olduk. 1 yıl sonra nişanlandık. 5 aydır nişanlıyız. Çok mutluyuz (Allah herkese nasip etsin) 1 buçuk ay sonra da düğün var kısmetse
Ee teyze de biraz haksız değilmiş32 o, 32 ben..kacmasin diyeymis ama o böyle yapinca ben topukluyorum, ailem bile anlatamadi bunu ona
Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?